-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz
ngabor2 #1937 üzenetére
Amikor elhataroztam, hogy megismerkedem a linuxal, meg nem tudtam mekkora faba vagyom a fejszemet. Neki altam nagyon minimalis tudassal. De ejszakankent (meg neha nappal) 8-10 orakat, foglalkoztam vele, ugy egy hetig. Elolvastam mindent amit csak talaltam. Ha volt egy megoldando feladat akkor 2-3-4 helyrol is informalodtam, hogy hogyan s merre lehet a megoldas.
Ennyit a hozzaallasomrol.
Sipi:
Igen valoban nagyon sok mindent, meg lehet oldatni vele. En azt mondom, hogy lehet (sot tan biztosan igy van), de olyan alapveto dolgokban kepes volt hibazni ami mar kiakaszto volt. (Egy pl. hibernalas utan, ugy gondolta, hogy nincs a gepben halokartya. De semmilyen. Restart, device manager etc., de semmi. Live cd-rol semmi gond.) Na, itt lett vele tele a tokom, ugy hajnali fel 6 fele. Ugyhogy igen, valszeg frusztralt vagyok. Nemkicsit.
snowflake:
Allitasom fenntartom. Wines (Mac-es) szemmel nezve igen. Eletkeptelen, barmilyen alapveto (kikapcs, bekapcs) muveletnel tobbre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest