Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• teleahocipöm

senior tag

válasz N0zer0 #32387 üzenetére

Libre Office marad, amíg nem találok jobbat, talán az Open Office-t megnézem.
    Elnézést, hogy nem jeleztem előre, hogy a grafikai programok csak az otthoni fényképek javításához, alakításához kellenek, nem munkához, ahhoz akkor komolyabb gép kellene ezeknél.
    Koluor Paint: sajnos azon sem mindíg működik a kijelölés-kivágás,nem tudom mitől függ ennek működése. Egyszerűbb dolgokhoz elég egy Paint féle is, ezen apróbb dolgokat gyorsan megoldhatóak.
    GIMP: azzal win alatt is voltak gondok, de itt több, még nem tudtam használni.

Az asztali 2002-es gép a noti talán 2006-os, ez utóbbit megnézettem szervizben és ott állapították meg, hogy nemcsak a HDD, de a látszólag jó optikai meghajtó is rossz, pedig bootolt róla a rendszer, írta-olvasta a lemezeket. Hiába raktam a gépbe „új” HDD-t egyszerűen nem indult el, a DVD cseréje után rögtön bootolt a rendszer, ritkán van ilyen a szerviz szerint.( egy másik szerviz meg valamiféle alaplapi vezérlő déli kapu vagy mifélét talált hibának, majdnem kidobtam a gépet) Most jó! :)

Új hozzászólás Aktív témák