- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Hobby elektronika
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
válasz
Raggie #26038 üzenetére
Sajnos nem hagy azóta se nyugodni a dolog, bár azóta a vga-t megoldottam, viszont kicsit gondban vagyok az airflow-al.
Jelenlegi felállás így néz ki:
[kép] A zöld a szabad helyeket jelenti, a piros nyíllal értelemszerűen a jelenlegi ventiket és irányukat. Az lenne az elképzelésem, hogy a 2 belső ventilátort visszarakom az elejébe, ezek gyári 120mm-es ventik, és ami most fent és lent működik azokat mivel úgy is össze vannak rakva 1 vezérlésre berakom őket a belső helyre, és alulra pedig vennék egy új nagy teljesítményű 140mm-est. Felül viszont nem tudom mennyi értelme van a proci előtti kifújásnak , lehet azt hanyagolni kéne, vagy a felső 2 helyre is lehetne 1-1? Mert jelen pillanatban bő 5-10 fokkal hűvösebb a gép, ha az oldallap le van véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest