- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
Aktív témák
-
szimszonos
őstag
Szia BloodRay!Teljesen kezdő vagyok tv vásárlás előtt állok már egy hónapig vaciláltam mire döntöttem.LG 42LD750 lett a befutó mert árban és tudásban az egyik legjobb most az lcd tv terén.Ledes tévét az ára miatt tártam ki mert hasonló tudásban,képminőségben 50-100ezer ft-al drágább,olcsó plazma pedig nem kell a tükröződés miatt.Ami a kérdésem lenne az hogy a lg ld750-es tükröződik-e mert világos nappaliban lesz elhelyezve és a sőtétítés nem 100%-an megoldható a másik pedig hogy 3m-ről nézném és megfelelő-e 42-es képernyő méret?
-
szimszonos
őstag
Megrendeltem az LG 42 LD750 típusú tévét,kíváncsian várom hogy muzsikál.Ha megjön ugyanis akkora most a kereslet rá hogy nem győzik a boltok a rendelést.Kifutó széria 126k-ért szerintem brutálisan jó ár ahogy olvastam róla nagyon jó kis készülék nem csoda hogy most sokan érdeklődnek utána.
-
szimszonos
őstag
Tisztelt BloodRay!Végre sikerült hozzájutnom egy LG 42LD550 típusú készülékhez amit holnapután szállítanak ki.Igazság szerint LD750-es készüléket akartam de égen földön nem bírtam hozzájutni pedig vagy 15boltot megpróbáltam.Ld 565 is szóba jött mint írtad ez az egyik kedvenc készüléked bár írtad az 550-ről is pozitív véleményed van.A kérdésem az lenne hogy az általam rendelt LD550-es készülék gyengébb paraméterekkel bír-e mint a LD565?Rosszabb panel,színek,design stb gondolok vagy csak a beépített médialejátszás hiánya a különbség?Mert ha igen az nem egetverő mert úgy is akartam egy médialejátszót venni mert tudtommal az LD565 médialejátszója is bír pár hiányossággal(dts hangkezelés,stb).Így 10ezret megspóróltam 115k volt az LD565 125k lett volna.Megérte?
-
szimszonos
őstag
Tisztelt Bloodray!Végre megjött az új tévém egy LG 42LD550.Nagyon szuper készülék,könnyen kezelhető menü,szép éles kép jó hang.Amit viszont nem értek hogy beállítottam a tévécsatornákat 2 féleképpen állította be egyik a "Kábeltévé" csatornái ami elég silány minőségű de minden (53db) fogható a másik a "Kábeles DTV" csatornái ami gyönyörű éles képet produkál kb 40csatornánál de van pár csatorna pl rtl klub és tv2 aminél szétesik,kockásodik a kép meg akadozik a hang ,az M1 meg M2-nél pedig nincs jel.DIGI-nél vagyok és csak sima koax-ról nézem a tévét setbox nélkül.Az a kérdésem miért nincs M1,M2 és miért esik szét a kép? Tv-ben van a hiba vagy a szolgáltatóban?
-
szimszonos
őstag
LG LD550-es készülékemet szeretném okosítani hogy lejátszon avi,mkv fájlokat is.Ehhez kellene nekem akinek van eladó fully8 távirányítója Egerhez közel.Várom priviben az üzeneteket.
-
szimszonos
őstag
Én kb 1 hete vettem LG LD550-et Digital Plaza-tól rendeltem még a Műszaki Plaza-ban is volt.A Bitstore LD565-öt ajánlott fel.Máshol már 2hete elfogyott és nem is lesz kb 20 boltot végigtelefonáltam mire összejött.
-
-
szimszonos
őstag
válasz Navika75 #894 üzenetére
Alapból nem játszik le az LD550 filmeket ezt mindenki tudja téged kivéve,azt is tudja mindenki hogy okos távirányítóval lehet bekapcsolni a szervízmenüben és ezt sem vitatja senki köztük én sem.Nekem hdmi kábelen keresztül még nem csúszott a hang neked lehet.Legközelebb te olvasd el hogy mit irkálsz hogy legközelebb ne írj hülyeségeket.
-
szimszonos
őstag
Nálam megdőlt az az állítás amit sokan hangoztatnak hogy full hd-és lcd tévén az avi meg a dvd filmeket és az sd tévéadásokat gagyi minőségben adják vissza mint a hagyományos crt készülékek.Egy 3 éves LG divx-es dvd lejátszóval ami scart csatlakozóval van az LG 42LD550 tévémhez csatlakoztatva kifogástalan minőségben adja vissza még a 700mb terjedelmű hagyományos avi filmeket a br-rippet meg a dvd-t is.Igaz más beállítások kellenek hozzá a tévén mint az mkv és más hd minőségű tartalmak lejátszásához.Gondolok itt avi filmeknél,sd tartalomnál az élkiemelő,zajcsökkenő,din.zajcsökkentő,truemotion használatára és akkor sokan elcsodálkoznak majd hogy még is lehet egész korrekt minőséget kihozni.Előszőr beleestem én is abba a csapdába amibe szerintem sokan hogy belőttem hd filmekre a készüléket azután meg avi filmeknél jött a pofára esés hogy akadozik,pocsék képminőség pedig csak annyi hogy más beállításokat igényel.Előző tévém Sony 100hz-es 82cm-es Trinitron Wega crt volt és azon sem volt jobb a kép egyedül a hang de az nem csoda mert 2X40 W beépített hangszórója volt,ja és 70kg ennyi.
-
szimszonos
őstag
Hol lehet megnézni az LG LD550-ben hogy melyik firmware van fennt?Hogy kell frissíteni és honnan érdemes letölteni a legújabb frissítéseket?
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
LD550-nél be lehet kapcsolni a lan szolgátatásokat?Az amerikai piacra szánt LD550-be alapból benne van az internetböngésző,filmlejátszás és 2 USB port van rajta.Nem értem hogy az Európába szánt LD550 miért van lebutítva.
-
szimszonos
őstag
Tisztelt Bloodray!Az lenne a kérdésem hogy lehet megoldani azt hogy a falra szereljem a a tévémet úgy hogy a zsinórok ne menjenek tönkre legfőbbképpen a koax kábelre gondolok ami könnyen megtörik.Az eladó azt mondta hogy a falikonzolok 2-2,5cm-re tartják el a tévét a faltól az meg kevésnek tűnik nekem az LD550-nél vagy lehet kapni valahol olyan konzolt is ami távolabb van a faltól?
-
szimszonos
őstag
Tisztelt Bloodray!Azt szeretném kérdezni hogy az LD550 szervízmenüjébe hogy kell belépni okostelefonnal?Hugomnak Nokia C7 simbyan-os telefonja van azzal megoldható ez?Filmlejátszást szeretném bekapcsolni ha lehetséges így.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest