- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
urandom0 #209 üzenetére
"De pont ez nem tudta nekem eddig még senki sem elmagyarázni": Bőven kaptál magyarázatot, ne azt mond, hogy nem magyarázták meg, azt mond, hogy nem értesz vele egyet.
"(gondolom, rájuk gondoltál)": nem kell találgatnod, le volt írva, hogy kikre gondoltam.egyébként meg: aki beilleszkedik a debianos közösségbe és megtartja a szabályokat, az debian karbantartó. aki nem illeszkedik be és egyetlen célja, hogy áthágja a unixos és a debianos szabályokat, és hogy meghajlítsa a közösséget maga felé, az gyüttment.
"De nem csak te létezel a földön, és nem csak a te használati eseted létezik": amit én akarok, az nem korlátoz másokat. amiket ők akarnak, az korlátoz engem.
"egészen eltérő elvárásokkal": van párszáz disztró, válasszon másikat magának. vagy windowst, engem nem izgat. rontsák el a redhatot, ahogy akarják. Nekem megfelel, hogy ha az alkalmazása nem indul el flatpak nélkül, akkor majd én reszelek rajta, hogy menjen. Nekem ennyit megér a stabilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest