-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #75491 üzenetére
2 év az általános jótállási idő a tévékre. Nekem kevés lenne, hogy 1 év után ha nincs szerencsém vele, akkor kukázni kelljen. Te meg majd tudod, mi neked a fontos, próba cseresznye.
A szakik szerint- ezt a tévé javítós topikban írták- jó ha a gari idő végéig kibírja a noname kategória. Bár lehet, hogy a 2 év garanciásra gondol, ezt nem tudom.
sajo13 A dupla-tripla időkre írtam, ha elolvastad volna. Világos, hogy bekapcsoláskor idő kell minden tévének, mivel nincs megáldva egy jófajta PC hardverével, de nem is kell szerintem már így is túl sok funkciót raknak bele a marketing meg konkurencia miatt. Aztán erre nem elég a sajátja, még plusz egy szoftver és a csatornák jogosultság ellenőrzése is hozzáadódik.
Vagy a gépeden 1 mp után minden betöltődik? Nem hinném. Csak bele kell gondolni, hogy mennyibe kerül egy normálisan működő számítógép. Ahhoz képest kapsz tévét jóval olcsóbban, óriási kijelzővel, és itt elvárás, hogy gyorsabb legyen.
A kedvedért analóg csatornán kikapcsolva is lemértem, és 4 mp alatt van kép.
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #75486 üzenetére
Nem igaz, az LG nem gyárt más márkát, de 48"-os LG tévéről sem hallottam még. A Celsus-t, és további 10-20 noname tévét(pl. JVC, Blaupunkt, stb.) a török Vestel cég gyártja.
Vigyázni kell, mert több helyen csak 1 év garanciát adnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Stellar Blade
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Zelda Játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest