Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA app beállítások?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
De nem csak te létezel a földön, és nem csak a te használati eseted létezik, van még rajtad kívül pár millió Linux user, egészen eltérő elvárásokkal.
Ezt már én is akartam írni neki.

Szóval akkor ez a Debian is úgy biztonságos, hogy közösen elhisszük, hogy az... Testinget meg tényleg nem kéne használni, mert a biztonsági frissítések oda kerülnek be utoljára, ami több napos csúszás is lehet.
-
válasz
urandom0
üzenetére
"De pont ez nem tudta nekem eddig még senki sem elmagyarázni": Bőven kaptál magyarázatot, ne azt mond, hogy nem magyarázták meg, azt mond, hogy nem értesz vele egyet.
"(gondolom, rájuk gondoltál)": nem kell találgatnod, le volt írva, hogy kikre gondoltam.egyébként meg: aki beilleszkedik a debianos közösségbe és megtartja a szabályokat, az debian karbantartó. aki nem illeszkedik be és egyetlen célja, hogy áthágja a unixos és a debianos szabályokat, és hogy meghajlítsa a közösséget maga felé, az gyüttment.
"De nem csak te létezel a földön, és nem csak a te használati eseted létezik": amit én akarok, az nem korlátoz másokat. amiket ők akarnak, az korlátoz engem.
"egészen eltérő elvárásokkal": van párszáz disztró, válasszon másikat magának. vagy windowst, engem nem izgat. rontsák el a redhatot, ahogy akarják. Nekem megfelel, hogy ha az alkalmazása nem indul el flatpak nélkül, akkor majd én reszelek rajta, hogy menjen. Nekem ennyit megér a stabilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest