Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
"De pont ez nem tudta nekem eddig még senki sem elmagyarázni": Bőven kaptál magyarázatot, ne azt mond, hogy nem magyarázták meg, azt mond, hogy nem értesz vele egyet.
"(gondolom, rájuk gondoltál)": nem kell találgatnod, le volt írva, hogy kikre gondoltam.egyébként meg: aki beilleszkedik a debianos közösségbe és megtartja a szabályokat, az debian karbantartó. aki nem illeszkedik be és egyetlen célja, hogy áthágja a unixos és a debianos szabályokat, és hogy meghajlítsa a közösséget maga felé, az gyüttment.
"De nem csak te létezel a földön, és nem csak a te használati eseted létezik": amit én akarok, az nem korlátoz másokat. amiket ők akarnak, az korlátoz engem.
"egészen eltérő elvárásokkal": van párszáz disztró, válasszon másikat magának. vagy windowst, engem nem izgat. rontsák el a redhatot, ahogy akarják. Nekem megfelel, hogy ha az alkalmazása nem indul el flatpak nélkül, akkor majd én reszelek rajta, hogy menjen. Nekem ennyit megér a stabilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest