- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
arcitec #26152 üzenetére
Nem tudom, hogy mi nem releváns abban amit leírtam.
Azt írtad, hogy fullon megy minden venti a hub-ról, ami butaság. Lehet simán vezérelni, én is vezérlem.
Nem kell feltétlenül a proci hűtő csatlakozójára kötni, csak azzal biztosan megy, mert azok mindig PWM vezérelt csatik a normális lapokon.
De a legtöbb lapon van más PWM vezérelt csati is(enyémen is). Arra is ugyan úgy rá lehet kötni a hub-ot és akkor annak a jele szerint vezérli az összes rákötött ventit(mint ahogyan nálam is).
A kolléga kérdése pedig pont erre irányult, hogy egy csatlakozóra hogyan kössön több ventit. És egy hub erre remek lehetőség amennyiben PWM-es 4-pines csatlakozóról van szó.Ha neked ez valamiért nem sikerült légyszíves ne rám legyél mérges, én csak segíteni próbáltam. De ha leírod hogyan kötötted be és mit próbáltál meg, akkor segítek neked is szívesen.
És 4 pines ventit meg nagyon nem egészséges 3-pines csatlakozóra kötni, mert tökéletesen lerövidíti felére a legtöbb ilyen venti élettartamát és ráadásként még hangosabb is lesz tőle a legtöbb PWM-es motor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Be quiet! Pure Base 500DX TG White
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest