Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN2
tag
Bocsi nem figyeltem mostanában elég szétszórt vagyok mert este mindig unboxingot meg gameplayt meg szétszerelést nézek... Am nem is tudtam hogy az ultra bay-en kívül van valami kis hely... Akkor majd ssd + a hdd bbenne lessz a laptopban... Az jó... Igen a core i5-re jutottam én is mert kevés a pénz ha birom akkor lessz benne core i7 de először egy headset mert nincs és hűtőpad majd ssd és a core i7.... Akkor ha kiveszem az ultra bayt akkor nem sli-s gpu lessz? Mert tudtommal abban vidikártya van... Ha pedig nem akkor veszek bele odd-t és ha van akkor lessz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest