Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz szumo #7124 üzenetére

Hol írtam, hogy Global? Egyébként a két kártya szinte csak a tunerben tér el, minden más ugyan az rajtuk. És bizony pont ez a probléma: CX2388x broadcast decoder. Pont ennek vannak problémái x64 alatt, szóval pont ebbe a problémába futottál bele. Ez bizony egy ismert hiba a Conexant féle referenciadriverben, amit a Conexant a mai napig nem javított, így az eszközgyártók sem. CX23885 esetén javítva lett, a korábbiaknál nem.

Az adatlapodon az előbb nem láttam, hogy Expert... Azt hittem sima TV2000XP akármi, amin BT878A van. Na ahhoz tényleg nincs x64 driver.

Egyébként számomra érdekes minden távirányítós probléma, lévén egyáltalán nem használom.

A PxDVR3200 H belefér 15k-ba? Nekem egyébként semmi problémám vele, pedig elég régen a gépemben van már. Ráadásul közvetlenül a VGA felett, a másik oldalról meg a NB borda melegíti. Igazi burn-in teszt, a PCB meg is van már barnulva itt-ott. Ezzel a tunerrel biztosan nem lesz CPU terhelési problémád CX23885 van rajta.

Zolaash: Ha a DVB-C vétel szempont, akkor el kell felejtened a Leadtek-et. Láthatóan nem áll szándékukban ilyesmit gyártani. Egyébként digitális tévézés esetén felvételre nem kell semmiféle encoder, lévén a "felvétel" a bejövő stream mentéséből áll. Mindenféle további veszteség nélkül. Hw encoderre akkor lehet szükséged ha analog bemeneti eszközt is akarsz használni digitalizálásra. (Ami jelen esetben fennáll.) DVB-C tunerből egyébként is érdekes a felhozatal. Egyrészt a választék sem bőséges, másrészt nagyon korlátozottak a képességek (pl nincs közöttük hw encoderes hibrid sem). A harmadik probléma még súlyosabb: legalább kétszeresen túl vannak árazva a DVB-C tunerek.

Új hozzászólás Aktív témák