- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz bitpork #78948 üzenetére
digi kábel nűgös, mert nem országosan egységes.
Keresd ki a holnapon a lakhelyed, és nézd meg a csatornafreki táblázatot.
Hangolás--> digitális --> kábel--> teljes keresés ( Csak digitális hangolást jelöld be, helytelen csatorna kihagyás ne jelöld be. automatikus csatorna rendezést sem!Ha megvan, akkor örülés, tapsvihar.
Lesz néhány csanell amit nem talál, azokat a weblapjuk freki táblájából kézzel hozzáadod.Korábban is volt baj vele, meg a UPC nél is, ott úgy lehetett orvosolni, hogy a CA modult ki kellett venni, behangolni, kikapcsolni, majd modul+ kártya be, és bekapcsolni. utána jó lett
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz Pettya53 #78942 üzenetére
Hát, hogy neked milyen célra lesz, és mik a fontosabb szempontjaid, azt te tudod. Van a 7507-ről 7 hsz-el korábban link a teszthez. 49-es méretben a 6507 és 668V kb. ugyanaz, csak a+ MR, és a Harman-Kardon audioval több az utóbbi. Itt láthatod a főbb tulajdonságokat, de mérettől is függ, mert az előbbiek 55"-ban jobbak 1-2 jellemzőben, más panel és elektronika,+Local dimming, és magasabb képfrissítés.
hkari Az tényleg jó ár az 55-ösért, de majd eldöntöd, hogy át tudsz-e állni egy más jellegű képre, és színvilágra.
Ayg0 Nem rossz, olyan mint az 50UH635V, de majdnem kicsi. Nekem legalábbis a nagyobb kellene. -
válasz huncutka1029 #78951 üzenetére
Köszönöm szépen, most várom az országkód nélküli full keresés eredményét. Referálok ha megvan.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz bitpork #78953 üzenetére
Nagyon szépen köszöntem a segítséget, megoldódott a gondom: az segített hogy az országkódot semmire állítottam és úgy full scant futtattam. Minden csatorna megjött és rendesen működik minden funkció (epg, hangcsatornák , miegymás)
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Indiant
addikt
válasz shifty85 #78947 üzenetére
Gratulálok, Te valami csókos lehetsz Fortunánál. Hozzám nem vágtak 100e ft-ot, MM-ék. Én pont most tervezem elcsomagolni a 950V-t a felhősödés miatt és végre kibontani a 8507-t, mert szerintem ugyanolyan lehet a képe és 85e-el kevesebbe kerül.
ui.: amúgy ha "csak" az egérrel világosodik, akkor az a local dimming.
[ Szerkesztve ]
-
Pettya53
csendes újonc
válasz #94529552 #78952 üzenetére
Szia!
Ok, nagyon szépen köszönöm a segítséget. Igazából most a 7507-et olcsóbban meg lehetne venni ahogy látom, mint a 668V-t. A 6507 viszont 20e Ft-al lenne olcsóbb. A tesztet elolvastam, nagyon szimpatikus lenne, a kérdésem az, hogy szerinted megéri-e hosszabb távon a különbözet. Ha jól látom a 7507 már egy sokkal jobb képfrissítéssel is bír, USB 3.0, Magic Remote...
Ja, én alapvetően filmezésre használnám, és jó lenne, ha még 5 év múlva sem számítana nagyon "elavultnak" a TV-m
Köszi még egyszer,
Üdv,Peti
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz shifty85 #78947 üzenetére
Szia!
Azt gondolom - lehet hogy meg leszek kövezve emiatt - hogy sajnos a kijelző mérettől nem lehet elvonatkoztatni, főként a natívnál lényegesen rosszabb felbontású anyagok esetén. Nekem még most is a 42 LM660S van, nagyon szeretem. A tárgyilagosság kedvéért azért elmondanám, hogy van még egy 19 LS3500 tévénk is, ami "csak" HD felbontású. A tévéadásoknál (amik max. HD minőségűek) szebb a képe, mint a nagynak, ráadásul egy neten talált beállítással a színei is döbbenetesen valósághűek (pedig ebben semmilyen képjavító lehetőség nincs). Szerintem egyszerűen a kis képméret teszi ezt, amiből persze nem az következik, hogy az ember ne vegyen minél nagyobb tévét. Csak legyen tisztában a dolgokkal .
A plusz 13 col képméret növekedés valóban okozhat sokkoló látványt a gyenge minőségű anyagoknál, ugyanakkora távolságból nézve.
42LM660S
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Bátyám keres xbox-hoz min 43 colos tv-t. Nem kell semmi extra. Max 130k-ért mi az ami a legjobban megéri? megéri?
-
shifty85
tag
válasz Indiant #78955 üzenetére
Szia!
Nem vagyok csókos! Sajnos nem... most az egyszer szerencsém volt, csak kicsit noszogatni kell őket, hogy mi van a rendeléssel?! Amúgy köszönöm!
Sok különbség nem lehet a kettő között, a panel más, kb ennyi, a 950V olyan mint a régi 660S, Cinema Screen, "nincs keret" ! De mást nem találtam a leírásokban! Ja meg az ár, jelenleg a legolcsóbb 8507-es 380e, a 950V pedig 450e, szerintem nem éri meg azt a +70e-t! Ha nem cserében ajánlották volna fel, tuti nem veszem meg!
A felhősödés amúgy csak az alsó részen van, ott is csak a bal és jobb oldalon erősebb. Finomhangolni még sajnos nem volt időm. Nem erős, kíváncsi vagyok, hogy sikerül e a beállításokkal eltűntetni, vagy marad az együttélés!
-
shifty85
tag
válasz OldMike #78959 üzenetére
Szia!
Nekem is megvan a 660S, én is szeretem nagyon! Megy másik szobába! Az egyetlen problémám ezzel a tv-vel a lassú rendszere! Amúgy a célját tökéletesen ellátja és a mai napig másik tv-kel összehasonlítva, akár más márkával is, szép képe van!
A párom mikor először nézett az újon HD adást annyit mondott: a régi szebb volt nem?! Na mondom frankó... hozhatom vissza!
update: a külső HDD-t végre kezeli, mindent lejátszik, nem tudom miért nem akarta egyből!
-
Indiant
addikt
Segítségeteket kérem. UH950V-vel szeretném használni a UPC Műsorvisszanéző funkcióját Mediacarddal.
De a tv-n nem tudok a jelenleg játszottnál visszább menni a tv-műsorban. Hogy kell? -
szkury
aktív tag
Hali!
Szerintetek érdemes még LG 32LA660S-t venni, sajna a nagyobb, 39"-tól felfelé nem "fér" be helyileg.Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
LG 49LF632V tv-re tud valaki javasolt képbeállítást (összefoglalóban látom van: hogyan állítsuk be...)? Most mennék rokonhoz és szeretném "megfelelően" beállítani. Mit érdemes ki-be kapcsolni stb? Minden hasznos info érdekelne.
Másik: erre a tv-re rá lehet varázsolni Kodit?Köszi
-
Oroszlánom
tag
Sziasztok! Kaptam egy LG hotel tv-t. Tudja valaki hogyan lehet a hotel módból visszaállítani? 49LX310C a tv típusa. Hiába nyomom a settings/menü/ gombot nem történik semmi.Kikapcsolni sem lehet távirányítóval. Igaz nincs meg az eredeti táv, de gondolom egy mostani lg tv-é jó hozzá.Köszönöm!
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! Vettünk egy LG LH630V tv-t, van itthon egy LB700V is, tökéletesen működik, kiszedtem belőle a CI egységet vagy kártyát vagy minek nevezik, átraktam az újba. Meg is találja az adókat a digitálist, az antennásat, a rádiókat is, de a HD adók képe nem tiszták. Megnéztem a leírásaikat a 700-nál csak annyit ír CI slot, a 630-nál viszont CI+1.3-at, ez lehet a gondja? Számítógépre kötve tökéletes a képe. Sima városi tv a szolgáltató. Válaszokat előre is kösz!
-
tchriss
tag
válasz Pettya53 #78956 üzenetére
Hello!
Én is nagy nehezen kiszemeltem a tv t
de nálam a 664 meg a 668 volt a palettán de most látom van 7507 is
viszont
én ilyen árakat látok:
43"
7507 az 214.000ft a 668 az 189.000ft 664 az meg 167.700ft
vagy te a 49" nézted?
amúgy a 7507 tényleg megérné azt a +25.000 ft ot?
abból is van olyan félkörös lábú mint a 664 meg a 668 mert ha a két szélén lévő lábút nem tudom hova rakni a falra meg nem tudok fúrni
[ Szerkesztve ]
-
shifty85
tag
Sziasztok!
Olvasgattam Samu fórumot kíváncsiságból... miért húzzák le ennyire az LG IPS paneljeit?!
-
törölt tag
válasz szkury #78966 üzenetére
Érdemes lenne, ha még lehetne kapni 2013-as tv, most a 32LH6047 van ami a legjobb 32"-os idén.
nejad Van itt is egy beállítás hozzá, de ott más lesz. Ugyanott próbáltad, vagy egy másik szobában, mert esetleg akkor vezeték, vagy csatlakozó hiba is lehetne éppen.
shifty85 Mert nem ismerik, és félrebeszélnek, vagy csak valamilyen egyéni indíttatásból, vagy csak egyszerűen trollok. Itt is húzhatná mindenki azt a márkát, pl. a gyenge oldalsó betekintés miatt, vagy az LG-nél rosszabb mozgásmegjelenítése, a túlszaturált színek, a gyenge összeszerelési minőség miatt, de nem tesszük. (pl. a prémiumnak számító 400-500k-ba kerülő KS7-es és 8-as szériás tévéjük hátlapja ragasztott, és elengedi a ragasztás . Sok a cserés, kijelző és pixelhibás példány, csak olvasd tovább őket)Tartósságra is jobbak az LG-k szerintem, ezt egy szervizes mondta nemrég. Meg azt is meg kell nézni, hogy ki írja ezeket, mert sztem kb. ugyanaz az 1-2 személy mindig.
De nem foglalkozunk velük, ezeket is csak azért írtam, mert kérdeztél.[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz kelepce #78973 üzenetére
Köszi, h. rohadjanak meg. Engem ez vezetett félre: Második bekezdés
-
dik
őstag
Akinek esetleg lenne ilyen TV-je az esetleg mondhatna róla valamit. Jót lehet olvasni róla de ez valóban így van ennyi pénzért?
LG 32LH530V
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
szkury
aktív tag
válasz #94529552 #78972 üzenetére
Köszi, azért kérdem, mert hirdetnek egyet, ami másodkészülék volt.
Csak olvasgattam róla itt, de lehet, hogy félreértettem, pár "rosszat- lassú rendszer-net/wifi, stb.".
3D is számít.[ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Érdeklődnék hogy a képfrissítés jó ha minél nagyobb, vagy a 100 Hz is megfelelő? Konzolhoz elég a 100? Köszi a választ
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Klara_
őstag
-
Pettya53
csendes újonc
válasz tchriss #78970 üzenetére
Hali!
Igen, én a 49"-esre gondoltam. De naponta változnak az árak és akciók, úgyhogy még én is gondolkozom. A 7507-öt ha látok "jó" áron, akkor ez lesz. A talpa ennek tényleg más, mint a 664V és 668V-nek, nekem ez jobban bejön, persze ha Neked nem fér el akkor nem jöhet szóba[link] Itt meg tudod nézni a tudásbeli különbségeket.
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
Nemrégen beszereztem egy 49UH6207 TV-t, de sajnos most kezd kijönni, hogy az 1 USB port az kevés lesz (egyenlőre). Kérdésem, hogy lehet -e USB Hub -al összekötni a TV-t és arra több egységet rárakni.
Másik, hogy hogyan lehet a TV színeit beállítani, kalibrálni?Üdv... köszi válaszokat előre is...
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Milyen full hds max 106 centis tévét tudtok ajánlani aminek nagyon szép képe van. 3d nem kell. Blue ray filmnézésre meg néha pc játékra használnám. A válaszokat előre is köszönöm.
-
rw513
újonc
válasz Jockes #76925 üzenetére
Szia!
Ugyanez a problémám ("hálózati hiba(-324)") az LG 43UH661V típusú készülékemnél. Alkalmazások nem mennek,de a böngésző igen. Szintén próbáltam Wifi-n és közvetlenül csatlakoztatva az internetet. A Media Markt-ban leteszteltem az LG 43UH668V-t, ahol működtek az alkalmazások! Persze nem tudták megmondani mit csináljak, hogy az enyém is menjen. A szokásost javasolták: indítsam újra a TV-t, frissítsem a szortvert.... Sikerült azóta megoldani a problémát?
Másik kérdés: Widi és Miracast progikat használod? A PC jelátvitelhez szükséges Intel Widi progit honnan töltötted le?
Köszönön a segítséged. -
torma1981
veterán
Sziasztok.
LG 42LB650V tv-t tudnék most 100k-ért. Még több mint 1 év garanciával? Megéri? Vagy 130k-ért LG 43LH630V újonnan?
-
siddis
őstag
A héten vettünk egy ilyet, eddig tökéletes, már csak a digitális adásokat kéne valakinek bekötnie -mondjuk a szolgáltatónak- de nem kapkodják el. Szerintem most a legjobb ár-érték arányban, ha nem kell semmi extra, eddig minden .mkv-t, .avi-t, .divx-et vitt a lejátszója. Megnéztem egy Trónok harcát 1080p-ben, még az egyik szereplő orrán a szőr is látszik.
A hangszórója nagyon szépen dűbörög mozi-módban, azért jó az a +10watt. Mindkettő lefelé van fordítva. Sok előre programozott kép és hang mód van, de én kézzel belőttem a szememhez.[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
-
amtibacsi
aktív tag
Érdekesség. Van egy 3D-s filmem. Az LB650-en simán nézem, gyünyörű a 3D. Az LF652-n viszont azt írja, hogy nem tudja lejátszani. Újabb tipus butább lett ezek szerint ? (Szent András törésvonal, full HD, 3D, HalfOu)
-
törölt tag
válasz Darkness #78992 üzenetére
Akkor marad au USB hub, nézz utána azoknak[link]. Nemrég linkelt valaki a házi kalibrálásról, vagy nézd meg ezt itt, talán kis módosításokkal megfelelhet, a részletes szín beállítást hagyd ki a végén, az nagyon egyéni tévénként.
torma1981 Alkudd le 90-re, és mindjárt könnyebb lesz eldönteni.cyber86 43LH630V
-
Németh János
újonc
Én eddig csak passzív olvasója voltam a csoportnak, viszont múlthéten találtam egy magyar YouTube csatornát, ami teljesen a WEBos 3-ról szól, nekem sokban segített, hátha is másnak is fog, elég sok videó fent is van, gondoltam megosztom veletek.
Ez ilyen összes videós lejátszási listája elvileg: [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest