- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9920 üzenetére
A sticket már nem is tudom (és nem nézem vissza), ki keverte bele. Talán még vmi "azzal is lehet fogni" volt, de akkor jó helyen laksz, Debrecenben megy a fejlesztés.
A "szabványos" technikát az eszközök nagy része nem ismeri. Pl. csak koaxos antennát találtam eddig, bár másfajtát a tunerem miatt nem kerestem külön.Amúgy, hogy valami érdemi téma is legyen: ha veszek egy háromágú, szabvány kültéri antennát, attól mennyire javulna a vétel az erősítős szobaantennához képest? Illetve mennyire korlátozná a vételt, ha a szobában használnám? 1xűbb lenne, mint kívülre, és falat furkálni neki.
vfo7: Szerintem 1értelmű voltam, és magyarul írtam, ami legalábbis feltételezi, hogy a szöveg szakaszai között, és egy szakaszon belül a mondatok összefüggenek (kohézió). Számomra, ha leírom, hogy antennát használok, külön magyarázat nélkül egyértelmű, hogy azzal fogom az adást, és a tuner alakítja át a jelet. Ha hülyeséget mondok, sosem sértődöm meg egy (ki)oktatás miatt.
Eszem ágában sincs bármit jó vagy rossz szándékkal írni. Sajnálom, ha ilyen szándékot láttál bele.
Szerintem még nem láttál egyébként arrogáns embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest