- SSD kibeszélő
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- PLC programozás
- Milyen notebookot vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum87
tag
válasz aidy01 #71407 üzenetére
Én annyira nem vágom a dolgokat, de mivel most próbálkozom megérteni így tudok neked válaszolni egy két kérdésre először is nekem most egy 50lb671V-m van, első sorban foci, és letöltött filmek nézésére használom. Én nem tapasztalom a felhősödést foci közben. Teljesen gyári beállításon van a kép.
Viszont az UF671V-től felfelé Edge Ledesek ezek a tv-k, a szakik szerint onnantól nem lehet gond a felhősödéssel. Ha nem érdekel a 3D akkor az általam is kerülgetett LG 49UF778V-t lehetne ajánlani szerintem. Euronicsben ép jó árasítva van
A többire majd válaszolnak akik tényleg értenek hozzá
[ Szerkesztve ]
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
Hungarikum87
tag
válasz aidy01 #71418 üzenetére
Én most értem haza az Euronicsből, megrendeltem a 49UF778V-t Ez mind miattad van KNorbi elgyengítettél Hétvégi akció van az Euronicsben, csak azért ennyi a cucc.Azt mondták hétfőn vissza lesz emelve. Én úgy gondolom várni fölösleges az új szériára, olyan ára lesz, h aki ebben az árban gondolkodik nem fog beleférni az idei széria, ezekből a Tv-kből meg már több nem lesz a raktárban. 850V fölösleges lett volna, nem használom a 3D-t, de ha meg kell akkor itt van a LB671V.
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
LucentTwo
tag
válasz aidy01 #71418 üzenetére
Én is pont ezen a véleményen vagyok, hogy fognak akciózni az EB idejére. Ezért is várok a vétellel, én a helyedben ink az LG 850v szériát vásarolnám, persze ha kell a 3D. Nekem már csak a méret ami kérdéses. Úgy vagyok vele hamár beruhazok egy tv-re most, akkor már ink az 55-oset venném a 49-es helyett. Viszont aza 100ezres különbség elég durva sztem, mikor csak méretben más a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz aidy01 #71748 üzenetére
Megkérdeztem!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy Árgarancia lehetősége kizárólag áruházi vásárlás esetén érvényes. A keresett árucikk ára Online Webáruházunk felületén akció, promóció keretein belül csökkent készlet erejéig, mely 2016.03.11. és 2016.03.13. között érvényes. Erről ide kattintva olvashat bővebben!Jól van az, nem cigánykodok mert tuti rosszabbat kapnék, mert ilyenkor így szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz aidy01 #71742 üzenetére
De lehet h visszaviszem, mert a 3 napon belül vagyok meg...
Miről beszélsz ilyen rendelet már nem létezik. csak ha rossz akkor viheted vissza.
Csak a netes vásárlást védi 14 nap vagy olvastam mást is de ezután még nem néztem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- SSD kibeszélő
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- PLC programozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs