Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz bzoley #3866 üzenetére

"akár az is elképzelhető, hogy "csak" kompatibilitási hibáról van szó a tuner, és a lap között"
    Tulajdonképpen mit értesz "kompatibilitási hiba" alatt jelen esetben? Ez megakadt az agyamban, és nem tudom elképzelni, milyen kombatibilitási probléma lenne egyáltalán elképzelhető.
    Milyen szempontból lehet egy tuner és egy alaplap inkompatibilis? :F

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz bzoley #3866 üzenetére

A BIOS-ban nem állítottam semmit már jó ideje, a proci nincs húzva, stb...

Viszont ha kompatibilitási hibáról lenne szó, akkor sztem nem menne tönkre a kártya bemenete/távirányítója, olyannyira, hogy más gépben se működjön...
    "Örülnék" neki, ha "csak" kompatibilitási probléma lenne.
    Persze azért nem lennék tőle túl boldog, mert akkor nem használhatnám ezt a kártyát, amire már igen régóta vágytam, de legalább akkor nem az alaplap lenne hibás.
    Amúgy tapasztaltatok már ezzel a típussal bármi hasonló kompatibilitási gondot? Elég furcsának tűnik így elsőre... Mert a foglalat szabványos, a kommunikáció módja úgyszintén, ezért nem igazán tudom elképzelni az esetleges kompatibilitási probléma okát...
    Logikusnak az tűnik, hogy kompatibilitási hiba esetén egyszerűen nem vagy rosszul működik a kártya, nem tönkremegy...

"Méricskéléssel nem biztos, hogy előrébb jutsz. Nálam a hib(más jellegű)a csak x számú kártya esetén jelentkezett."
    És az nem épp elég ok, hogy én már 2 kártyánál tartok, amit kinyúvasztott? :P Igazából a lábkiosztás megtalálható neten, de a mérés módjára nincs ötletem. :F

Lehet, hogy mégis marad a szerviz. Az a baj, hogy annál a cégnél tökölnek akár 3 hétig is rajta, míg bevizsgálják (ide-oda küldözgetik egy különálló szerviznek, amelyik kissé b@szik dolgozni/lassú)... :U

Mint kiderült, nincs PCI-kártya itthon, az a hálókártya valami régebbi szabvány.

Szerinted merjem még megpróbálni másik gépben? Nem teheti tönkre a másik gépben a PCI-foglalatot/alaplapot a hibás kártya?

Új hozzászólás Aktív témák