-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Gyerekek!
Az történt, hogy elővettem a régi könig klasszik xbox joyom, (a fekete tizenéves konzol) egy házi usb átalakítóval, és működik
Tudtam játszani Egyébként a Logitech extreme3D Joystickot is felismerte, a kalapkapcsolóval tudtam jobbra lépkedni, de PC-n is korrigálni kellett az irányítását...
Nem kell vennem drága gamepadot, jó a régi
-
TRob1
veterán
válasz yanesz #78398 üzenetére
Hé, hé, hé! Itt nem az a probléma hogy ha valaki nem tudja mi az a gamefly! Meg ha vki rákérdez hogy mi az, mire jó, eszik-e vagy isszák! Hanem az, hogy elolvasod hogy elérhető, és utána megkérdezed hogy elérhető-e. Meg az hogy elolvasod egy 2016. márciusi cikk elejét, hogy áprilisban elérhető lesz. Aztán megkérdezed, hogy csak áprilisban lesz-e... Tehát nem kell kiforgatni a dolgot.
Ajánlatot meg biztosan kapsz ha írsz bővebben az igényekről.
(Amúgy teljesen jó az a típus is amit írtál... meg úgy is írhatom hogy pont ugyanolyan szar mint a másik. Ki-ki döntse el magának - vagy higgye el ennek-annak. Ha főleg tv-t nézel vagy bdripeket, semmi értelme uhd-nak és soha nem is lesz, pár év múlva senkinek nem kell. Ha uhd tartalmakat nézel főleg (amik nemigen vannak), meg bivaly pc-t kötsz rá 4k felbontással/vagy olyan konzolt, akkor van értelme.)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
yanesz
tag
Pont te forgatod ki ezt az egész dolgot.
2017ben nem lesz április?!Na reméljük túl tesszük magunkat ezen mostmáá
Hd,bluray filmeket néznék rajta.xbox one s konzollal használnám.Ja és gameflyt is szeretném kipróbálni,mert úgy hallottam,hogy elérhető már 2016 aprilisától.
-
TRob1
veterán
válasz yanesz #78404 üzenetére
(Látom tanulsz, már több szót is tudsz értelmezni, nem csak egyet-egyet )
Én a helyedben az alább ajánlottat venném (és másra költeném a maradék 40est, vagy elkezdenék gyűjteni a köv. tv-re, ami 8k/oled ), vagy ugyanazt eggyel nagyobb méretben (és még mindig maradna egy 10es).
De mivel te 4k-t akarsz, nem fogod azt venni.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
yanesz
tag
válasz huncutka1029 #78403 üzenetére
Köszönöm,ez még árban is jó.
Néztem ezt is csak gyanúsan olcsó volt. -
TRob1
veterán
válasz mike1334 #78407 üzenetére
Csak annyit tudok amit itt láttam. E szerint kevesebb mint 10 dolcsi/hó.
De kva sok játék van, ahogy elnézem.(#78408) yanesz:
Jah, a webos nem a sebességéről híres (magasabb kategóriás uhd-ken állítólag azért gyorsabb). De nem kell állandóan a menüben lépkedni, illik néha valami tartalmat is nézni a tv-n. Az meg pont megfelelő sebességű lesz. pl. az 1 óra 47perces film pont 1óra 47perc alatt megy le. Sőt, ha a stáblista nem érdekel, még gyorsabban is végezhetsz vele, lassú webos ide-vagy oda. És ezt a filmet te 8mp alatt vagy 13 mp alatt indítottad el, arra már nem is fogsz emlékezni a végére. Főleg ha jó is az a film..[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
shifty85
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy LG LM660s típusú tv-nek hogy tudom lekérdezni az eddigi üzemidejét?!
+ vásároltam új tv-t Media Marktból online LG UH8507-est, még nem jött meg, de szeretném majd leellenőrizni ezt is, hogy ne egy kiállított darabot sózzanak rám (online rendelésnél ilyen még nem fordult elő )
Valaki otthon van ebben a témában!?
-
TRob1
veterán
válasz yanesz #78411 üzenetére
Szerintem te is tudod, ha akarsz, bármiben és bárkiben tudsz hibát találni. Ha megfelelő lenne a sebesség, lenne más. Mindig így van, mindig lesznek akiknek semmi sem jó (nem csak a tv-re értem, bármire a világon - és én ezt nem igényességnek nevezném ). Az off részét persze kicsit poénnak is szántam.
Nekem egy webos1-es tv-m van - még gémfláj sincs rá -, mégis tökéletesen elégedett vagyok vele, le nem cserélném egyelőre semmire. (Persze nem haragudnék ha még gyorsulna a "menü", de bőven elvagyok így is, hisz normális embernél kva-ra minimális a bármiféle nyomkodás a tartalom nézéséhez mérten. A gyakrabban használt hangerő vagy a mute meg rögtön reagál. ).És szerintem is jó vételnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
herdsman12
őstag
válasz huncutka1029 #77197 üzenetére
Pár napja van frissítés (04.05.45) a másfél hónapos 04.05.30-as verzióra (49LF630).
Hol kellene keresnem a changelog-ot? -
TRob1
veterán
válasz herdsman12 #78413 üzenetére
Sajna LG nem arról híres hogy húdebővenésrészletesen közölné a tv frissítések changelog-jait (még ha vmi fel is bukkan néha-néha, általában az se teljes)
¤ R'n'R ¤
-
yanesz
tag
válasz huncutka1029 #78399 üzenetére
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/43uh6207-p336471248/#velemenyek
Ehhez mit szóltok?:
Ennek jobb a felbontása.
Xbox one s-l legalább kizudom használni a 4k minőséget.3-4 méterről néznénk a tv-t.
Invitel iptv előfizum van. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Meghoztuk az LG 43LH630V-t.
Első benyomások. Sokkal jobb a szememnek, mint a Samsung UE40K5500 volt. Samsungot nem tudtam beállítani megfelelően bármennyire is próbáltam. Bántotta a szemem monitorként és PS közben is. (pedig van itthon még másik 2 Samu és azokkal nincs gond.)
Féltem a bevilágításoktól, főleg miután láttam itt pár fotót, de az nem nagyon van.
Ami eddig nekem negatívum az a kép szélein érezhető kis sötétedés (sárgás). Ez főleg világos háttérnél látható böngészés, olvasás közben. Fura hatás még, ami a széleken látszik, mintha kicsit le lenne kerekítve a kép, vagy hogy írjam. Gondolom ez az üveglap miatt lehet, amit a kijelzőre tettek.
A képfelbontást 1920x1080-ban használom, monitorként.
A képbeállításokat nagyon köszönöm Klara_-nak. Kiindulópontnak jó a gyári beállításhoz képest.
Csalódott voltam, amikor megláttam a távirányítót. Azt hittem a mozgásérzékelős joystick-es jár hozzá. :\
Állvány nem fekete, hanem fémszínű..
A Wifi nem valami jó. (2 routerrel is néztem). A menü valóban nagyon be tud lassulni és a webböngésző sokszor összeomlott memóriára hivatkozva, miközben net sebességteszteket futtattam.Szeretnék pár dolgot kérdezni.
- A képméretet nem tudom, hogy 16:9-re állítsam, vagy eredetire? Nem látok köztük különbséget. Másik tv-men maradt a széleken 1-1mm, ami most nem lenne rossz.
- A fejhallgató csatlakozó az 3.5mm jack kimenet? (2.5-el próbáltam és lötyögött, utána nem mertem másikat próbálni. Nem egy sima kimenetnek néz ki.. )
- A szoftververzió 03.20.40..frissített 04.30.02-re, utána 04.30.20-ra. A menü utána még lassabb lett.
Most ennyi jutott eszembe...[ Szerkesztve ]
-
Vitiris
aktív tag
válasz yanesz #78415 üzenetére
Én most vettem a fiamnak! Már megbántam hogy nem magamnak Sokkal szebb a képe mint egy az én 7. szériás FHD Philips-mnek. Gyakorlatilag nem is állítgattam a színeken ECO modban tökéletes minden. A többinél nem annyira. Meglepően jó a beépített hangszóró. Iszonyat szép a felbontása, sima HD-n is sokkal szebb mint az Én HD-s tévémen. Szép a upscale is. Az SD adásokkal sincs gond! Nagyon gyors a webos 3.0.
A távirányító érzésre nagyon gagyi, de használatban nem jelentkezik. Telefonról is tökéletesen vezérelhető.
A fiam is XBOX-al nyomja nem panaszkodott, Döbbenetes a kép! Szóval ezen az áron 130-140k nem nagyon hiszem hogy jobbat találsz. Sokan azt mondják nem éri meg megvenni mert belépő szint stb. Persze minden csak pénz kérdése. Az bizti csalódni nem fogsz benne ha HD-ról térsz át. -
huncutka1029
addikt
válasz yanesz #78415 üzenetére
3-4 méterről kicsi lesz a képátló, ha UHD-t veszel, annak az előnye akkor jön ki, ha UHD tartalom van és elég közel vagy ahhoz, hogy lásd is a részleteket.
43" UHD hez ajánlott nézési távolság max2 -2,5 méter a szakértők szerint.
Neked ilyen távolságra legalább 50' kellene, hogy értelme is legyen.Egyébként belépő szintű létére, a képi megjelenítéssel nem lesz baj, csak a csatlakozók száma, képjavítók limitáltsága (kevesebb beállítás van), és a magic remote hiánya lesz amivel "együtt kell élned"
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Krystal_s #78416 üzenetére
Szeretnék pár dolgot kérdezni.
- A képméretet nem tudom, hogy 16:9-re állítsam, vagy eredetire? Nem látok köztük különbséget. Másik tv-men maradt a széleken 1-1mm, ami most nem lenne rossz.
- A fejhallgató csatlakozó az 3.5mm jack kimenet? (2.5-el próbáltam és lötyögött, utána nem mertem másikat próbálni. Nem egy sima kimenetnek néz ki.. )
- A szoftververzió 03.20.40..frissített 04.30.02-re, utána 04.30.20-ra. A menü utána még lassabb lett.A képméretet 16:9 re állítsd, ez a tv optimális aránya. Lesz amit kicsit széthúz majd, mert van még pár 4:3 as adó, de ezt megszokod majd. Kicsit lángosképűek lesznek az emberek.
Fejhallgató 2,5 es, de LG szokás szerint, rohadt erősen kell benyomni, amíg nem hallod, hogy pattan. Már már azt kell érezned, hogy mindjárt áttolod a tv-n és kijön az elején...Utána jó lesz, és nem lötyög majd.
szoftverfrissítést nem minden esetben kell elvégezni, az automatikus lehetőséget én kikapcsolom, és megpróbálok előtte tájékozódni, mielőtt frissítek, mert sajna van ilyen, hogy rosszabb, lassabb lesz.
Wifi routeren nézd meg, hogy a tűzfal nem fogja e, illetve a DHCP forwarding be van e kapcsolva, állítva. Fontos, hogy ugyanarra a hálózatra fűzze fel a tv-t mint a többi otthoni eszközödet. Sokat javít, ha a net beállításban a hálózat tipusát nyilvánosra állítod, nem otthoni, vagy munkahelyire.
DE sokkal gyorsabb, és stabilabb lesz, ha LAN kábelllel kötöd a routerre.
Magic remote "helyettesíthető" mobilos alkalmazással, vagy egy vezeték nélküli egérrel. azzal lehet sok mindenen gyorsítani.
A sarok sötétedés tipikus direct led jelenség, azért van, mert a panel mögött a sarkokba nem tesznek világító blokkokat, így a diffuzor a sarkoknál kicsit jobban "benyeli a fényt" cserébe a sarkokban a bevilágítás, felhősödés sokkal elenyészőbb, egyszerűbb a beállítás mint az edge led esetében.
Viszont a dirty screen effectre jobban hajlamos. ez az a jelenség, amikor homogén háttér előtt gyors oldalirányú kameramozgás van, és úgy tűnik, mintha maszatos lenne a kijelző. Foci meccseknél, vagy pl síugrás videóknál látszik.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Emu
őstag
LG49LH630-hoz melyik android appot töltsem le telefonomra távirányítónak? Van pár...
-
SkyLine3000
addikt
válasz huncutka1029 #78421 üzenetére
Én eredeti méreten használom a tv-t. Pont, h ki nem állhatom, amikor a 4:3-as adást széthúzza a tv 16:9-re.
Semmi baj nem lesz, ha a csatornát az ember eredeti képformátumba nézi. Engem nem zavar, ha addig fekete a képernyő két széle, míg olyan csatornát, vagy filmet nézek. -
vond
MODERÁTOR
Erről is írtam: [link]
(#78416) Krystal_s: Képarányt eredetin használd. A jack dugó a szabványos kisjack, azaz 3.5mm-es (de jó erősen be kell nyomni). Szoftverfrissítés után csinálj egy gyári visszaállítást, utána gyorsabb lesz a rendszer. Ilyenkor újra be kell hangolnod a csatornákat, meg a beállításokat is át kell nézned, hogy rendben legyenek.
(#78419) huncutka1029: 43" UHD ajánlott nézési távolsága 1 méter körül van, nem 2-2,5m. Ekkora távolságra még a 49-50" FullHD is bőven jó. Mi is kb. 2 méterről nézzük a 49LH630-at.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Emu
őstag
Ismét
A hozzászólás elején ezt írtad: "A készüléket az Extreme Digital-ban vásároltuk egy hete, plusz 3 (összesen 5 év) gyári garanciával, és baleseti biztosítással."
Ez biztos így van? Mert én is ezzel az opcióval akartam venni, azonban Edigitalban azt mondták, hogy elég megtévesztő mert ez nem + 3év garancia, hanem műszakira tartalomra 2 év gyári+1év, és törésre összesen 3év. (persze az is előfordulhat, hogy amikor te vetted akkor még máshogy működött a biztosítás )
@(#78419) huncutka1029: izlések és pofonok, de nekem is 2,5m-re kicsi volt a '43 FHD
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Sziasztok !
Az LG 42LF652V készülékem állandóan kikapcsolja a wifit,ha kikapcsolom a tévét.
Nekem pedig nagyon fontos lenne,hogy telefonnal is tudjam irányítani, baromi idegesítő százszor visszakapcsolni a menüben.
Mi lehet a gond?
ECO mod nincs bekapcsolva."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
huncutka1029
addikt
válasz Surda- #78427 üzenetére
ez halva született gondolat így.
Keresd meg a mobil tv opciót, azt kapcsold be.
Az elvileg engedélyezi, hogy a telefon, tablet, vagy külső forrás bekapcsolja t-t
De egyéb iránt ha kikapcsolod, evidens, hogy a wifi is kikapcsol.
Normál esetben is a ki-be kapcsolás, ésa csatorna váltás hangerő szabályozás még a magic motion esetében is infrán működik .Ha vezetékes net van rákötve, az alapból kikapcsolja a wifit..
-
Surda-
őstag
válasz huncutka1029 #78428 üzenetére
Nincs rákötve vezetékes net. Volt,hogy valami oknál fogva régebben bekapcsolva maradt a wifi és nem kellett minden bekapcsoláskor távirányítóval bekapcsolni hosszú hónapokig. Aztán egyszer megint elkezdte.
Mobil tv opció hol van vajh?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
knightba
csendes tag
válasz huncutka1029 #78379 üzenetére
persze én is össze szedegedtem többnyire angol oldalakról hogy mire számíthatsz ha egyik vagy másik beállítást tologatsz
sőt a faq-ban végül az lg oldalán is találtam 1-2 használható dolgot egyébkéntakit nem érdekel vagy nem akar foglalkozni vele annak nyilván elég az előrebeprogramozott módok közötti választás, de továbbra is azt gondolom, hogy ha már van lehetőség az állítgatásra, akkor több támogatás kell hozzá
a legvilágosabban épp az mutatja ennek indokoltságát, hogy eléggé más terjedt el a magyar oldalakon az LG tv-ék javasolt beállítására mint pl az angol nyelvűekenettől persze igaz az hogy minden panel más és más ( bár egy adott típuson belül nagy különbségek azért gondolom nincsenek és MO-ra nem gyártanak tök más panelket mint más piacra) és mindenkinek más a szeme is - de mindez lényegtelen a mondanivalóm szempontjából
-
vond
MODERÁTOR
Részlet a tájékoztatóból:
"Mit nyújt Önnek az Extra Garancia biztosítás ?
Az új, tartós fogyasztási cikkek rendeltetésszerű magánhasználata során, sajnos az idő múlásával, illetve előre nem látható balesetek következtében meghibásodhatnak. Az Extra Garancia biztosítja Ön számára a megvásárolt új termék gondtalan használatát.
A Standard biztosítás választása esetén a gyári garancia/jótállás lejártát követően – annak időbeli kiterjesztéseként - a termék alkatrészeinek belső (konstrukciós vagy összeszerelési) hibájából keletkező károkat, míg a Prémium biztosítás választása esetén a termék alkatrészeinek belső hibájából és a baleseti meghibásodásból keletkező károkat egyaránt orvosoljuk az Extra Garancia biztosítás feltételeiben foglaltak szerint. A meghibásodás, vagy sérülés jellegétől függően a hibát a szervízhálózatunk által megjavítjuk, illetve amennyiben a hiba kijavítása nem megoldható, úgy csereterméket biztosítunk."
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy a gyári garit terjesztheted ki annyi évvel, amennyit vásárolsz hozzá. A +1 és +2 évnek nem lenne semmi értelme, ha a +3 azt jelentené, hogy a gyárival együtt kapsz hármat.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
[CS]Blade2
addikt
válasz pandion #78383 üzenetére
Ez alapján az egyik IPS a másik VA panellel van, és az egyikben van wi-fi és bt, (de szerintem nincs, csak elírás, vagy UK only), valamint más tunerrel van.
A másik, hogy én találtam olyan boltot, ahol a VA panelesre kifejezetten IPS-t írtak, és egy csomó boltot, ahol kifejezetten nem írták, hogy IPS egyikre sem, míg más TV-knél írták.
Nekem az a tippem, hogy ez teljesen zsákbamacska. Ha online rendeled, akkor lehet, hogy olyat kapsz, amin rajta van a dobozon, hogy IPS, de lehet, hogy nem. Gondolom vegyesen vannak szerelve ilyen olyan panellel. -
Emu
őstag
Tényleg elég gáz ez a leírás, konkrétabban is megfogalmazhatták volna. Ezt találtam Edigital oldalán:
Notebook vételára 89.900 Ft (2 év gyári garanciával)
EXTRA GARANCIA STANDARD 3 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra): 5.484 Ft, mindössze napi 15 Ft.
EXTRA GARANCIA PREMIUM 3 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra, valamint 3 év baleseti biztosítás): 12.505 Ft, mindössze napi 11 Ft.Ez alapján viszont a nekem elmondott verzió az igaz
[ Szerkesztve ]
-
.OM.
aktív tag
Szerintem a megvásárlástól alapból 2 év garancia van a TV-re, és annak lejárta után +3 a prémium garancia.
A törésbiztosítás pedig a megvásárlástól 3 év.
Tehát a vásárlástól 5 évig van gari, 3 évig biztosítás.ex .Oldman.
-
huncutka1029
addikt
a gyári gari időn túlra vonatkozik az extra gari,
ami inkább biztosítás, mint garancia. korábban én is kötöttem, sőt az LG nek is volt +3év gondoskodás fantázianévvel ilyen promója.
Ez úgy nézett ki, hogy ha a normál gari időn túl meghibásodott a cucc, akkor a kiterjesztett garit nyújtó céget kellett felhívni, és ők intézték a javítást.
Szerintem ez most is így működik.+ ebben már van törésre is biztosítás...UP:
.OM. gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
válasz huncutka1029 #78435 üzenetére
Én hiszek nektek csak gondoljatok bele:
A. Kötsz egy termékre csak sima gyári garancia meghosszabbítást +2 évre, így lesz 4 év garanciád összesen. Ez semmi másra nem vonatkozik csak arra, hogy a készülék műszaki meghibásodása esetén megjavíttatják a TV-t, vagy ha ez nem megoldható akkor cserélik. Ez adott termékre: 12.685 Ft.
B. Kötsz egy termékre prémium biztosítást +3 évre, így lesz 5 év garanciád összesen. Ebben az esetben ha meghibásodik a készülék, vagy leesik a falról, vagy a gyerek ledönti és összetörik, akkor a biztosító jön és szemrebbenés nélkül kicseréli neked, és ezért csak 11.054 Ft-t kérne?Most már írok egy levelet az Edigitalnak, és ha az tényleg így van akkor módosíttatom a kötvényemet.
-
huncutka1029
addikt
nagyjából jól látod.
Lehet, hogy a prémiummal promóznak ezért olcsóbb.a garancia idő végétől él a "prémium" garancia, ami igazából nem gari, hanem egy biztosítás.
jó esetben fizeted, jó ügyfél vagy, oder:
baj van, akkor megy a a cigánykodás, hogy erre avulás, nem újkori értéken térít..
Ez is okozhatja a kért díjkülönbséget.
Gyanítom, hogy az Edigital azt mondja, nem az ő terméke, hanem az xy banké, biztosítóé, náluk érdeklődj majd...[ Szerkesztve ]
-
Gabor901127
tag
Most komoly, hogy egy csomó helyen leakciózták az LH630V-ket? Szinte BF árak vannak és az enyém még mindig nem jött meg
-
mike1334
veterán
válasz Gabor901127 #78442 üzenetére
Akkor nem fizet, mert az bűncselekményből eredő kár lenne (mit kerestem a lakásodban...minimum magánlaksértés...de mivel ott se voltam, ezért hamis vád )
De gondolom arra gondolsz, hogy a gyerek veri le aztán azt hazudgálod, hogy te voltál...nem javaslom, mert ha kiderül csalás...ha kiderül de ahogy néztem súlyos gondatlanságból eredő kárra se fizet, ezért jól meg kell gondolni, hogy töröd össze véletlenül...amúgy szvsz ponz ezért nem fizet a gyerekkárra...a kiskorúnál érdekesen alakul a gondatlanság kérdése......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Pitterix
őstag
Srácok van valakinek tapasztalata az LG 55LA970v típusú készülékkel kapcsolatban?
Öcsém egy ilyen készülékre tett szert és érdekelne, hogy megérte -e az árát."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Gabor901127
tag
válasz mike1334 #78443 üzenetére
Átjött a szomszéd gyerek aki már 15 éves és labdázott a 13 éves kis aranyos gyermekemmel és együttes elrugták a labdát az udvaron, de pont bepattant az ablakon és véletlen leverték a TV-t
De ha tudsz egy reális példát, hogy mire fizet, azt is egy jó dolog, mert ha kb semmire, akkor egyáltalán mire jó ez a biztosítás?
-
mike1334
veterán
válasz Gabor901127 #78445 üzenetére
Na persze példát...aztán majd társtettes leszek
Amúgy nem olvastam el az egészet, de ha nem voltál oltári béna (pl ágyrol seprűnyéllel akartad bekapcsolni), akkor annyira nem lehetsz gondatlan, hogy ne javitsanak....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
huncutka1029
addikt
válasz Pitterix #78444 üzenetére
az attól függ mennyiért jutott hozzá..
Illetve mire akarja használni.
az LA2012-es sorozat, tehát minimum 4 éves. De akkoriban ez volt a csúcs modell. Ha jól tévedek ez már UHD
Netcastos, a böngészőből akkoriban nem lehetett futtatni a youtubeot, és nagyon hamar elfogíyott a memória.
ellenben nagyon nagyon szép képe volt / van, a csillogó kijelző ellenére is. Bár ha a hátad mögött van fényforrás, az zavaró lesz, ha tévézel, vagyis ha öcséd tévézik.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Gabor901127 #78392 üzenetére
na ma vettem a MM ben egy Logitech F710 est hibátlanul megy a Gamefly-ban az UF 8517 tvvel.
Csak genyó a MM. A webshopban 12900 Ft, az üzletben meg 16990 ért van kirakva.
szerencsére, sikerült rávennem az egyik eladót, hogy intézzük már úgy, hogy webshopban rendeltem, bolti átvétellel., mert nem engedte ezt telefonról kiválasztani,csak a házhoz szállítást. ( gondolom a nagy áreltérés miatt) de jófej volt és megoldotta nekem.
ezért adok neki egy piros pontot.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
mike1334
veterán
válasz huncutka1029 #78448 üzenetére
Na mesélj milyen...fix díjért minden játékhoz hozzá lehet férni? Illetve mentéseket hol tárolja? Ha lemondom, és később újra kötöt, akkor vajh mentések megmaradnak? Mennyi a havidíj? Van minimum idő? Ennyi jut hirtelen eszembe
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Krystal_s
addikt
válasz huncutka1029 #78421 üzenetére
Nem használom tv-nek, ezért az a legfontosabb, hogy monitorként a legjobban jelenítse meg a képet.
Most simán betudtam dugni a normál jack-et. Tegnap nem pattintottam be.
Tudom, óvatosan szoktam frissíteni. Azaz, ha valami jól működik, akkor nem szívesen teszem, csak ha több visszajelzés alapján is érdemes. Most úgy voltam vele, hogy miután párszor összeomlott a böngésző, a wifi jelerősség nem volt túl jó gondoltam hátha ezen javítanak. (pár napja a K5500 Samsungnál alig ment a net, 30 helyett 1-2Mbit/s volt. frisstés után ok lett.)
Szolgáltató ONT van (optika nethez) és utána kötve egy szolgáltatós Router. Különösebben nem tudok állítani semmit. 5-6 eszköz működik megfelelőn a házban. DHCP van, tűzfal beállítás nincs az ONT-ban. Windowsban nyilvános a hálózat..
Van Logitech vezeték nélküli bill stb, de azért jobb lett volna egy olyan okosabb távirányító alapból. A neten nézett videók alapján már arra számítottam. Nem értem Euba miért mindenből a butább verziót adják. Árban filléres dolog lehet a gyártónak.
Köszönöm szépen a leírást.
Jelenleg még a színekkel variálok. Nem könnyű átállni egy 26'-os kijelzőről.
Kép üzemmód (PC ilyenkor kevesebb beállításra van lehetőség, de állítólag számítógéphez ez a jobb )
Eredeti
Háttérfény: 20 - 35
Kontraszt : 82
Fényerő : 65 -70
Élesség : 10
Színmélység: 60
Árnyalat : 0
Színhőmérséklet: 0 - W10Speciális beállítások
Gamma: Magasság2További beállítások
Fekete szint : Alacsony képvezérlés
Szemkímélő funkció: Ki vagy Alacsonyvond: Köszi, régi tv-n 16:9-ben volt jobb, de ezen nem látok különbséget és eredetin használom.
Gyári beállítást hol kell? Nem találtam ilyen funkciót még, csak külön a képeknél, hangnál van visszaállítás alapra.huncutka1029: Én is kevertem a méreteket. Azt hittem 2.5 a normál és 3.5 az a nagy. (ami 6.3mm)
Tehát Mo-n ezt a típust mindenki a butább távkapcsolóval kapja, ferrit szűrő és hdmi kábel nélkül, fémes színű talppal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest