Új hozzászólás Aktív témák

• buherka

addikt

válasz Samus #3437 üzenetére

Akkut nem tartom a gépben, miközben hálózatról megy, mert így folyamatosan töltögeti...tehát szép lassan elhasználódik.
    Az ezüst borítás ad egy kis új fílinget a gépnek ez való igaz.
    Nekem Spyduck ajánlotta ezt a masinát és nem bántam meg, hogy megvettem. Mondjuk most majdnem elcseréltem egy Dell 9400-ra, de úgy beleszerettem a Lenovo-ba, hogy nem tudok megválni tőle
    Igen az egy év gari az kevés, szerintem is. De mielőtt megvettem fehívtam egy pár Lenovo szervízt, hogy mi a helyzet ezekkel, a gépekkel és hál isten pozitív visszajelzést kaptam. Tehát nagyon alacsony a meghibásodási útmutató.
    Nemhiába, mert a Lenovo a 3000-es családdal robbant be a piacra, miután felvásárolta a veszteséges IBM-et. Tehát elsőre nem gyárthat gagyit, mert az emberek azonnal leírják őket és akkor egyből annyi nekik.
    Jó az a Dell is amit kinéztél, csak hát a cerka proci az valóban nem nagy durranás (kicsit jobban melegszik, és nincs Speed Step, meg hát ugye gyengébb, mint egy CoreDuo). Mondjuk, ha XP-t használsz, akkor az is bőven elég oda. A ramot meg úgy is tudod később bővíteni. De 1GB elég az XP-nek.
    A Vista sem a procit zabálja, hanem a ramot.
    Wifit nem használom, mert vezetékes ADSL-em van otthon. De itt az egyik fórumtárs kicsit cumizott vele, mert állandóan ledobálta Őt a tűzfala miatt, de már megoldotta.
    De alapjában tökéletes a Wifi benne...ha be van kapcsolva, akkor kicsit többet megy a venti...ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák