Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Apple asztali gépek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nincs bajom a pci kártyákkal. A bugos CX23880 chippel én is szívtam, nekem is van dtv1800h-m. Az általad ajánlott kártyán is ugyanaz a chipset van, így valamilyen formában jelen lehet a bug.
Ha tévé nézés közben is az mpeg2 tömörítő live preview módját használja, akkor valsz ez nem jelentkezik annál a kártyánál, mert úgy talán máshoz kerül át az adat. Viszont ez nem biztos. Szóval lehet azzal a kártyával is ugyanaz a probléma lesz.
Én egy fapados kínai analóg usb tunert vettem, ma már ritkán nézek analóg adást. Az usb dvb-t tunerek pedig fillérekért vannak. A pci kártya most nincs is a desktop gépembe téve. Ha most vesz új tunert, akkor pcie vagy usb az amit érdemes, mert az később is használhatja. Persze, ha fillérekért megvan egy használt és jól működő pci kártya, akkor a mostani gépébe még lehet jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)