Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondoltam megosztom nekem is jó lesz évek múlva látni hol tartottam.
-
Én is 10 M alatt látom a kis pénzt.
Én 4 k dollárt és 1 M forintot raktam be főleg az itt tanácsolt All worldbe raktam be és az eddig a legstabilabb .
Nekem eddig szimpatikus a LY emailben is gyorsan válaszolnak.
Nekem is van ilyen meghívom ha valakinek kellene írjon rám bár mostanában ritkán lépek be. Igazából azt nem tudom mi legyen májusban felszabaduló állampapírral. Valószínüleg indítok egy újab tbszt. -
Megtisztelő hogy a véleményemet kérdezed de nincs tudásom hogy ajánljak neked.
Évvégi bonuszt meg olyat pénzt raktam bele amit direkt kockázati befektetésnek szántam nem lényeg hogy pluszban legyen a következő években.
Régebben volt számlám KBC nél csak lakásvásárlásnál beszántottam mostmár bánom de ez van be kell rakni a pénzt és várni. Azóta csak Állampapírom volt. Tavasszal nagyobb összeg most fel is fog szabadulni annak én is keresem a helyet hová rakjam. -
Én mivel kis összeget raktam be leírtam a sztorimat inkább LY választottam tbszre ha több tízezer dollárom euróm lenne akkor akkor IB én úgy tudom .
Más kérdés hogy olyan jól sikerült a belépő hogy mínuszba vagyok már. Szerencsére nem mindent egybe fektettem be kicsit várok.
-
Végül sikerült beutalnom a 4000 dollárt plusz raktam mellé 1M forintot. Revolut lett a megoldása a dollárnak és ingyen utalta be LY be. A forint meg 4 k ba került beutlás.
2024 tbszre ment. Eddig csak Vanguard All Worldot vettem. -
Nos gondoltam osztok meg információt.
Revolutrol próbaként 100 dollárt küldtem át usd számláról LY dollár számlára ( elvileg ingyenesen). Egy apró probléma van LY nal forint ként jelenik meg. Én pedig dollárban akartam tartani . -
A dollár számlámhoz nincs bankkártya. Mikor pár évente külföldön dolgozók akkor nyitok utána zárom mert van hogy euró van hogy dollárba kapom mint most a fizetést.
Vagy esetleg úgyis csinálni hogy a magyar számlámhoz tartózó bankkártyát használom. A dollár számlám ehhez a magyar számlámhoz van nyitva ahogy néztem a bankszámla számokat.
Köszönöm a segítséget nem gondoltam volna hogy ennyire problémás lesz.
-
Hát ha nem lesz más revoluton keresztül oldom meg ( csak sok utalás plusz költséget jelent ):. Elmúlt években kétszer használtam revolutot nagymennyiségű deviza váltásra nem bennem van a hiba szerintem.
Metál előfizetesem van revon ott rendes bankszámlaszamot adnak azzal nincs baja a Gránitnak .
A Lightyear ad ach route számot ami ahogy utána néztem belső Amerikai utalasokhoz kell.
8311714531
Ennyi a Lightyear dollár számlaszámom.
Vagy használjam csak szimplán a forint számlaszámot? -
Sziasztok!
Lightyearbe utalnám be a dollárt de GránitBank nem fogadja el a számlaszámot mivel hiányzik a iban szám. Pedig a swift utalási adatokból másoltam ki a számlaszámot.
Jelleztem a lightyearnek azt írták hogy használjam a swift adatokat dehát azt használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Asztalos klub
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest