- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
katt777 #9922 üzenetére
Nekem is picit zavarosnak tűnt, biztos a felindultság volt az oka
Hosszútávon egyébként érdemes lehet általános dvb-t kérdésben a mindigtv topicban beszélgetni [link], mintha másnál is lenne olyan panasz a napokban, hogy rosszabb a vétele a C muxnak. A félhivatalos fórumon is volt némi panasz azt hiszem. [link]
Az erősítős szobaantenna szerintem csak vidéken, ritkábban lakott helyen és nem árnyékoló fallal tud valamennyire jó lenni. Anyukámnál, mikor otthon vagyok, akkor egy stick-kel, notin tévézek. Régebben a klasszikus szobaantennát használtam, de a falban lévő háló miatt az ablakba kellett tenni két lexikon tetejére. Ráadásul a wifi / 3g forgalom is zavarta, láthatóan leszabályozott a tuner belső erősítője, akkor netforgalom volt mellette. A smartdvb jelerősségjelzője alapján láttam. Később leesett, hogy az ablakkal szemben még drótkerítés is van, szóval egyáltalán nem volt ideális. Később inkább vittem haza egy kis lepkét, azzal olyan a jel, mint ahogyan legszerencsésebb esetben sikerült a szobaantennával. Ez kb 40km-re szentestől van, falu szélén, síkságon.
Szeged belvárosban se a 12cm-es bot, se a szobaantenna, se a sokelemes 3 ágú sem volt elég jó. Valószínűleg a közelben lévő más adók* zavarják, vagy leültetik a tunert. Egy barkácsolt antenna lett végül egy reflektorral feltéve a radiátorcsőre, ez az idő 99%- ában jó. 8as antenna osztón át is hasonló a jel, mint simán bedugva, pedig az sokat vesz le a jelből. Szóval néha nem a jel kevés, hanem a közelben van valami zavarforrás. Egy állítható sávszűrő kb 7eft, de végül nem vettem meg, mert most elfogadható minőségű lett.
* adók: helyi körzeti tv adása, a rendőrség antennaerdője, az egyik kábelszolgáltató antennaerdője is néhány háztömbre van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged