Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mainster
üzenetére
Én nem átalakítóval mennék, hanem HDMI-VGA kábellel. De ez sem biztos, sajnos a Mac-ek kényesek erre. Egy próbát megér. Vagy ha tudsz szerezni Thunderbolt 2 adaptert, az még jobb.
Indítási dallam kikapcsolásához írd be terminálba:
sudo nvram SystemAudioVolume =% 80Ha nem működne, akkor ezek valamelyike:
sudo nvram SystemAudioVolume =% 01
sudo nvram SystemAudioVolume =% 00
sudo nvram SystemAudioVolume =”"Visszavonáshoz:
sudo nvram -d SystemAudioVolumeMac topik:
https://prohardver.hu/tema/a_nagy_mac_topic/friss.html -
Nem akarok vészmadárkodni, sem összeesküvési elméleteket gyártani, de van valami a tervezett elavulás dologban. Amúgy nekem is volt némi felhősödési gondom a kijelző panellel, amit szintén gariban javíttattam. Azóta szerencsére hibátlan. Most járt le a három év, kíváncsi leszek...
Jelenleg ezzel szemezgetek: LG 38WK95C-W
Kissé félek tőle, mert nem olcsó darab és ha ez is felhős, vagy pixelhibás lesz, a javítás komoly macera. Viszont a jelenlegi 34 colos képátlóhoz és 3440x1440-es felbontáshoz képest csábít a nagyobb méret és többlet pixel. Keresek teszteket és meglátjuk...
-
Sziasztok,
LG34UM95-P kijelzőt használok, amihez Mac Mini kerülne lassan, de sajnos nem tudom milyen HDMI konnektor van benne. 1.4, vagy 2.0? Néztem az adatlapot, de vagy nincs odaírva, vagy átsiklottam felette... Egyébként a Intel UHD Graphics 630 HDMI-n keresztül megfelelő, vagy jobb a TB csati, TB3-DP kábellel? Segítenétek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Linux kezdőknek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS85QX-B Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/2k/200hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400
- MSI MAG 271QPX OLED/2K/360HZ Gamer monitor
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest