-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Lehet hogy Te tudod mit csinálsz, de nekem egy kicsit furcsa, legalábbis a leírás.
Van egy PC-d ami kapja a netet, gondolom egy routerből, de lehet hogy tévedek. Ha routered van, akkor annak egy másik kimenetét kell a tévével összekötni. Így vannak azonos hálózaton, akkor lesz a PC-n is és a tévén is internet kapcsolat, és működik a tartalom megosztás is a PC és a tévé között.
(lehet hogy van olyan megoldás is, amikor egy PC képes routerként is működni, de én ilyennel még nem találkoztam)
42LM660S
-
petya2012
őstag
-
TRob1
veterán
Wifin keresztül nem mindegy hol a gép a tv vagy a "wifi" (router)? Az a lényege hogy vezeték nélkül csatlakozol a hálózathoz. Annyira meg csak erős a jel hogy elérjen a tv-ig. Amúgy ha kábellel összejött, akkor azért az stabilabb mint a wifi.
A gépen nem húztad ki a netet hogy bedugd a tv-hez csatlakozó kábelt? Vagy hogy kapja a jelet?Mondjuk szerintem a kábel is a router-től kellene, nem a gépből. De ez már tényleg hálózat téma hogy miért nincs neted.¤ R'n'R ¤
-
lenko
aktív tag
Nem értem miért jó "olcsó" webáruházaktól rendelni, mert a végén mégsem lesz az, kivéve ha nem lesz baja 2évig a tv-nek.
BestByte-ban megrendeltem csütörtökön egy 39LB650v-t , szombaton már mehettem is érte.
130k-volt, nem a legolcsóbb az tény, de viszonylag közel van a bolt, 2 nap alatt beszerezték, magyar garis. Ennyi.
Az a 10-15k nem ér annyit, hogy akkor most megjön, vagy mégsem, akkor gari levél miért nincs magyar, stb.
Viszont ezt ti tudjátok....Az embereknek fáj az igazság!
-
dWan
tag
Nem szóltam, én néztem be. A doboz oldalára volt ragasztva, teljesen beleolvadt a környezetbe Be is regisztráltam a terméket.
Egy Lb730V-ről van szó. Lehetséges úgy összekötni pc-vel hogy a médiatartalmakat lássam, úgy mintha külső meghajtót/pendrive-ot csatlakoztattam volna. Mondtátok, hogy elég HDMI-vel csatlakoztatni, de így nem az igazi. 3D-be pl nem tudok beletekerni normálisan, és egyszerre magic remote-al meg wireless billentyűzettel nem akarok bohóckodni. Szval valamilyen megoldás van erre?
-
*H*
aktív tag
Ezt megtalálod az oldalon az információknál:
"A termékeket a hivatalos, magyarországi márka képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk! A termékekhez NEM saját, úgynevezett "bolti garanciát" mellékelünk, a garanciális szervizelés a gyári garancialevéllel közvetlenül a gyártók magyarországi szervizhálózataiban történik."
A Samsung 1 évet pedig előbb leírtam miért annyi.
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
kew
senior tag
"Szavatosságnál és jótállásnál ugyan azokat az igényeket lehet érvényesíteni (javítás, csere, árleszállítás, elállás a szerződéstől), az eltérés abban van, hogy kit terhel a bizonyítási kötelezettség.
A jótállás kedvezőbb a fogyasztó számára a szavatosságnál, mert a jótállási idő alatt nem neki kell bizonyítania, hogy vétlen a meghibásodásban, hanem a kereskedőnek. Míg szavatosságnál megfordul a bizonyítási teher." -
parkr
őstag
pcplanet, digitalko - én ezek alá inkább nem mennék a helyedben (pár ezerrel drágábbak), főleg kerülném a vöröskő kft-féle helyeket
ha visszaolvasol le volt már írva párszor, hogy az LG gari érvényes, bárhol veszed, ha tutira akarsz menni akkor edigital, mediamarkt, ipon, expert stb. (bár a digitalko is hivatalosnak írja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest