Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ezek a nagyobb több terás vinyók nem igazán tűrik jól a nagy hőmérsékletet. A régieket nyugodtan lehetett használni tűz forrón is, semmi bajuk nem lett, ezek viszont megdögölnek tőle. Amit meghálálnak, az az, hogy ha van alattuk, vagy felettük egy venti. Nálam össze vannak szendvicselve, ezért megfőznék egymást, de így nyáron is 50 fok körül vannak.
-
Pikari
veterán
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Ja az SMR vinyók szörnyűségesek, ráadásul nem csak a sebesség, hanem ha rossz szektorok kezdenek képződni rajtuk, könnyen elpusztulnak. Vannak manapság aprón 10tb vagy afölötti héliumos sata vinyók csökkent kondícióval. Na azokkal nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak, 10k/db körül lehet találni a csökkent kondíciójú példányokat, eddig 3 ilyet vettem, egy döglött, kettő azóta is megy (már kb 2 éve). Igaz, nálam kb nyugdíjazva vannak, nincs rájuk sok írás, vagy olvasás, csak pörögnek, időnként egy virtuális gép van elindítva róluk, vagy egy nagyobb AI model, esetleg VHS digitalizálásnál vannak megröfögtetve komolyabban.
-
Pikari
veterán
Szinte az összes sas lemez, amiket látok, pár száz giga, max 1 tera. Inkább ezért nincs rá kereslet, ezek a méretek már 10 éve is nevetségesek voltak. A sebességük meg semmivel se jobb, mint a sima teszkógazdaságos sata vinyóké. Ez egy halott szabvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest