Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
De ha jól értelmezem akkor az AMD akkor követni fogja a zöldeket abbahogy natívan alig lesznek erősebbek márha azok lesznek mint a tavalyi 7900XT(X). Nekem hiány érzetem van mióta az AMD nem akar pénisz méregetésbe kezdeni az NVIDIA-val oké nem csinálnak csúcs kártyát ami felveszik a kesztyűt márha tudja az aktuális riváliséval érthető okokból... De sokan igaz "nyögvevelősen" még tudnak költeni RTX XX80-s szériára mert az kevésbé kompromisszumos mint az RTX XX70-s széria.. AMD még ebbe se akar be szállni ezek szerint pedig lenne rá szerintem igény..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest