- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
donw3ga
őstag
Megoldódott , a proci volt a hibás!
-
Rover623
félisten
Te don..!
Nehéz dolog tanácsot adni neked, mert tudtommal nem vagy kezdő a témában...
Velem is előfordul ilyen, csak azt tudom javasolni amit én is szoktam tenni ilyenkor...
Alaposan, megfontoltan újrakezdeni az egészet (BIOS frissités, SETUP reset, másik proci, másik RAM, másik HDD, stb.)...
Nem szabad elvetni a lehetőségét annak sem, hogy hibás a lap sőt akár a proci...!
Gyakran esünk abba a hibába, hogy elfeledkezünk róla: akármilyen preciz a gyártás, meg jónevű cégek, stb., előfordul hogy nem mi vagyunk a hülyék... -
Rover623
félisten
Ilyen szempontból Abit-ról jobb nem beszélni...a legtöbb lapjuk alapból ''tuning''-olva megy (pl. 200 helyett 203-205MHz-en), hogy azok is meg legyenek elégedve a gépükkel akik lámák a tuninghoz...default órajeleken ugyanis rendre hátul végeznének a teszteken...
Ez persze nagy baromság, mert az hogy 10 egyforma chipset-es alaplap mondjuk 5413 és 5430 közötti PCMark2004-et kap, teljesen természetes...ez bőven belefér a gyártási és mérési szórásba...aki az 5430 pontos lapot választja, csak azért mert az a ''gyorsabb'', az hülye...de sajnos ilyen világot élünk és az Abit még ennyit sem akar kockáztatni... -
donw3ga
őstag
Sziasztok!
Lenne egy NAGY problémám!
Vettem ma egy intel 540J procit és egy Gigabyte 8i915p duo lapot!
A windows install rendben történt, viszont a windows csak akkor áll fel rendesen ha emelem az alap fsb-t jelen esetben 216-ra! 200 FSB-n windows boot után, amikor megjelenne az asztal a követekző képernyő fogad Bővebben: Bővebben: link vagy restartol a gép és ezt csinálja megállás nélkül!
Most futtatok egy prime-t de ezt is 216-os fsb-n (eddig hibátlan)! Futtattam már memtest-et alap fsb-n és ott nem jelzett hibát! A ramok egyébkén hynix d43-ak, a64 mellett tökéletesen mentek! A táp egy 410W-os chieftek,2 hetes! Van valakinek ötlete mi lehet a gond, soha nem találkoztam ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bestbuy játékok
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest