- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
pushalias #20972 üzenetére
Ez egy nagyon rossz hozzáállás. A skype is for profit cég volt, amíg önálló volt. Most is az. Abból él, hogy én user használom a kacatját. Én teszek neki szívességet.
Tisztára, mint a kádár rendszerben. Örülj melós, hogy van egyáltalán tv-d....
Minden disztró ugyan azt a binárist kapja. Durván egy óra - megkávézással - csomagot csinálni belőle/disztró.
(#20974) CPT.Pirk:
Pont tegnap küzdöttem egy w7-el, mert nem akart nyomtatni. Ott a nyomtató, elmegy a dokumnetum. Amit kiírt: hiba. Jó kösz. S ilyenkor hiányzik nagyon nagyony egy terminál. Bedobok 2 parancsot és oda nyögi, hogy mi baja. Nem kell 1,5 órát kínlódni egy 3 perces problémával.
Amint a guin kezdesz gombokat nyomogatni, máris ott vagy, hogy nem tudod mi történik. ez nem nosztalgia. Ez egyszerű praktikum.
-
tvamos
nagyúr
válasz
"Nem akarok szemétnek látszani, de igazából tessék kezeket összetéve örülni, hogy a szemét tőkehajhász Skype-ék egyáltalán fejlesztenek a piac kétszázfelé fragmentálódott 1-2 százalékának, amelyik ráadásul jellemzően pont nem az a fizetős fajta."
Nem vagy szemet! Majd meglatjuk meddig lesz ez igy. Gondolom a MS sem 2 perc alatt veszi el a Skype-ot.
Na megyek vissza, mert "csupa virus" a ceges gepem, az IT szerint, csak nem tudjak megmondani, milyen virus van rajta, meg hogy hogyan kerult ra, mert ugye a Symantec Endpoint Protection progit sem letorolni, kikapcsolni, bekapcsolni, atkonfiguralni, vagy frissiteni nem tudom. Ezek is csak annyit tudtak mondani, hogy nem tudjak mi van, de biztos en vagyok a hulye. Mas szamitogepem azonban nincs, teljesen tanacstalan vagyok, mit csinaljak.
Gondolom, ha keszitek unetbootinnel egy Linuxos boot pendrive-ot, azon is ott lesznek a virusok...
-
válasz
"...Nem akarok szemétnek látszani, de igazából tessék kezeket összetéve örülni, hogy a szemét tőkehajhász Skype-ék egyáltalán fejlesztenek a piac kétszázfelé fragmentálódott 1-2 százalékának, amelyik ráadásul jellemzően pont nem az a fizetős fajta..."
Nem igazán vagy képben, csak egy példa arra, hogy nem állja meg a helyét a fenti kijelentésed: [link]
-
trytron
csendes tag
válasz
Megpróbáltam már...Sőt a telepítő leírásában is körülnéztem, de ott is csak win-es és ox-sesz driverek vannak... úgy látszik linuxos felhasználókra nem gondoltak sajnos... gondoltam van megoldás erre az op rendszerre is, csak én nem találom...ubuntura van néhány találat gugliban, de ez nem ubuntu, másrészt a találatok is olyanok, amilyenek, tehát vagy "sikerült megoldani a problémát", de nem írják hogyan, vagy : használjunk más OP rendszert... Úgy érzem a linux még mindig nem alternatíva a win helyett, persze ez csak kezdő felhasználókra igaz....Akik, mint én is nem értenek parancssorhoz, és elvárják, hogy egy kattintásra minden működjön...Lehet nagy elvárás, de szerintem a felhasználók nagy többsége nem a rendszerrel szeretne babrálni, hanem csak használni a szolgáltatásokat pl.mint az én esetemben az internet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest