- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
anorche1 #73637 üzenetére
Szebben vagy jobban szól? Az ember fiziológiája olyan, hogy amit hangosabbnak hall, azt jobbnak is fogja értelmezni.
Amúgy, nem csak az van, hogy az alsamixerben alapból valahol 40%-on van a maximális hangerő? Ezt GUI-ról nem látod. Van ennek valami magyarázata, hogy miért ez a default, egyszer megkerestem de most nincs előttem.
Szóval terminálban nézd meg az alsamixert, lehet csak fel kell tolnod a potit 100%-ra.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #73626 üzenetére
Frissíteni azért kell, mert különben idővel szívás lesz belőle, meg újratelepítés.
Az úgynevezett rolling disztróknál, mint az Arch és annak leszármazottai a disztró csomagjai rendszeresen frissülnek, akár havonta többször is kijön 1..2GB frissítés. Ezek nem olyan frissítések, mint a Windows hibajavításai, hanem komplett verzió frissítések, a disztró minden csomagjára, beleértve a legfontosabbakat is, mint pl. kernel.
Ha most mondjuk fél évig nem frissíted a gépet és egyszer csak már nem fog menni a Tidal mert változtattak rajta és kellene azt is frissíteni, akkor előállhat olyan helyzet, hogy a fél év alatt végbement mondjuk 10 nagy csomag frissítést már nem tudja magától megcsinálni a rendszer. Ekkor vagy megoldod kézzel a problémát ha tudod, vagy újrarakod.
Egyébként Arch alapon amúgy is előfordul néha (bár ritka), hogy egy frissítés előtt ki kell adni egy-két parancsot a terminálban, mert valami olyan dolog módosul, amit maga a csomagkezelő már nem tud megoldani egymagában.Ha ezt így nem érzed megfelelőnek számodra, akkor inkább olyan disztrót válassz, mint pl. a Linux Mint, ami nem rolling jellegű és a frissítéseket magától is fel tudja rakni, ha engeded neki.
Btw, a frissítések letiltását semmilyen oprendszer alatt nem javaslom. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #73607 üzenetére
Arch leszármazott az AP linux. Ha az AUR-t tudja használni, onnan lehet telepíteni a Tidal-t többféle formában is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akkor azt mondanám, hogy egy Lubuntu LTS, Xubuntu LTS vagy Linux Mint XFCE megfelelő a feladatra, tedd fel amelyik jobban tetszik. Ezekre meg biztosan találunk többféle IP kamera néző progit ami kezeli ezeket a tipikus kínai kamerákat.
Dahuát mondjuk ne is említsd, két éve kellett kezelnem egy olyat C++ programkódból, de annyira kínai rettenet volt normális leírás nélkül és nem volt nekik két egyforma, amit ugyanúgy lehetett volna kezelni... Végül megoldottam, de borzalom volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Milyen kamerákról van szó?
Emlékeim szerint 3MP-s IP kamerákból egy akkor újnak számító Core2Quad le tudott menteni maximum 5-öt, miközben dolgozott a proci mint állat. Na meg külön wifi linkeket kellett kiépíteni, mert vagy 30 kamera képét rögzítettük egy helységben, 5 PC felhasználásával és a teljes sávszélesség igény is elég magas lett.
Egy megoldás lehet, ha esemény alapú rögzítésre állítod a dolgokat, hogy csak akkor menjen a rögzítés, ha mozgást észlel. Ennek hátránya, hogy az első pár másodperc lemaradhat a felvételről.
Ha van külön Linuxra elérhető rögzítő programod, akkor mondjuk egy Lubuntut tennék a gépre (Lubuntu alatt tudunk segíteni, ha megakadsz), ha nem, akkor meg vadkörte linkjeit nézd meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lenovo az egész termékpalettáját minősíttetni fogja Linuxra, továbbá a kellő speciális drivereket upstream elérhetővé teszi. https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Lenovo-ThinkPad-Station-Linux
Ez egyrészt azt jelenti, hogy az Ubuntutól a Fedoráig elérhetőek lesznek a cuccaik Linuxal is, valamint support is lesz rájuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
gigabytman #73517 üzenetére
Nem, ez egy külön Chromium build, PPA kell hozzá, onnan feltenni. Itt nézd meg a telepítési leírását: 1. Install Chromium with VA-API support. [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
gigabytman #73514 üzenetére
Ilyen felhasználásra a Chromium-vaapi -t próbáld ki. Firefox X11 alatt nem tudja a videókat GPU-val lejátszani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73396 üzenetére
Akartam mondani, hogy valami a Debiannál modernebb disztróval előbbre lennél.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73392 üzenetére
Ne haradgudj, de ez így nagyon kusza.
Szóval, by default, telepítés után megy a ParrotOS, és van kép mesa-val. Ekkor elvileg csak fel kellene telepítened azt a
mesa-opencl-icd
csomagot és egyből mehetne is az opencl-t igénylő programod.Feltételezem, hogy amit írtál az az nVidia driverre vonatkozik. Amire szükséged sem lenne, ha működik minden a mesa-val.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73380 üzenetére
Egyszerűen csak feltenni az opencl-es csomagot a mesa-hoz nem próbáltad? Nem tudom min bukik el nálad az nVidia driver telepítése, de szerintem nincs is rá szükséged.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73361 üzenetére
Amúgy, a mesa-nak van külön opencl modulja. Neked nem csak arra van szükséged, ha egyébként jól működik a nouveau driverrel a kártya? Ez a csomag neve amit fel kell tenned:
mesa-opencl-icd
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73361 üzenetére
Jó lenne, ha a konkrét hibaüzeneteket is látnánk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73357 üzenetére
Szóval megy a nouveau driver. Azt mondják a step3-ban, hogy így kellene felraknod az nVidia drivert: https://docs.parrotlinux.org/info/gpu-drivers/
Kicsit manuális...szucstom: hehe
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73354 üzenetére
Inxi kimenetet is csatolj. Így csak találgatni tudunk. inxi -Fxxx
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73351 üzenetére
Ebből így nehéz következtetéseket levonni. Nem rég szembesültem vele, hogy Ubuntu és társai disztrókon a sources.list az ma már úgy néz ki, hogy bele van hányva 20+ sor, vegyesen kikommentelt sorokkal.
Gondolom így volt egyszerűbb leprogramozni, hogy GUI-ról is lehessen szerkeszteni a fájlt, ne csak kézzel mint régen. Egyrészt kényelmes ez így, másrészt meg katasztrófális a végeredménye. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #73346 üzenetére
Hy!
A Debian melyik kiadása van fent? Melyik leírás alapján mentél és hol ment zátonyra?Egy inxi -Gxxx kimenet is jó lenne, hogy lássuk a mostani állapotokat. Az inxi-t valszeg telepítened kell hozzá előbb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moleculez #73339 üzenetére
Ezen használtam, de már nincs nálam a gép: [link]
Az OSD nem mindig működött elsőre, néha kapcsolgatni kellett a már nem emlékszem minek hívta valamilyen segítség opciót aminek a része volt. De ettől függetlenül pöpec volt és az amúgy nem túl izmos gépen is normálisan futott. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes információ a játékosoknak, hogy a közutálatnak örvendő Denuvo anticheat szoftvert megcsinálják Proton kompatibilisre, hogy ezen túl ne akadájozza a Denuvo-val kiadott játékok futtatását Linux alatt. https://github.com/ValveSoftware/Proton/issues/3773#issuecomment-631750507
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DrojDtroll #73275 üzenetére
Valamilyen Puppy Linux variáns [link] kellene oda. Btw, az SD kártyák nem kifejezetten operációs rendszer alá való háttértárak, se a sok írást nem bírják, se nem gyorsak. Mondjuk azon a gépen egy USB2-es pendrive se lenne jobb megoldás.
Én vennék bele egy kis 16..32GB-os bóvli ssd-t Kínából és akkor még használható sebessége is lenne.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
I02S3F #73235 üzenetére
Manapság valószínüleg nem a Windows hozza a bevételeket a cégnek, hanem az olyan dolgok, mint az Azure, ami eleve Linux... Távlati a dolog, de nem lepne meg, ha egyszer csak átpakolnák magukat Linux alá úgy kompletten.
Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy megéri-e saját rendszert fejleszteni saját kernellel fizetett programozókkal, mikor olyan iszonyat mennyíségű ember és munkaóra áll a Linux kernelt mögött...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Újabb hír, saját Wayland-et is ír a Microsoft a WSL2 + DireectX miatt. https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Microsoft-Writing-Wayland-Comp
És a végén elhintették, hogy megtörténhet ezek után a natív DirectX Linuxon.
Ahogy a cikkben is írták, érdekes idők jönnek. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha jól értem, WSL2 (Windows 10) alatt ezen túl natív és teljes értékű DirectX12-t fog használni a Linux, amihez egy komplett kernel modult is ír a Microsoft. https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Microsoft-DX12-WSL2
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Cinnamon vagy XFCE alatt valamilyen hotkeyről el lehet érni a monitor beállításokat? Kerestem googleben, de nem jártam sikerrel.
Van egy kütyü aminek két kép kimenete van, de abból csak a Displayporton van ténylegesen montior, ami viszont Mint-en így másodlagos monitor lesz, amire nem rak ki se tálcát, se semmit és nem sikerült elérnem a rendszerbeállításokat onnan...
Amin nincs képernyő, az egy LVDS port, de ugyanezen a hardveren Windows a Displayportot használja. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Grat! Már csak az a zavaró, hogy 2019 áprilisi a vga driver a Debianban... Ha mással is szeretnél játszani, akkor érdemes másik disztrót nézni, mert elég erősen fejlődik a Mesa hónapról hónapra, különösen a Radeonok számára pozitív módon.
A Debian meg ezen a téren nem igazán fog előre lépni a következő hivatalos kiadásig és akkor se a legújabb stabil drivert fogják használni, hanem régebbit...Egy apróság:
a sources.list fájlban nyugodtan kommentezd vagy szedd ki a deb-src sorokat, azok csak feleslegesen növelik a csomaglisták beolvasásának idejét, mivel nem fogsz azokból a tárolókból semmit forrásból fordítani. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amikor #-t írnak egy parancs előtt, ott az root terminált jelent.
su -
parancs és utána a root jelszó dob be a root terminálba.Viszont jobb óvatos lenni, helyette a sudo-t kellene használni parancsonként. Ami viszont alapból nem tudom, hogy Debian alatt be van-e állítva. Elvileg ott egyszer hozzá kell adnod a felhasználódat a sudo csoporthoz:
sudo adduser foo sudo
ahol foo helyére a felhasználóneved megy. Utána már fogsz tudni bármi parancsot kiadni sudo-val.cigam: Jah, a Gnome miatt átváltottak rá? Erről lemaradtam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No mik vannak!
Az aktuális MS vezér szerint hiba volt ráknak nevezni a Linuxot, meg az OpenSource dolgokat. https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Microsoft-Pres-On-Open-SourceAz említett kijelentés anno Steve Ballmertől származott, akit később ki is rúgtak a cég éléről.
r0b3r: igen, ahogy BoB írja, ott a dirver: N/A a probléma jele, ott amdgpu-nak kellene lennie. Néha fáj, amit a Debian csinál...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahh Debian. Régi kernel, régi driverek...
Az biztos, hogy ezt a csomagot telepítened kell:
mesa-vulkan-drivers
Lehet, hogy van belőle lib32-es verzió is, ezt most nem tudom megnézni, de ha olyat is látsz, akkor azt is tedd fel.Ha ezek után sem menne a játék, akkor a Steam-et indítsd el terminálból, mert oda kiírja, hogy mi hiányzik neki.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az lshw helyett a hwinfo elég alap parancs, csak nagyon bőséges. Érdemes fájlba küldeni az
hwinfo > hwinfo.txt
parancs használatával, aztán azt feldobhatod pl. pastebinre és belinkelheted.Az lshw-hoz először telepítened kell az lshw-t a
sudo apt install lshw
parancs használatával. (Debiant használsz ha jól látom)#73081: következő lépés lenne a make parancs kiadása. Azzal akadtál el? Lehet, hogy először fel kell raknod a build-essentials csomagot, hogy forrásból tudj fordítani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #73026 üzenetére
Nem lehetetlen, hogy GParted / KParted is képes erre partíció mentés és visszaállítás során, de pl. Clonezilla megcsinálja, csak elsőre nem feltétlen egyértelmű a program használata a karakteres GUI miatt..
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Truman #73016 üzenetére
Üdv!
Működő vga drivered volt, az része a Linuxnak alapból (mesa), nem kell semmit sem telepítened hozzá. Ami nálad a jelek szerint hiányzott, az a tearfree beállítás engeedélyezése.
Lubuntu, Mint XFCE, Manjaro XFCE, kb. ezeket tudom javasolni arra a gépre. Aztán ha egyiket kiválasztod, utána segítünk a tearfree bekapcsolásában.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #73010 üzenetére
Magyarul mind vaapi, mind vdpau működik nálad, használhatod bármelyiket.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #73007 üzenetére
Vaapi kell neked elvileg. Viszont a vdpau-nak is van vaapi backendje, ha fent vannak a kellő csomagok.
Először leellenőrziném, hogy vainfo és a vdpauinfo parancsok mit mondanak. Ha valamelyik nincs, akkor telepíteni kell hozzá csomagot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#93794560 #72976 üzenetére
Technikailag létezik néhány, de annyira gyakoriak, hogy meg se tudok nevezni egyet.
Úgy általában a Linux / Unix rendszerek felépítése jelent egy jóval biztonságosabb alapot, mint amit sok éven keresztül képviselt a Microsoft.
Szóval nem különösebben van mitől tartanod.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Updatelni kellene a leírást az EFI résszel... Én szándékosan nem EFI-s telepítést csináltam magamnak, mert semmi előnyét nem láttam, csak hátrányát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lev258 #72907 üzenetére
Jól tudod. A POL amúgy nagyon hasznos, mert külön szeparált wine környezetet hoz létre minden telepített programhoz, az adott programhoz megfelelő wine verzióval. Ráadásul bash szkript csinálja a telepítését egy adott programnak, így bele lehet nyúlni ha valaki akar, meg lehet írni / frissíteni telepítőt és beküldeni nekik. (user contentre épül az egész, így nem garantált, hogy minden install szkript up-to-date)
A lutris is jó dolog, azon keresztül játszom a World War Z-t, minden fontos dolgot be lehet benne állítani, amit sima Wine alatt el sem érsz.
Proton meg jah, rá lehet venni Steamen kívüli progi futtatására. Mondjuk nem annyira egyszerű, meg talán nem is célszerű. Aki akarja az külön tudja a protont is használni, Steamtől független, de az nem kezdőknek való dolog.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem. Azokra a fájlrendszerekre nem is tudnál telepíteni. Valamint mivel nem syslinuxot használunk bootloadernek, így igazából nem releváns amit ír az a poszt.
Igazából arra gondolok, hogy ha van valami biosz frissítési lehetőség arra HP cuccra, akkor csináld meg.Aztán nézd meg a 20.04-et, minden sokkal újabb benne.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tettél bele külső SSD-t és arra telepítettél?
Egy ilyen kommentet találtam:
"The T5740 is sometimes touchy with bootloaders. I think the internal BIOS does not fully use the standard boot procedure on internal drives. I think the primary partition MUST be FAT (with syslinux) or NTFS partition."20.04-es Ubuntut próbáltál?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #72790 üzenetére
Virtualbox teljesen megfelelő erre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Karmko #72697 üzenetére
Akkor szívás van. Ha jól olvastam a találatokat, valamelyik hálózati protokollt már tiltja a Win10, amit a samba kliens használna Mint-en és ezért futsz időtúllépésre.
Lehtet legegyszerűbb megoldás a Windows10 alatt újra engedélyezni az SMB1 / cifs megosztást. Piros téglalappal jelzik, hogy minek kellene ott bepipálva lennie: [link] - igaz a link pont ennek a letiltásáról szól.
Engedélyezés után szerintem kelleni fog neki egy újraindítás. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Karmko #72681 üzenetére
Itt a fájlkezelőben, a hálózat böngészése alatt látszik a Windowsos számítógép?
-Balázs- : A Cinnamon egy jó választás arra a gépre. Egy picit kisebb igénye van a Mint Mate verziónak, viszont talán kevésbé igényes.
A KDE is simán elmegy azon a gépen, ha tetszik akkor használd azt. A Manjaro esetén viszont követni kell a fórumába kitett híreket, mert néha kézzel meg kell csinálni ezt-azt. Nem nagy dolog, csak nem árt tudni hozzá angolul.Kempetlen: sokunknak hogy alig lehet valamit beállítani benne. Bármi alapvetőt szeretnél állítani, kell hozzá a Gnome-tweak-tool, mert alapból nem lehet... Mindig úgy éreztem, hogy valami kiosk vagy netkávézó számára készítik a Gnome3-at, amin csak "elindítod az internetet".
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
vidap90 #72632 üzenetére
Mi alapján álltál neki? Ez volt az? http://abhishekvp.github.io/2019/12/17/installing-qgis3-ubuntu-1804.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
st3v3np3t3r #72607 üzenetére
Az egész program képfájl mentésre és visszaállításra szolgál! És szintén tömörít!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ReSeTer #72570 üzenetére
2018 körül már biztosan működött az a wifi Linux Mint alatt (ami Ubuntu leszármazott), de találtam egy-két korábbi bejegyzést is róla, mikor még kézzel raktak fel hozzá drivert. Valami friss disztrót próbálj ki, a többségét nem is kell telepítened ehhez, elég csak bebootlni velük a pendriveról és rögtön látni fogod, hogy megy-e a wifi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moltam #72546 üzenetére
Itt érdemes feltenned ezt a kérdést: https://prohardver.hu/tema/a_nagy_shell_script_topik/friss.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bobalazs #72492 üzenetére
Igen ezt én is néztem, de akkor neked nem az AMD driver kell, hanem amit alapból is kapsz a Mesa-val, csak szeretnél mellé friss kernelt.
5.4-es kernellel jön a 20.04-es Ubuntu, viszont legalább már a 20-as mesa-t teszik bele, így az elején nem kell PPA-t hozzáadni friss driverekhez pár hétig...
Én egyébként Manjaro-n játszom most már egy fél éve, eddig nem futottam bele semmi gondba vele. - kivéve, hogy a Firefox nem jegyzi meg a helyesírás ellenőrzés chekboxát...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Tarokk79 #72431 üzenetére
1GB az manapság nem túl sok, főleg ha Facebookozni is szeretenétek azon a gépen.
Ettől függetlenül én mondjuk a Lubuntu 18.04.4-et javasolnám kipróbálni rajta: [link] (64 bites verziót) és náluk napokon belül kijön ennek az idei kiadása, így rögtön lehet rá frissíteni is. Vagy akár egyből a 20.04 béta iso-t is töltheted le a linkről...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #72303 üzenetére
powertop és powerstat progiknak nézz utána. Btw, "Lidlis fogyasztásmérő" olyan 3e forint körül van és egy átlagos asztali PC idle fogyasztása olyan 50..60W
#72302:
Félnek Linux alatt a grafikus drivereket használni a korábbi évek tapasztalatai miatt, emiatt nem aktív alapból a felület GPU-s rajzolása sem. (de bekapcsolható, az összefoglalóban megtalálod)
Viszont mióta van a Vulkan, előbb-utóbb szerintem javulni fog ez a helyzet. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aki Waylandet használ, a 75-ös Firefoxot kiadták teljes WebGL és VA-API támogatással. https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Firefox-75-Released
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
herdsman12 #72178 üzenetére
A resolv conf-os sor csak arra kell, hogy chroot alatt is legyen net. Ha csak a grubot akarod helyrehozni, annak nem kell. Azt nem tudom, hogy mi baja annak a sornak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
anorche1 #72176 üzenetére
Ez a B terv. Az A az, hogy a KDE-ben találsz rá megoldást a beállíátsokban.
Alsamixer: https://en.wikipedia.org/wiki/Alsamixer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest