Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidue
csendes tag
válasz
huncutka1029 #29591 üzenetére
Az MM-ben kapható magic remote a 620-hoz jó.
-
gidue
csendes tag
válasz
bluobluo75 #29589 üzenetére
Amúgy a magic remote az MM-ben 9999 Huf.
...tudom...sok...rengeteg...sokkal olcsóbban is van... -
gidue
csendes tag
válasz
bluobluo75 #29586 üzenetére
Igen
Amúgy meg leírtam, hogy drágán vettem, de ez legyen az én bajom... -
gidue
csendes tag
válasz
bluobluo75 #29572 üzenetére
Én kemény vagyok
Megvettem az MM-ben ingyenhitelre 167990 HUF-ért. Tudom, hogy van olcsóbb hely (sokkal olcsóbb), de tuti LG garancia (sikeresen regisztráltam a terméket az Lg.com-on) megéri a felárat számomra.
-
gidue
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom rövidke együttélés után tapasztalataim egy 42LA620S típusú Tv-ről.
Sokáig kerestem a megfelelő TV-t. Hónapokig olvastam a fórumot és a teszteket. Szűkült a kör, mert az anyagi keret is adott volt. Maradt két típus a végére, ez és egy Samsung 6340. Eldöntöttem hogy megveszem a Samsungot. Elmentem a boltba és megláttam a két TV-t egymás mellett ugyanarról a jelforrásról. Még egyszer leírom a Samuért mentem. A megjelenített kép a Samsungon a mobiltelefonjaitól megszokott módon rajzfilmszerűen színes, szembántó módon a vörös irányába eltolva. Biztosan beállítható szebbre, de az Lg ezzel szemben teljesen természetes színekkel bírt. Már el is bizonytalanodtam a vásárlást illetően. Ezután megláttam azt az iszonyú bazárian ezüstre fújt "X" lábat a Samsung alatt. A hideg is kirázott tőle. Ezután megpróbáltam megbillegtetni a TV-t. Szerintem egy erősebb huzat pofára billentené, de ez csak magánvélemény. Ehhez képest az LG talpa olyan stabil, hogy kis túlzással a 6 éves fiam felkapaszkodhatna a TV tetejére és az el is bírná.
Ezek után nyert az LG. Megvettük.
Három napig finomítottam a kép beállításait, míg a szájam ízének megfelelt. A bőr színének megjelenítése kiváló és mivel nyomdaiparban dolgozom, nálam ez az etalon, mert ezt a legnehezebb életszerűen megjeleníteni. Ami tény a kontraszt látványosan romlik ahogy az ideális nézési szögtől távolodunk, ne nézzük oldalról, mert fakulnak a színek is, olyanná válik mintha ködfátyol ereszkedett volna rá. Megfelelő jelforrásról szépnek mondható a kép élessége, de még analóg forrásról is nézhető megfelelő kompromisszumokkal. A fekete az IPS-hez hűen sötétszürke, ez van...
Felhősödés minimális és elhanyagolható. Teljesen fekete(sötétszürke) képernyőnél az mi készülékünkön jobb alsó sarkon enyhe bevilágítás tapasztalható. A panel vagy 50Hz, vagy 100Hz, pont nem érdekel mert utánhúzásnak sportesemények során sem láttam nyomát.
A hangzás olyan amilyen, nem jó nem rossz, olyan középsz@r. TV-zéshez elmegy mozizáshoz meg venni kell valami hanrenszert. A TV hangszórói magas- és középtartományban szólnak mély csak nyomokban, de ez minden TV-nél így van, Aki mást állít erősen ferdít, vagy nem hallott még normális hangfalszettet.
A SMART rész nálunk jól működik, a wifi azonnal jelet fog és azt stabilan tartja. A böngésző megfelelő arra amire szánták. A beépített lejátszó akadás mentesen vitt mindent amit eddig próbáltam rajta.
A 3D nekünk megfelel, a Demo anyagon a tárgyak és szereplők kinyúlnak, kilépnek a képernyő síkjából. 6 éves gyerek nem hazudik, Ő is látta nem is kérdeztem rá. Nevetve kiáltott fel, hogy "kijött a kép a TV-ből".Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
Utoljára még azért leírom: én Samsungot akartam venni.Üdv: tamás
-
gidue
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén vásárolt 42LA620s típusú TV távirányítójának INFO gombját megnyomva a jobb felső sarokban 50Hz frissítés van kiírva...akkor most már anyakönyveztethetem magam Pál néven???
Valaki árulja már el hogy lesz ebből legalább 100Hz.
Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest