- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
josik
aktív tag
A vásárláskor 3 jelölt volt: Samsung Galaxy Tab 3 Lite, WayteQ xTAB 7x. A samu szerintem egy olcsó tablet butított változata, egy tömegcikk túlárazva, nem IPS, 2mag, és szerintem kissé optimalizálatlan(elég sok ramot foglal a rendszer). Wayteq: szintén 2mag, kevesebb belső tárhely, fixfókuszos kamera. Tudom, nem ezzel kell fotózni. Arra van egy öregecske Canon EOS 300D.
Ami emellett szólt, az a sim foglalat... Amit az OTG- ről írtál hasznos infó, köszi. Ezek szerint elég sok eszközt ismer.. Arra vagyok még kíváncsi, hogy OTG- n külső modemet kezeli- e? Mert az nagyon jó lenne. A saját youtube alkalmazása valóban megdöccen a HD- s videóknál! Ezt kipróbáltam, tapasztaltam. AnTuTu számomra nem döntő tényező. Szintetikus teszt... Ami számított, hogy azok a játékok amikkel játszik, ne akadjanak.. Azt furcsálltam még kicsit, hogy usb- n keresztül kell tölteni, nincs külön töltő csatlakozó. A root szerintem előbb utóbb meglesz. És remélem a lesz frissítés ami megoldja ezt a billentyűzet gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest