- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokolade
tag
válasz Infernohun #2793 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Csokki ...olvadós, ropogós, celofános, mogyorós...
-
Infernohun
tag
Olvasgattam erről a hibáról : The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy.
Azt írják agp gyorsítót kapcsoljambe biosba,de ennél a laptopnál nincs ilyesmi ott:S -
turbolali
csendes tag
válasz Infernohun #2780 üzenetére
Szia! Ne ThinkVantage-ot keress, hanem Lenovo Care a dolog neve. Az előző is elvben ugyanaz, de az csak Thinkpad-eken van, a mi gépeinken az utóbbi a neve. Start menüben keresd, és ebben találod a System Update-et is! Egyébként nem rossz kis gép, csak tényleg nem játékra való...
Lajos
-
htmtimcsi
tag
válasz Infernohun #2790 üzenetére
megnéztem most már én is(nekem nem volt fent a dxdiag ugyhogy szereznem kellet).
és nekem sincs, ugyhogy nem ez lehet a gond(vagy mégis). megnéztem nekem 2007.12.19 edikei a driver. 6.14.0010.4906os. -
htmtimcsi
tag
válasz Infernohun #2788 üzenetére
az 1eshez:
ha totalcommandered van akkor gépeld be hogy dxdiag.
ez a program a windows rész lett mára. amugy a "c:/windows/system32/dxdiag.exe". -
htmtimcsi
tag
válasz Infernohun #2785 üzenetére
én régebben swat4-et toltam az n200as-omon(celeron1.7+1gigram x3100), természetesen nem full-ban,de élvezetesen vitte. mindenkit letudtam lőni nem szagattott közbe és nem ugrott el a célkereszt. némely játéknél előfordulhat D3D probléma a megjelenítésben a hardveres TTL támagotás hiánya miatt meg egyebek miatt,de eddig összesen egy játék nem futott(nekem), illetve futott csak kegyetlenül befagyott(újindult) az a hard truck 2 volt.
amugy ez(eket) találtam:
tip:
1.
szóval indits el a dxdiag-ot és kapcsolj be mindent a display résznél.
2.
update your graphics driver and directx
3
próbálj meg vistat használni játékra(úgyemlékszem egyeseknek ez bejött)
4
használj: Lineage 2, please use version 0.9.49 or 0.9.50 (nem ismerem a játékot ugyhogy nemtom miféle verziókban létezik, gondolom olyan, mint a wow hogy összevissza updateli magát)ja mod:
ez a hiba még ati-s kártyáknál is szokot lenni. valahol olvastam hogy csak az nvidia...(na mindegy)[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
lejárt a moderálási időm, szal itt folytatom :-)
a 3000 n200-as az egyik legjobb laptop a maga kategóriájában munkakörnyezetre. minden benne van ahhoz, hogy az embernek ne lehessen hiánya szolgáltatásokból. és természetesen nem 3d-s játékokra tervezték. ellenben mindent elvisz ami 2d-s. én az age of empires II-t raktam fel rá, azzal szoktam elütni az időt, ha éppen nincsen más dolgom.
szal, ha te 3d-s játékokat akarsz játszani, akkor életed egyik legroszabb döntését cselekedted ennek megvételével ...
-
nortol
senior tag
válasz Infernohun #2782 üzenetére
neked csak azt tudom mondani, hogy játékra egyáltalán nem kellett volna venned laptopot. innentől kezdve mit mondhatnék? vagy ha játékra akarsz laptopot, akkor keresstél volna a 200.000 és afeletti kategóriában :-) pl ott vannak a dell xps kategóriájú laptopjai ...
-
Infernohun
tag
válasz Shadowfax #2781 üzenetére
Meg van a gond! Az asztali pc-mre fel ment a progi,de a laptopra nem akar fel menni....Elindítom a laptopon végig fut valami ...finish és ennyi :S, már bánom hogy ezt a laptopot vettem :S:S, volt ott egy Acer amibe Ati X2400XT 256mb video kari volt...csak hát mindegy :S
-
Shadowfax
addikt
válasz Infernohun #2780 üzenetére
Start menü - Minden program - ThinkVantage - System update.
Sajnos most el kell mennem, remélem, más jön, s tud segíteni. -
Shadowfax
addikt
válasz Infernohun #2778 üzenetére
Ja oké, bocs. A ThinkVantage programok közt kell lennie.
BIOS-t és Embedded Controllert inkább ne frissíts most!
-
Shadowfax
addikt
válasz Infernohun #2776 üzenetére
Hát azt nem tudhatom, hova mentetted le. Nincs az Asztalon vagy a Dokumentumok közt véletlen? Vagy a C:\Downloads-ban?
-
Shadowfax
addikt
válasz Infernohun #2774 üzenetére
System update most innen leszedhető. (Régebbi verzió, de ez is jó.)
Sajna most pont nem megy az IBM/Lenovo oldalról közvetlenül semmilyen driver letöltés, biztos valami karbantartás van.A WoW biztos, hogy fut rajta, valamelyik topiklakó írta.
-
Shadowfax
addikt
válasz Infernohun #2772 üzenetére
Akkor induljunk el a zongorától. A System update progit töltsd le, indítsd el, ez megkeresi neked az összes drivert a netről és letölti, amiket bejelölsz. (A System update-hez 2.0 keretrendszer kell.)
Apropó: a Win XP-d teljesen up to date? Mindent frissítettél rajta?
-
Shadowfax
addikt
válasz Infernohun #2770 üzenetére
Szerintem a driver-frissítés jót fog tenni neki: itt válaszd ki az oprendszert, azt hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
Infernohun
tag
Sziasztok, ma én is vettem egy Lenovo N 200 ( 2 giga ram Core2 duos proci meg X3100 ugye).
Játszani szeretnék egy játékkal neten (ismerősöm asztali gépén is elfut amibe fx 5200 karivan) de ki írja ezt a hibát :[link]
Valami ötlet ? WoWse menne ? :S -
zee-lu
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom partícionálni a merevlemezt a gépemben a norton partitionmagic 8.0-val, de a program a következőt írja ki induláskor:
"Init failed: Error 117.
Partition's drive letter cannot be identified"Másik gépen gyönyörűen működik, így nem értem, ezzel mi a gondja. Van valami ötletetek?
(120 Gb SATA winchester ATA módra kapcsolva BIOS-ban) -
htmtimcsi
tag
nem a memória a gond,legalábbis nem hiszem,vagy ha 1giga ramot nem tud beosztani akkor ... Ha nem lenne elég a memória akkor vinyo töltögetne meg minden. de ez csöndben van. még mindig nem tudom tetszés szerinte repordulkáni a hibát(már ha tényleg létezik,pedig amikor nem akarom előidézni akkor egyből fogad). jobb ötletem nekem sem volt minthogy újra raktam. eddig jó. csak nem szeretem az ilyen megoldásokat, valahogy szeretem(ném) megérteni hogy mi lehet a gond.
-
nortol
senior tag
válasz htmtimcsi #2766 üzenetére
nem lehet, hogy az van, hogy nagy doksikat és pdf-eket nézegetsz? mert inkább arra gyanakszok, hogy a memória szenved a gépedben ...
ha más nem segít, akkor pedig uninstall és install kell a touch padod programjának :-)))
úlláccik ez egy univerzális megoldás :-))))))))))))
ja igen, nem is szóltam eddig, de sikerült az újra telepítés. szal a tökéletes funkcionalítás ismét meg van, amit egy eredeti xp-s lenovós is érezhet :-))))
csak az MBR-t kellett kigyakni, mert nem volt hajlandó elöször települni az R.R. ...
-
htmtimcsi
tag
válasz htmtimcsi #2764 üzenetére
ja igen valaki azt is megmagyarázhatná hogy javult meg magától tegnapról mára. most perpillanat hajlandó felengedni. nem értem ezt a win-t. eztért utálom "csak"(van még egy hosszú lista,de mindegy), nem tudni miket csinál a háttérben(ki tudja lehet hogy átépíti a gépemet ).
-
htmtimcsi
tag
Olyan kérdésem lenne kinek mi a tapasztalata a Synaptics touchpad programmal, konkrétan az a problémám vele hogy néha hajlamos "lefagyni", görgettem le példuál a acrobatos dokumentumot és görgetés közben nem engedi fel a görgetést és be ragad a touchpad és nem is reagál semmit a touchpad(a kurzor se mozdul meg). a megoldás az hogy le kell állítani a programját a task managerrel, és megjavul a touchpad(megint van egér funkció, természetesen a görgetú sávok ilyenkor nincsenek). a másik megoldás a "fagyás" előállásakor, ha rádugok egy külső egeret. aminek hatására "feloldodik" az touchpad, és megint működik. a kérdésem pedig az hogy van-e valami alternativ program javaslat?( csak annyi kell tudni a programnak hogy görgetni lehessen, azt hiszem ez nem túl sok kérés,elvárás a programmal kapcsolatban) linux alatt ilyen problémám nincs. csak windows alatt mert(legalábbis én úgy gondolom) ott amikor görgető üzemmódra vált akkor megváltozik az egérkurzor, és onnantól kezdve kezd a veszélyes üzemmódba.
[ Szerkesztve ]
-
zee-lu
csendes tag
Üdv!A segítségeteket kérem. Adott egy Lenovo 3000 c200 típusú noti, amit 1 éve sikerült beszerezni, de szerencsétlen módon Vista Home op-pal. Kapásból lezúztam a gépről és xp pro-t raktam rá. Azóta látszólag minden tökéletesen működik, de úgy érzem, h a gépnek nagyobb sebességgel kellene működnie. Elvégre adott egy core duo proci és 1 gb ram (az Acer tm2410 gépem 1.5-ös procival és 758 mb rammal lepipálja). Nincs vírus, nincs féreg és semmi hasonló fos, minden driver OK. Csak arra tudok gondolni, hogy a vistával vmit buheráltak, hogy más rendszer ne működjön rendben. Az xp-t is nehezen raktam föl és sem a telepítésnél, sem pedig Partition magic-kel nem tudom partícionálni a hdd-t (ami egyébként SATA). Így van egy 120 gb méretű vinyó a gépben, de csak egyetlen partíció, ami nem túl célszerű. Ha van tippetek, tapasztalatatok a problémával kapcsolatban, osszátok meg velem,kérlek.
-
Lagal
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül három hete vettem egy N200-ast,amivel nagyon meg vagyok elégedve.Mostanában viszont azt vettem észre,hogy valamitől fogy a szabad lemezterület.Tudna segíteni valaki,hogy ez mitől lehet?Előre is köszönöm! -
jobbi
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud nekem vki segíteni Fingerprint ügyben? Töltöttem drivert az IBM oldaláról, felraktam, be is olvastattam az ujjaimat. Mikor zárolom a gépet, megjelenik a Fingerprint Logon, lehúzom az ujjam, erre megjelenek egy zöld pipa és egy felirat: Succeeded, azaz elfogadva. Ez kint van kb fél másodpercig, amikor is jön egy hibaüzenet, hogy "This fingerprint is associated with a domain user" és végül nem enged be (persze be tudok jelentkezni, de csak úgy ha begépelem a szöveges jelszavam). Mi lehet erre megoldás, vagy miért van ez? Egyébként egy N200-asom van vistával. Előre is köszi a választ! -
lakisoft
veterán
sziasztok!
Az ujjlenyomat olvasó használatakor 5 sikertelen beolvasás után mi történik?
- Árad -
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Nekem is utólagos XP-m van, és megy a R&R bootoláskor is, a Lenovo gombbal. Igaz, én magam hoztam létre az XP telepítésekor a backup particiót.
Más:
Eladó 2db 512-es eredeti Lenovo modul!
Úgy döntöttem, hogy bővítem 2GB-ra.
Mondanom sem kell, hogy hibátlan modulok. A gép fél éves, úgyhogy még fél év gar. van rá.
Ha valakit érdekel, akkor jelezze.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
tag
Megvan valakinek a pávatollas lenovo háttér?
Mr. LAN
-
nortol
senior tag
válasz csokolade #2744 üzenetére
hát, lehet, hogy akkor én értettelek félre? minden esetre most töltöm le az összes drivert és programot a géphez, a legfrisebbeket mindenből, és közte van a rescue and recovery program is.
csinálok egy komplett újratelepítést xpsp3-as telepítővel, és újra végig viszem a rendszer felállítását.
akkor lehet, hogy pontosabban tudok válaszolni a kérdésedre ...addig is türelem :-)
-
csokolade
tag
Félreértesz, én nem bizonyítékot várok tőled, hanem csak a kíváncsiságom keltette fel a dolog, hogy a külön vásárolt OEM XP-t be lehet-e integrálni a R&R-el úgy, mintha gyári lenne... Itt pl. az aktiválásra is gondolok, nem csak a logora... De nagyon az a gyanúm, hogy nem a válasz, mindenesetre ha lesz annyi időm/energiám, majd kipróbálom... (A nemhivatalos XP-t meg még aktiválni sem kell, ott nem lehet gond ezzel)
-
nortol
senior tag
válasz csokolade #2741 üzenetére
most nem tudom milyen bizonyítékot vársz tőle, minden esetre csináltam egy screenshotot a dologról, ahol a látszik az rr által létrehozott service partíció, és maga a lenovo care programon belül is a dolog.
és a lenovo care gombbal is működik ...
a sajátgépben lévő lenovo kép viszont hiányzik nekem, de mint mondtam a gépem funkcionalításában maximálisan megegyezik egy gyárból, xp-vel kiadott gépével, sőt, mivel én is mindennek a gyártó általi drivereit használom, merem mondani, hogy jobb is, mintha gyári xp-s lenne :-)))
[ Szerkesztve ]
-
Dufresne
addikt
válasz csokolade #2740 üzenetére
Azzal szoktam használni, szóval arra sem reagál. Akár az intel saját szoftveréből, akár windov-s saját szarjából, akár Fn+F7 ugyanaz az eredmény.
El is vinném szervízbe, csak egyelőre vizsgaidőszak van/lesz és mivel minden cuccom ezen van, nem venném hasznát egy pár hetes szervíz körútnak. -
csokolade
tag
Nincs mit, de az tényleg felkeltette a kíváncsiságomat, hogy az utólag telepített WIN-t a R&R-vel valóban integrálni lehet-e, úgy mintha az gyári telepítés lenne... (tul. képp. csak az a Lenovo felirat a Sajátgép-Tulajdoságoknál lehet a különbség...)
[ Szerkesztve ]
-
Dufresne
addikt
Kedves N200 társak, problémám adódott
Egyszercsak nem jelenít meg képet a D-sub csatin keresztül a gépem...Eddig ment tökéletesen egy 20"-os Samsung tft-n aztán egyszercsak semmi. Megnéztem másik géppel, meg másik laptoppal és azzal megy a monitor, szóval azt kilőttem. Először csak újraraktam a vga drivert az intel honlapjáról leszedtem a legújabbat, de az nem segített, újraraktam a gépet, de ez sem segített, szóval több ötletem nincs. Max majd a szervíz, de előtte még ittis gondoltam feldobom a problémát, hátha valakinek van rá valami.
Ami érdekes benne, hogy ahogy csatlakoztatom a monitort a gépen meg is jelenik, hogy csatlakoztatva lett, sőt amikor kinyomom rá a képet akkor is úgytűnik, mintha ezt érzékelné a tft a laptopról meg el is tűnik a kép, csak a tft-n nem jelenik meg semmi
A monitoron is csatlakoztatáskor be megnyomom a menu-t, akkor kiírja, hogy TEST GOOD, szóval azis azt jelzi, hogy ok a dolog.
Másik monitorral is kipróbáltam, szóval kizártam a monitorok hibáját, csak a laptop maradt. Valakinek ötlete valamilyen megoldásra?
Ja és nem volt semmilyen progi telepítés vagy ilyesmi, ami megelőzte a jelenséget, egyik nap még ment másik nap már nem. -
scream24
senior tag
Nem is enyém a masina. De azért furcsa, hogy szinte semmit nem lehet állitani a biosba. A kis genyok. Pedig biztos hagytak némi tartalékot a hardverekbe ami kiaknázatlanu elveszik igy a semmibe.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
nortol
senior tag
válasz scream24 #2732 üzenetére
ez nem asztali gép, csak egy laptop :-)
tuningra asztali gépet kell venni :-)))amúgy nem hinném, hogy most az a kérdés, hogy kinek milyen telepítője van, és, hogy azt honnan is szerezte, hanem az, hogy maximálisan kivitelezhető a dolog. ráadásul csak egyszer kell megcsinálni, végig vinni a procedúrát, és utánna semmi különbség nem lesz közte és aközött a lenovós gép között, amelyik alapban xp oprendszerrel jön ki minden extrájával együtt ...
-
scream24
senior tag
Csumi. Ezekben a cuccokban (300 n200) hol találom a biosban a "tuning menüt"? Mármint ha van ilyen. Vagy nem lehet se a mem idözitésekkel sem a procival vitézkedni?
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
csokolade
tag
Nem tévedés, mert amit te mondasz, az már egy másik megközelítés.
Neked akkor volt annyi időd, hogy feltetted a WIN-t, feltetted a Lenovo progikat, minden működött, aztán csináltál egy full backup-ot, és az egészet elkezdted előről .
Mindezt csak azért, hogy a Sajátgép - Tulajdonságok ablakban ott legyen a Lenovo logo.... merthogy kb ennyi az előnye, plusz a recovery lemezek és a rejtett partíció a "recovery gombos" megoldáshoz.
Vagy van még más előnye is?
És a recoverys install után kellet-e aktiválni a WIN-t? (én a legális oem verzióra gondolok itt)
Én is DOS-al vettem, de nekem volt XP-Home-om, amit rátettem....(matricával)[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
válasz csokolade #2729 üzenetére
"Magyarul, ha külön megvásárolt (vagy másolt, haveroktól, stb...) WIN-t telepítesz, nem fog működni a recovery gombos rész, hiszen nem készít szerviz particiót."
ez nagy tévedés :-)
tökéletesen működik minden recovery funkció, akár a gyárból, xp-vel kijött változaton :-)
szervízpartíciót is csinál, persze csak akkor, ha a recovery lemezekkel csinálsz egy visszaállítást.
ha ezt egyből azután csinálod, miután megcsináltad a recovery lemezeket, akkor lesz egy, a gyárival mindenben megegyező oprendszered az összes funkcionalításával.én már csak tudom, hiszen egy DOS-os gépet vettem, de ezt jelenleg senki nem tudná bizonyítani :-)
minden tökéletesen működik. -
csokolade
tag
működés:
- megvettem a vadiúj gépet, otthon szépen bekapcsolom, és elkezdi feltelepíteni a WIN-t (kérdezi hol vagyok, mi a nevem, stb...)
- mikor már 1x 2x újraindult, és nem csinál semmiféle telepítgetést, akkor elindítom a R&R-t és nyomok egy teljes rendszer backupot ***ezt persze akkor is megcsinálhatod, ha már az összes!!! frissítést felraktad (hw+sw)
- bekéri az első lemezt (én cd-t szoktam beadni, lehet h dvd-vel is ugyanúgy megy, nemtom)
- bekéri a következő lemezt (vista esetén még lesz egy 3. is)
- ezzel megvan a bármikor telepíthető teljes rendszer driverekkel együtt.- a recovery gombos rész csak akkor működik, ha 1. gyári oprendszer van, 2. gyári R&R-ről telepítetted az oprendszert. Magyarul, ha külön megvásárolt (vagy másolt, haveroktól, stb...) WIN-t telepítesz, nem fog működni a recovery gombos rész, hiszen nem készít szerviz particiót.
Amik kérdésesek:
1. Mi van akkor, ha külön vásárolt (nem gyárilag telepített) oprendszerre felteszed a R&R programot, és onnan akarsz teljes rendszer backupot csinálni (lehet-e, engedi-e?)
2. Ha végre minden frissítést (HW és SW) felpakoltál, és utána csinálsz teljes backupot, vajon a legutóbbi drivereket menti-e le a lemezekre?Csokki ...olvadós, ropogós, celofános, mogyorós...
-
htmtimcsi
tag
na megvolt a bios update. eredményei:
bios müxik.
a gép bootol.
mind a win. és a fedora linux müxik.
semmi problémám nem volt eddig.
a hatásait még nem volt időm kitapasztalni. de amint érzek vlmi változást szólok róla. -
tag
ja és ha átparticionálom a vinyót akkor is fog működnbi az Recovery gombos rész?
Mr. LAN
-
tag
válasz csokolade #2718 üzenetére
ohhh jut eszembe!
Az R&R az akkor lementi a Winszart meg a szervíz partíciót is?
tehát új vinyóra ha felteszem akkor minden menni fogh mint előtte?
ja és ezt a telepító lementés ezt legelső bekapcsolás előt? vagy utána is jó?(bocsi a láma kérdésekért csak egy ilyen gépnek már sikerült hazavágni a szervízpartícióját és a gyári szoftveres részét)[ Szerkesztve ]
Mr. LAN
-
nortol
senior tag
szerezz ghost boot cd-t, oszt leghostolod a c-t ...
és akkor a d-n minden biztonságban lesz visszaghostolás után ... -
csokolade
tag
-
csokolade
tag
Az R&R nem ment el semmiféle particióbeállítást, én már próbáltam, sőt úgy is próbáltam, hogy az új winyót ketté bontottam és csak utána akartam a rendszert telepíteni az R&Rről, akkor is felülírta a saját módszerére. Ha a feltelepített rendszer ketté volt bontva, akkor is felülírta. Tök mind1, úgyis az lesz amit ő akar
DVD-re még nem írtam ki, biztos működik, én nemtom.Csokki ...olvadós, ropogós, celofános, mogyorós...
-
csokolade
tag
1. Az eredetin winszart úgy tudod lementeni, hogy az R&R-el csinálsz egy system backup-ot. Ekkor az első lemeznek én CD-t adok, az boot lemez lesz, a másodiknak (windóz visszánál a 3.nak is) DVD-t adagolok, és megvan a komplett, installálható rendszer, driverekkel együtt.
2. a szervíz particiót én nem tudom hogyan menthető le, mert az vmi egész más, meg még rejtett is, úgyhogy
3. Ha átparticionálod a gépet, és esetleg a recoveryről újratelepítesz, a R&R MINDEN PARTICIÓT TÖRÖL/FELÜL ÍR, CSAK A GYÁRI ÁLLAPOTOT KÉPES VISSZAÁLLÍTANI, azaz a rejtett service + a windóz. (Érdekes módon pl. a R&R-rel visszaállított rendszer úgy települ, hogy az AHCI mód be van kapcsolva, így nem kell utólag xarakodni vele.)Csokki ...olvadós, ropogós, celofános, mogyorós...
-
csokolade
tag
válasz HontiJ. #2714 üzenetére
...merthogy nekem nem volt ugye op rendszer a gépen, de pl a skype, meg az msn be tudja kapcsolni a kamerát, hiszen a driver-e fenn van. Sőt a Sajátgépben is van egy USB-s eszköz, a kamera, amivel pl fotót lehet készíteni. Viszont ilyen programom nincs, és nem is tudtam, hogy létezik, nyilván az op rendszerrel telepített gépeken van, ugyanúgy mint pl a windvd. Még próbáld meg a System Update-t, hátha talál vmi uppolható letöltést
-
tag
Sziasztok!
Ha minden oké ballagásra kapok egy Lenovo 3000 N200 tipusú gépet windows XP oprendszerrel.
a kérdésem: ugyebár van ez a lenovo recovery gomb amivel vissza lehet állítani a gyári állapotot a rejtett partícióról... namost hogy tudom lementeni az eredeti winfost egy lemezre? hogyan tudom lementeni a szervíz partíciót, hogy azt később teljes lemezledörgölés után is vissza tudjam rakni használható formájába?
nameg ha én particion magic-el átállítom a partció méreteket(pl: 40giga a rendszernek, 120 a cuccaimnak) akkor is működni fog e a rendszer visszaállítás annélkül hogy nekem a 120-as partíción adatvesztésem lenne?
vagy hogy lehetne ezeket kivitelezni amiket felsoroltam?Várom a válaszokat... Köszönöm!
Mr. LAN
-
HontiJ.
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy Lenovo 3000 N200-as gépet. A kamerám nem működik sajnos, edig letöltöttem a hozzá szükséges programot. Nem tudom, hogy mit tegyek. Ti tapasztaltatok ilyen problémát? Ha valaki tud segíteni kérem írjon nekem, mert tehetetlen vagyok ezzel kapcsolatban. Köszi
-
Forchalad
tag
válasz csokolade #2708 üzenetére
Hát azt nem hiszem... Vista-n még nem tartunk ott
Amúgy meg amit belinkeltél 2 képernyővédőt azok nagyon jók
[ Szerkesztve ]
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Forchalad
tag
Nekem is működik rendesen. Én úgy érzem mintha picit gyorsabb lenne a gép de lehet csak nekem tűnik így
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
asimon
tag
Sziasztok!
Hétvégén feltettem az új 3.03-as biost, haza is vágta a vistámat.
Telepíthettem újra az egész gépet. Rettentően boldog voltam, de nem vettem észre semmi pozitív változást, még talán többet is megy a venti mint eddig.
Nem igaz, hogy nem bírnak csinálni egy normális biost.
Nálatok mi a tapasztalat az új biosról? -
csokolade
tag
válasz Antilhu #2701 üzenetére
én úgy tom, h a 800-asnak teljesen más csatlakozója van
nézd csak...Csokki ...olvadós, ropogós, celofános, mogyorós...
-
Coolby84
tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy akart-e már valaki megoldani rajtam kívül olyat, hogy a kis Lenovo 3000 N200 laptopjára VGA kimeneten LCD tv-t akar kötni, méghozzá nem akárhogy, hanem az lcd natív felbontásán, 1366x768-on, amit, én akárhogy is nézek, de nem ad le a videókari (Intel x3100). hogy tudnám ezt megbuherálni?
hallottam progikról, de nem igazán tudom, hogy működik, meg megbízható-e (pl. Powerstrip.) Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem. köszi
-
scream24
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a segitséget. Lehet még jövök lámáskodni.
-
Antilhu
tag
Hali!
Nem tudjátok, hogy hol lehet megnézni hogy a gépemben (3000 N200 0769-B8G) 400-as vagy 800-as FireWire van?
Köszi: Antilhu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest