Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz SoundBox #80393 üzenetére
2 gombnyomás a távirányítón, hogy a saját hangszóróján szóljon, ne az erősítőn.
És sokkal jobb hangminőséged lesz, ha Trob1 megoldását választod.
De azt is lehet, hogy szimultán szóljon a tv hangszóró, és a külső hangforrás, ha Optikán viszed ki a hangot.
Ilyenkor esete egyszerűen lekapcsolod az erősítőt elalvás előtt, és marad a tv hangszóró.
Broblem solved!
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TRob1
veterán
válasz SoundBox #80390 üzenetére
Úgy nem jó ha minden cuccod közvetlen a tv-re kötöd hdmi-n, és a tv hangját meg kiviszed optikain az erősítőre? Ha tv-ben át van állítva a kimenet, akkor a tv és minden más hang is az erősítőn fog szólni. (Nálam így van, xbox, tv, és wifin keresztül Nasról a filmek, zenék hangja is szól az erősítőn. TV hangját sem kell levenni, mert ha át van állítva a kimenet, elnémítja automatikusan a tv hangszórókat)
¤ R'n'R ¤
-
justaview
senior tag
válasz SoundBox #80387 üzenetére
Első blikkre úgy tűnik, hogy merőben más képbeállítás szükséges a PS4-hez és a PC-hez.
Ha semmiképpen nem jön össze az erősítőn keresztül, hogy a PS4 és a PC képe is jó legyen, én a PS4-et közvetlenül rákötném a TV-re, és a PS4 optikai kimenetét külön bekötném az erősítőbe. Így csak annyi a kényelmetlenség, hogy ha játszol a PS4-el, a TV-t és az erősítőt is át kell kapcsolni más bemenetre (és a TV hangját levenni ).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SoundBox #77015 üzenetére
Mivel az UH7507 minimum egy fél, (vagy inkább egész) kategóriával jobb a 6507-nél, ezért nem is kérdés. Magasabb PMI(jobb mozgásmegjelenítés) Magic Remote, Local Dimming, stb. De inkább a 49" méretet érdemes választani, mert hasonló árban van mint a kisebb.
danyizs Sztem se érdemes felárat fizetni az UH950-esért. vond +1, mert én is OLED-et mondanék, de ha kell a 65" méret, akkor már az sokkal drágább.
generic Az egy 5-ös szériás, vagyis alap tv Smart funkciókkal, sztem jó árban van, ha új. Ha elég neked a csatlakozók száma is, akkor ok, de próbáld ki előtte, ha tudod, a képe biztos megfelelő lesz, talán a gyors mozgásokhoz nem a legjobb, ha érzékeny vagy rá, de ennyiért nem is várható felső kategória 49-es méretben.
-
Beni2360
félisten
válasz SoundBox #77012 üzenetére
ez van a linken
Hasonlítsa össze! Televíziók
0 Összehasonlítandó termék
próbáld az áru keresőben ott jobbBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz SoundBox #43064 üzenetére
Én meg chat-re hívtam az LG-t.
Akkor ezek szerint meghibásodás esetén 24 hónapig fordulhatok ide személyesen az üzletet kihagyva?
LG Electronics Magyarország Így iagz.
LG Electronics Magyarország igaz. Bocsánat, elírtam.
Én: Ezt másokkal is közölhetem, ha webshop-ban vesznek LG tévét, érvényes lesz a 24 hó LG márkaszerviz hivatalos garancia?
LG Electronics Magyarország Így van. Európai Únión belüli vásárlás, számla mindenféleképpen szükséges.
A tévém meg be van regisztrálva náluk, és ott kiírja a 24 hó garit. Nekem ennyi elég. -
törölt tag
válasz SoundBox #43039 üzenetére
Annak a boltnak a honlapján úgy emlékszem hogy 1 éves és csak bolti garanciáról olvastam, érdemes megkérdezni, és még raktáron sincs nekik.
Én amikor kutattam a boltok után a LedtvPlazza-t találtam legjobbnak, [link] árban is és a szolgáltatásokban.
2 éves gyári szerviz támogatású garanciám van, bár sose szeretném igénybevenni.
gyeniko , Tudsz bővebbet a garanciáról? Bolti-gyári, 1 vagy 2 év?[ Szerkesztve ]
-
Lidl
senior tag
válasz SoundBox #38194 üzenetére
Hali,
a linkelt falikonzol csak max VESA 200-as. A 42LA660 VESA 400-as. Ráadásul az csak 32"-ig jól.
Bár azt mondod, hogy csak hasonlít, és az előző hozzászólásban az írtad, hogy 30"-50" jó konzolt vettél.A VESA 400 azt jelenti, hogy a négyzetesen elhelyezett furatok 400-400 milliméterre vannak egymástól.
Értelemszerűen a 200-asnál 200-200 ez a távolság.Ha 200-as az is, amit vettél, akkor azért nem jó. Bár a nagyobb tévéknél (30-50) inkább nagyobb távolságot szoktak használni. VESA 400 és fölötte.
Amúgy kellett, hogy adjanak a konzolhoz csavarokat, amivel a tévét rögzíted a konzolra. Ez több méretű lehet, hiszen univerzális a tartó. És adnak csavart meg tiplit, amivel a falra lehet felszerelni
Ezen kívül nem kell hozzá más.
szerk: A nyavajába, megelőztek
Lidl
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz SoundBox #38189 üzenetére
milyen típus a tv?
itt keress tipust lehet méret, furat, és tv tipus szerint keresnia női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Madwe
nagyúr
válasz SoundBox #37002 üzenetére
Szerintem Pioneernél van a gond és kb 6000 ilyen postot olvastam, megoldás egyben sem volt... én már beletörődtem Ha esetleg sw update-et lehet nyomni az erősítőn, lehet az segít...
-
törölt tag
válasz SoundBox #36995 üzenetére
A Tv-n a hangoknál tedd a DTV beállítást auto ra. Esetleg még az AVR menüjében lehet be kell állítani valamit.Sajnos abban nem tudok segíteni,mert nem Pioneer erősítőm van.A kézikönyvébe olvasd el mit ír erről.
(#36997) Madwe Milyen forrás?Analóg vagy digitális szolgáltatás?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz SoundBox #36995 üzenetére
Én már 1 éve küzdök ezzel, mindenki mindent mond hogy mit hogy állíts be de semmi se segített nekem... Pioneer erősítő szintén...
(#36990) Tekintve hogy passzívon úgy minden ugyanaz azt kivéve hogy kisebb a felbontásod, nem értem miért preferálod azt jobban? Max arra tudok gondolni hogy eddig silány oukat szedtél le?
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz SoundBox #35787 üzenetére
Nem, nem adja le a pc a 400hz-t, a vinyóról sem megy a 400hz, de a tv se tudja fogadni a 400hz-t, nincs is 400hz-s képanyag vagy hdmi kábel!
Sőt, a tv-d nem is 400hz-s![ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
shteer
titán
válasz SoundBox #35784 üzenetére
anyanyelved magyar-e?
tehát a számítógépen lejátszva és a tv-n megjelenítve pl. hdmi-re kötve, vagy hdd-ről a tv saját beépített lejátszójával?
az első lényegesen nagyobb szabadságot ad (bd-iso), a másodiknak kényelmi funkciója van - hiszen ott van a távirányító a kezedben
szerintem jónak tűnik..
-
-
-
OldAkita
aktív tag
válasz SoundBox #35691 üzenetére
A futár nem először csinál ilyet és te nem egy doboz gyufát veszel! Nyugodtan bontsd ki meg kell várnia. Nem árt ha ketten vagytok mert egy ember nem nagyon vesz ki a dobozából egy 47"-os tv-t. Ezt igen óvatosan kell csinálni. Nekünk nem fért be a kezünk a tv mellett a doboz aljára hogy alulról felfelé emeljük ki, így lefektettem a franciaágyra és vízszintesen óvatosan kihúztuk. Elvileg így nem szabadna csinálni, csak függőlegesen tartva kihúzni de nekünk ez nem ment mert arra is van figyelmeztetés hogy nem szabad szorngatni. Ha viszont nem szorítom meg akkor nem tudom kiemelni olyan nehéz. Nem lesz könnyű. Csak a külső sérülések miatt érdemes megnézni, működési hibája úgyis csak akkor derül ki ha használni kezded. Értelemszerűen a futár nem fogja megvárni míg te behangolod és nézegeted De azt hogy külsejét ellenőrizd, kötelessége megvárni. Figyelj hogy bontatlan legyen a doboz, ha nem az ne vedd át, mert jó eséllyel valaki már kibontotta, valami gondja volt vele és visszaküldte. Mielőtt a bontatlanságról meggyőződsz a futárnak vagy aki hozza ne engedd meg hogy maga kezdje bontogatni. Gyári garanciásnak doboza oldalára van ragasztva a garancia.
[ Szerkesztve ]
-
LucasGrant
aktív tag
válasz SoundBox #35687 üzenetére
Megrendelés elött mindenképpen kérdezd meg a Web Shopot vagy azt a boltot ahonnan rendelnéd, hogy bolti vagy gyári garit adnak hozzá. Gyári garin fel van tüntetve az importör, mint, hogy LG Magyarország, de erröl akár az LG oldalan vagy a googleba beírva is találsz mintákat. Amikor kiszállítják és nem a beigért gyári garancia papírral van akkor ne vedd átt.
[ Szerkesztve ]
-
LucasGrant
aktív tag
válasz SoundBox #35469 üzenetére
LG-nél úgy van, amelyik Edge Led-es és a menübe a Trumotion opcióban benne van a Cleaar Plus mód, az már valós 200Hz-es, az LA660S ugye meg 100Hz-es valós. A 100Hz se kevés, egyáltalán nem azt mondom, de nekem képminőségbe jobban bejön az LA740S, szolgáltatásokba smartos részbe, viszont teljesen ugyanazok.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.