-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Persze, azt eddig is tudtam, hogy nincs valós 600hz. De szoftveresen feltudja skálázni. Múltkor volt is róla egy írás. Hogy a képkockák közé beilleszti u.a. a képkockát mégegyszer. Így másodpercenként nem 100, hanem 2-400hz is lehet. Ez világos is. Ahogy az is, hogy a 3D-hez azért a 120hz minimum kell.
A gond ott kezdődik, hogy amikor rákötöd PC-re a TV-t keletkezik egy input lag. Amit meglehet szüntetni ha kikapcsoljuk ezeket a képjavító eljárásokat, mint pl a 400hz-es felskálázás.
Na ezért érdekel engem, hogy hogyan is működik ez PC-re kötve. Ugyanis én csak úgy fogom használni a TV-t.@Márton:
Köszönöm. És így tudsz PC-n keresztül 3D-s filmet nézni? Nincs szellemképesedés?
Ígérem ma már többet nem kérdezek!szerk.: "az aktív technológia megzavart." -> ööö na ezen most elgondolkozom. Lehet valamit tényleg félreértettem. Csak nem arra célzol, hogy az LG féle passzív 3D esetében nincs szükség 120 vagy afeletti hz-re? Nem lenne rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest