Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz grobi007 #69930 üzenetére
Hát én még 1x megpróbáltam előszór az oldal sávból választva a következő pontot és fent rányomva az időzített felvétel gombra nehezen de felugrott az ablak. Aztán bementem a műsortárba ott látszott a beállítás. Majd töröltem és egy másik csatornát onnan választva állítottam be, egy kicsit itt is többet gondolkozott de feljött a lehetőség és beállítottam. A Du felvételt megcsinálta a pro5 csatin de csak 4:3 képet összenyomva készített. Át kellett állítani teljes képernyőre és akkor már jó volt a kép. Próbálkozz hátha beindul, ha nem akkor szervizt kell hívni, reméljük még garis.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz grobi007 #69914 üzenetére
Hát beállítottam az időzített felvételt és szépen indította és veszi fel. Semmi gond vele. De olyan gyors lett, hogy Pl megnyomom az 1-2-3 gombot és fél mp-en belűl már be is töltődik a menü. Minden nagyon gyors lett.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz grobi007 #69914 üzenetére
Nem szoktam használni, vagyis még tavaly használtam tenisz felvételre és akkor működött. De kipróbálom a kedvedért és majd beszámolok róla.
-
-
grobi007
tag
válasz grobi007 #69587 üzenetére
Sziasztok!
Nekem az alábbi leírással sikerült végül visszaállítani a gyári szoftvert. Link.
LGDTVUPDATER
1. Download LgDTVUpDater [ MEGA | MediaFire ] Updated 19 OCT 2015
2. Unrar and put LgDTVUpDater folder in C:\
3. Open C:\LgDTVUpDater\dns\AcrylicHosts.txt
4. Change 192.168.0.11 with your local IP address
5. Save and exit
6. Go back to C:\LgDTVUpDater folder
7. Run startDNS.bat and don´t close it
8. Run startHTTP.bat and don´t close it
9. Go to TV Menu > Network Settings > Ethernet/WiFi > Edit > Uncheck Set Automatically > Change DNS IP to your local IP address > Connect
10. Go to General > About This TV > Check For Updates
11. Accept downgrade to the first firmware TV
12. Restart TV13. Back to TV Menu > Network Settings > Ethernet/WiFi > Edit > Check Set Automatically
14. Go to General > About This TV > Check For Updates and follow TV instructions OR download available Software_File dedicated for your TV, unrar and put *.epk file in LG_DTV folder at USB stick
15. Mount USB stick to USB port at your TV then accept upgrade when message prompt on the screen
16. Restart TV and follow TV instructionsFor best performances go to TV Menu > General > Reset to Initial Settings
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Digitális Állampolgárság Program
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest