Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
üzenetére
hát az enyémen olyan van ahová az antennától bejövő koaxot lehet (LNB iN ) és egy másik (LOOP) amivel tudtommal a beltériket lehet összefűzni!
Szóval nálam szerintem csak az rca-s megoldás lehetséges.... esetleg valahogy le lehet házilag árnyékolni a kábelt, amíg kipróbálnám hogy az-e a baja és ha igen akkor vennék megfelelő boltit!(még arra is gondoltam hogy esetleg a házimozi 5.1-es rendszer miatt is lehet, hogy azoknak a vezetékei nem lennének megfelelően árnyékolva, de mégsem valószínű, mert próbáltam már fejhallgatóval is akkor is hallatszott a rádióvétel)
És csak este kezdi el, pont amikor tv-zek
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kicsi, erős, de nem bors
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Hell Let Loose: Vietnam
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest