Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem a tévére írtam, hogy miért érdekel annyira, hanem az Mpeg4-re. Hol olvastál ilyenről, vagy miből gondolod, hogy létezik ilyen. (mint mondtam, nekem erről semmi infóm).
Miért abszurd, ez már egy ideje így működik, nem csak az új szolgáltatásokkal, lásd: DigiTV, vagy a többi. Egy tévé, egy STB. Ebben van a lóvé, olcsón bérelhetsz második, harmadik STB-t.
A párosítás nem azt jelenti, hogy össze van hegesztve a kettő, hanem azt, hogy másik STB-be, vagy egy tévébe rakva nem működik a kártya, de mint ezt is mondta, a szolgáltatónál kell érdeklődni erről. Ha nincs párosítva, akkor oda teszed, ahova akarod.daa-raa:
Nekem feltűnt, "akkor venned kell valami normálisat(ami nem Creative)." , de valamiért elhittem, hogy integrált Audigy
Fáradt vagyok, na meg nem ismerem a lapot, és nem is néztem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- EA Sports WRC '23
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Intel Core Ultra 5 225F Box! 3 èv nèvreszóló számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi