- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
Ha az akksiddal nincs semmi gond, akkor az energiagazdálkodással lesz a probléma.
Fura, mert a Lenovo Settings proginál asszem 60%-ra redukálja le az akksit. Próbáld ki esetleg, nem-e az kavar be valahogy. Vagy más teljesítmény vagy akksi limitáló progi nincs fent esetleg?
Frissítsd az ehhez köthető drivereket is! -
tb83
tag
Bár választ nem kaptam legutóbb, de azért jelzem a "fejleményeket" a korábbi kérdésemmel kapcsolatban, hátha valaki hasonló problémába ütközött.
Többször próbálgattam többféle eszközzel a jobb oldali usb portot, de egyszerűen nem akart felismerni semmit. Kerestem, hogy hátha letiltotta valami, de nem találtam semmit. Ma is tettem egy próbát és láss csodát, működik... Nem állítottam át semmit, nem szedtem szét, nem csináltam neki semmit, most mégis jó.
Mitől lehet ez?
(Egy Y500-asom van.)
-
M.T.
senior tag
-
Bozso68
őstag
Nekem szerencsére a szokásos boltomban Várpalotán tudtak egyből adni csavart, mondjuk náluk rendeltem a kártyát, így zokszó nélkül beszerelték. Ahol szervizelnek, ott tuti, hogy ilyen kis mütyüröknek lenni kell, de tényleg speckó kis csavar megy oda.
Milyen mSATA-s SSD-t raksz be?Üdv: Zsolt
-
Cyber_Bird
senior tag
Szia!
Grat a géphez!
Én semmit nem tettem fel róla. Szűz win 8 install, aztán a lenovo oldaláról a legfrisebb driverek, kivélve a vga, az az nvidia oldaláról a legfrisebb 650M-hez való.Win7: ha 2.02-es vagy újabb bios van rajta, akkor gond nélkül használható azt mondják. Én egy hónapja vettem 2.0 bios volt rajta, de nem is próbáltam a win7-et.
Úgy voltam vele, hogy ha nagyon nem tetszik a win 8, akkor felrakom majd a whitelistes 2.02 biost és a win7-et. Szerencsére megszerettem a Win 8-at nem térnék már vissza win 7-re. (Classic shellel használom) -
Jok3r1985
tag
van olyan verzió ahol dvd író vagy plusz hűtés van az ultrabayben, de attól ultrabay, hogy bármikor bármire kicserélheted, például vga-ra is
Nyilván akkor a dvd vagy egyéb rovására megy a dolog, ár jó kérdés, szerintem biztosan drágább lenne utólag mint kapásból beletenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ASUS TUF A15 FA507RE-HN054
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged