Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz ACR911 #96675 üzenetére
7100 vs 7450 vs 7610 csak káva vastagságban,talpban, távirányítóban hangfelsimeréses szolgáltatásban tér el. De ugyanaz a panel van benne.
55 vs 65 te látod. De egy 55 oled vs 65 lcd nem lenne kérdés. De így talán,hogy mindkettő lcd a méret nagyobb élményt ad mintha minimálisan jobb panel lenne benne. De csak akkor érdemes 65-öt ha 4k tartalommal is néznéd.
LG vs Samsung szerintem az fog dönteni,hogy IPS vagy VA panel kell neked. Le lett írva olvass utána. A másik,meg hogy a webos vagy a tizen os a jobb neked.
IPS,VA,QLED,Oled így megy sorba a képminőség. -
addikt
válasz power750z #96660 üzenetére
Ott vennék tévét ahol lehet biztosítást is kötni. Félek,hogy ezek már nem tartós termékek. Viszont konkrét összehasonlítást csináltam a megrendelt tévémmel és az euronics +1 évet adott biztosításban ugyanazért összegért,mint az Edigital. Nálam az MM+Eu előrébb van a másik kettőnél.
-
addikt
válasz headhunter86 #96651 üzenetére
Van aki soha nem venne még egyszer Androidos tévét. Van aki arra panaszkodik,nem kapcsol ba tévéje. Van mindenféle vélemény. Neked kell eldöntened,megnézni élőben. Sok múlik egy frissítésen is.
-
addikt
válasz blakey #96646 üzenetére
Néztem a Sony 9005-öt is. Most ugyan annyiba kerül mint a Q70. Nem a QLED-nek dőltem be,hanem a mgas kontrasztnak és annak hogy a fekete elég jó volt egy LCD-hez képest is.
De megveszem a B8-at is,ha 20km körzeten belül meg tudnám venni még 300k-ért. De mivel Sopron,Pécs stb helyre kéne leutaznom érte,még többe is kerül,ráadásul üzemanyag,így marad az LCD. Nincs több pénzem rá.
De akkor mutasd meg azt,hogy az LG 55UM7610 ugyanolyan minőségű mint a 55Q70 és akkor megveszem olcsóbban az LG-t,mert az csak 170k. Alapból azt akartam megvenni. De mivel saját szememmel láttam a Q60-at,annak a minősége annyival jobb volt,hogy inkább feljebb léptem. Most akciós is a Q70.
Amúgy meg plazmát is vettem volna,de a 4K kinyírta az a technológiát. Szerintem is az OLED a jobb,de se pénzem,se lehetőségem nincs hogy azt vegyek. De biztos beszem a dumát. -
addikt
válasz power750z #96644 üzenetére
Pont most telefonáltam volna,mert neten azt írták valahol még lehet elvétve B8 oled. De nem vette fel senki a telefont. Meg csak személyesen lehet megvenn,kocsikáznom kéne az országban. Én már megrendeltem 2 napja a Q70-et de ezen elgondolkoztam,hogy ha találok 10k-val drágábban OLED-et azt venném. De az meg be tudna égni. Olvasok panel hibát a B8-al kapcsolatban. FW frissítése sem sikerült jól,meg már régebbi típus és nem annyira támogatják már.
Aztán sokan néznék a tévét,be tudna égni nálunk. Így marad a QLED. Majd legközelebb lesz OLED. Addig még fejlődik és olcsóbb is lesz. Meg nagyobb fényerőt is megoldják remélhetőleg. Nekem már a Q60 is tetszett demo videón. A Q70 meg ennél is jobb. Én most egy vacak LCD-t nézek. Így is brutál lesz a különbség. -
addikt
válasz sumsang #96453 üzenetére
A 49 coll-osak azok IPS paneles tévék. Ezeknek az az előnye,hogy oldalról is lehet nézni. Ha nem csak szemből nézitek,akkor ilyet vegyél.
Az 50 collosak VA panelesek. Szebb fekete,jobb kontraszt. Jovb mint az IPS,de csak szemből nézve szép a képe.
6-os sorozatú tévék tavalyiak.
7100 vs 7450. 7450-nek középen van a talpa,ha valakinek kicsi a bútorra akkor ez fontos. Emelett magic távirányító jár hozzá és egy kicsit jobb hangzás. De ez nem biztos hogy ér kb 30k-t. -
addikt
válasz cherubion08 #96442 üzenetére
Várjatok. Akkor melyik IPS és melyik VA?
Itt néztem és mindkettő IPS -
addikt
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a nappaliban a régi crt tévét. Viszont pár kérdésre nem találtam választ,pedig sokat olvastam utána:
7100 és a 7450 között mi a különbség? Semmilyen oldal semmilyen különbséget nem ad ki,de a 7450 kb 30k-val drágább. Oké a talpban,de az nem ér ennyit. De persze a bútorra nem férne rá,akkor meg vehetnék valamilyen konzolt NEm tudom milyet kéne venni,vagy akkor már inkább a drágább tv legyen.
Milyen ezeknek a hangzása? Többnyire ramaty,de akkor mi a legolcsóbb soundbar ami ajánlott lenne hozzá? Xiaomit néztem ki,de csak fehérben van de 22k-ért még talán kifizetnék érte.
3,5 méterre 55 coll érdemes venni vagy a 49 is elég lehet? Többnyire IPTV megy és ritkán filmezés. Rossz képminőséget nem biztos,hogy nagyobb méretben célszerű nézni. "De tévéből sose lehet elég nagyot venni"Olyasvalakit kérdeznék akinek már sikerült valaha elég nagyot vásárolniaszerk: Mindkettő IPS paneles,nem is VA. Mivel a tévét oldalról is szoktuk nézni az étkezőből,csak az IPS jöhet szóba. Képminőség így is jobb lesz a CRT-nél,nem fog feltűnni,hogy a VA panel jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.