-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
csipszikutya #52314 üzenetére
Túlságosan megváltoznak a rúnák ahhoz, hogy ne nyúljanak az árhoz (ha jól értem, már nem 3-9-9-9 db lesz, hanem csak néhány, de az sokkal többet ad). Az, hogy ingyenes lesz jó, de akkor rendesen legyen kárpótolva az aki eddig költött rá. És mivel meccs előtt lehet majd ezeket is módosítani, a rúna oldalak is értelmüket vesztik. Én eddig vagy 10 ezer IP-t költöttem csak rúnára, és egyszer 6300 IP 2 oldalra. Most az összes rúna oldalt fel akarom tölteni rendesen lvl3-asokkal, az még 15 ezer lesz. Még majdnem fél év míg ez bejön, és hát csak nem kéne rankedezni lvl2-vel (egy rúna oldalam full lvl3 csak, többi vegyes), de ha nem lesz semmi kárpótlás, kidobott IP. Nem játszok olyan sokat (nem gyűlik olyan gyorsan IP), és túl sok hős hiányzik még ahhoz, hogy ne izgasson.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest