Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Te don..!
Nehéz dolog tanácsot adni neked, mert tudtommal nem vagy kezdő a témában...
Velem is előfordul ilyen, csak azt tudom javasolni amit én is szoktam tenni ilyenkor...
Alaposan, megfontoltan újrakezdeni az egészet (BIOS frissités, SETUP reset, másik proci, másik RAM, másik HDD, stb.)...
Nem szabad elvetni a lehetőségét annak sem, hogy hibás a lap sőt akár a proci...!
Gyakran esünk abba a hibába, hogy elfeledkezünk róla: akármilyen preciz a gyártás, meg jónevű cégek, stb., előfordul hogy nem mi vagyunk a hülyék...
-
Rover623
félisten
Ilyen szempontból Abit-ról jobb nem beszélni...a legtöbb lapjuk alapból ''tuning''-olva megy (pl. 200 helyett 203-205MHz-en), hogy azok is meg legyenek elégedve a gépükkel akik lámák a tuninghoz...default órajeleken ugyanis rendre hátul végeznének a teszteken...
Ez persze nagy baromság, mert az hogy 10 egyforma chipset-es alaplap mondjuk 5413 és 5430 közötti PCMark2004-et kap, teljesen természetes...ez bőven belefér a gyártási és mérési szórásba...aki az 5430 pontos lapot választja, csak azért mert az a ''gyorsabb'', az hülye...de sajnos ilyen világot élünk és az Abit még ennyit sem akar kockáztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest