Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek ez lesz még olcsóbb idén? [LG 49SK8500PLA]. Esetleg BF vagy Karácsony környékén lemehet az ára 250-260k környékére? Orákulumok válaszát várom!
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
huncutka1029 #39331 üzenetére
De az LA660S-nél is 100Hz-es a panel nem?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
huncutka1029 #39322 üzenetére
Igen azt tudom, hogy az LA660S az a tavalyi széria. 9e forint van a két tv ára közt az LB650v javára (most akciósan) és ha jól látom az 500Hz-es (nyilván nem a valós) és direct ledes a kijelzője, ami talán jobb mint az edge (ha jól értelmezem a wikit). Van-e valami olyan tulajdonsága az LA660S-nek amiben veri az új szériát?
Beépített hangszórók meg ilyenek nem fontosak.
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm TV-t szeretne venni és kérdezi, hogy mi a különbség az LG 47LB650V és az LG 47LA660S között. Ti melyiket választanátok?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok.
Kinéztem magamnak egy LG 42LM615S TV-t. Érdekelne a tapasztalatotok erről a készülékről. ~150k-t megér? Vagy ennyi pénzért van jobb alternatíva? Az M620 mivel is tud többet? Esetleg megérné az a plusz ~15k-t?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Pickle Rick #16941 üzenetére
Tárgytalan. Egy laptop újraindítás segített.
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok.
Van nálam most egy LG 32LS5600 típusú TV. Rá akarok kötni egy laptopot (FS Amilo PA2510) D-sub-on rá is kötöm, a laptop látja. Írja hogy másodlagos kijelzőnél "LG TV-t" ír a felbontás is full-hd-ra állítva, de valami miatt a TV mégis azt írja hogy "nincs jel". A laptopon (windows gomb + p) beállítottam hogy kiterjessze az a képernyőt a TV-re de nem megy. Lehet user error, de már nem tudom mi. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest