- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cbrfireblade #5517 üzenetére
Ha a hangszóró vezetékét kihúzod a forrásból, akkor nem csoda, hogy nem szól rajta semmi...
Neoka: Az ütemezés nem tétel, ezt akár magad is megteheted a Windows saját ütemezőjével.
Az importálás már más tészta. Ahhoz a PVR2-be kellene belenyúlni, az meg nem éppen a mi reszortunk.
-
törölt tag
válasz
cbrfireblade #5510 üzenetére
Egyes STB-okon van koax kimenet is.
szumo: 3x-os árnyékolásút tudok venni bármikor egy nem feltétlenül a legolcsóbb kiskerben 105HUF/fm áron. Szerintem nem vészes.
Azért egy normális RCA-s kábel igenis árnyékolva van.
-
szumo
senior tag
válasz
cbrfireblade #5508 üzenetére
Jaaaa!
Azok a kábelek még árnyékolva sincsenek! Azok ott úgy működnek mint egy rádió antenna.
Sajnos az cserés lesz nálad. Miből kapod a tunerhez a jelet? Mert onnan is összeszedheti.
Nekem is DigiTV-m van és én koaxal megyek. Írd le, hogy a jel miken mennek keresztül, mert akkor többet tudok mondani. -
szumo
senior tag
válasz
cbrfireblade #5505 üzenetére
Kábeltévéztem egy jó darabig, és az RC-6 os konyhanyelven koax kábelből nagyon sokféle létezik. Tapasztalataim szerint az emberek 80%-a a legolcsóbb 1x-es árnyékolásút veszi 60HUF/m környéki áron. Sajnos ez gagyi, a leírt tüneteket okozhatja. A 2x es árnyékolású az általános ez, egy fóliát is kap az árnyékoló fémszövet alá. Ebből van a ritka, és a sűrű szövetű. S amivel csak nagyon ritkán találkoztam, az a 3x -os árnyékolású kábel, ezt mi is csak külön rendelésre építettük be, mert elég húzós a méterenkénti ára. A csatlakozók is összeszedhetik a jeleket, a pattintós bedugós önrászorulós fajtákat lehetőleg kerülni kell. A legjobbak, ahol a belső szálat pici csavar fogja le, és az árnyékolást a záró csavar is leszorítja a helyére. Van egyenes és 90 fokos is ilyen fajta. Szerelés után megéri akár egy olcsó mérőműszerrel az összekötéseket ellenőrizni, nekem ez volt a héten a problémám az elosztó és a gép között.
Lehet ezzel meg is oldódik a problémád. -
törölt tag
válasz
cbrfireblade #5505 üzenetére
Az antennakábelre. Az árnyékolásprobléma a legvalószínűbb. Csak ugye kérdés, hogy a csatlakozónál nem jó a kontakt az árnyékolással vagy a kábelben szakadt-e valahol az árnyékolás. Esetleg eleve gyenge a kábel árnyékolása.
Az első problémát a legkönnyebb kiszűrni. Kivéve ha krimpelve van a csatlakozó a kábelre.
-
törölt tag
válasz
cbrfireblade #5502 üzenetére
Lehet csak normális minőségű kábeleket kellene használni...
nagygabor519: Próbáld meg másik bemeneten, esetleg a hangot egyenesen a hangkártyába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest