Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
üzenetére
Valóban nem írtad, hogy global, csak abból következtettem, hogy a 32bit-es verziókról írtál. Amit a cx2388x-es chipekről írtál, azt nem tudtam.
Igen ezek a távirányítós cuccok elég érdekesek, most pl. hazaértem, és működik rendesen.
de a bekapcsoláskori képhullámzás(színek/képminőség) visszatért.Ha megveszem a PxDVR3200 H-t (nem nagyon halogathatom most már sokáig), akkor nekem is hasonlóan kevés helye lesz a pci-e slotok elhelyezése miatt.
Az ára meg picit hosszabb mint 15k, de mivel olyan a munkám, hogy nem bolti áron vásárolok, na mindegy...........Nem sűrűn veszek tuner kártyát, ezért nem sajnálok egy jobbat megvenni. A TV2000XP Expert is vagy 16k ba fájt még 2001 ben.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Renault, Dacia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de a bekapcsoláskori képhullámzás(színek/képminőség) visszatért.