Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Ez az elhelyezés már a fekete vágási szintet is befolyásolja, nem csak a színek torzulnak.
A va panel jellegzetessége, ezen nem tudsz változtatni. Ha nagyon sokat nézed innen, s megoldható, akkor egy karos fali tartóra raknám a tévét, s ilyenkor átfordítanám ezzel a kanapéval szembe.codec project
-
igi
aktív tag
Sziasztok,
Feladtam a reményt a a törött paneles 43UN74003LB javításával kapcsolatban, kell egy cserekészülék. A TV-vel 95%-ban elégedett voltam, eltekintve a tükröződéstől, és a tolakodó WebOS-től - habár ezt lehet, hogy ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne ugorjon fel minden bekapcsoláskor.
Tehát az igény az új TV-re:
- Beférjen 110 cm helyre (IKEA Hemnes ).
- IPS kijelző, mivel nem csak szemből nézzük
- WebOS: A 4.5 is teljesen megfelelt a céljainknak, persze az sem baj, ha 6.0 lesz
- jó kép, színek, miegymás
- A lélektani határ 160 eFt (így sajnos az OLED48C kiesik ).Amiket sikerült összevadásznom a jelenlegi kínálatból:
- 43NANO753PA (erről mintha azt olvastam volna itt a fórumban, hogy vannak VA panel gyanús példányok)
- 43UP75003LF (úgy tűnik, ez a 43UN74003LB utódja)
- 43UP78003LB (A talpon kívül, nem tudom, miben különbözik a fentitől)
- 43UP80003LA (Mi benne az extra 35-40k az UP75*-hoz képest )Esetleg:
- 49NANO803NA - ez éppen beférne Rákerestem itt a fórumban, és sokak szerint nem ajánlott kategória. Ez a felhősödés csak a (kamu 16 zónás) helyi fényerő szabályozás miatti van? Mert akkor azt simán kikapcsolom (eddig is jól megvoltam nélküle), vagy amúgy is gázos a széria?Melyiket ajánlanátok jó szívvel a fentiek közül?
köszi:igi
[ Szerkesztve ]
this is the beginning of a beautiful friendship
-
félisten
A 8-asok, ahogy néztem 50"-os méretben, csak a +1db HDMI csatival, és a +2db USB porttal tudnak többet a 7-eseknél (no meg a dizájn), szerintem döntsd el Te, hogy megérnek-e Neked ennyit!
De javítson ki valaki, ha tévednék... pl. ha a panelben, vagy a coating-ban is lenne különbség, ugyanakkora méretben!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Az UM-ek még támogatják a DTS hangsávot.
Az UN-ek tudják az új Filmmaker mode-ot, és elvileg valamivel jobban teljesítenek játékok alatt, meg valamivel jobb a HDR megjelenítés... de kb. ennyi.Ja, és a tavalyiak Quad Core processzort kaptak, míg az ideiek Quad Core 4K-t.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.