Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"akár az is elképzelhető, hogy "csak" kompatibilitási hibáról van szó a tuner, és a lap között"
Tulajdonképpen mit értesz "kompatibilitási hiba" alatt jelen esetben? Ez megakadt az agyamban, és nem tudom elképzelni, milyen kombatibilitási probléma lenne egyáltalán elképzelhető.
Milyen szempontból lehet egy tuner és egy alaplap inkompatibilis?
-
Sk8erPeter
nagyúr
A BIOS-ban nem állítottam semmit már jó ideje, a proci nincs húzva, stb...
Viszont ha kompatibilitási hibáról lenne szó, akkor sztem nem menne tönkre a kártya bemenete/távirányítója, olyannyira, hogy más gépben se működjön...
"Örülnék" neki, ha "csak" kompatibilitási probléma lenne.
Persze azért nem lennék tőle túl boldog, mert akkor nem használhatnám ezt a kártyát, amire már igen régóta vágytam, de legalább akkor nem az alaplap lenne hibás.
Amúgy tapasztaltatok már ezzel a típussal bármi hasonló kompatibilitási gondot? Elég furcsának tűnik így elsőre... Mert a foglalat szabványos, a kommunikáció módja úgyszintén, ezért nem igazán tudom elképzelni az esetleges kompatibilitási probléma okát...
Logikusnak az tűnik, hogy kompatibilitási hiba esetén egyszerűen nem vagy rosszul működik a kártya, nem tönkremegy..."Méricskéléssel nem biztos, hogy előrébb jutsz. Nálam a hib(más jellegű)a csak x számú kártya esetén jelentkezett."
És az nem épp elég ok, hogy én már 2 kártyánál tartok, amit kinyúvasztott?
Igazából a lábkiosztás megtalálható neten, de a mérés módjára nincs ötletem. 
Lehet, hogy mégis marad a szerviz. Az a baj, hogy annál a cégnél tökölnek akár 3 hétig is rajta, míg bevizsgálják (ide-oda küldözgetik egy különálló szerviznek, amelyik kissé b@szik dolgozni/lassú)...

Mint kiderült, nincs PCI-kártya itthon, az a hálókártya valami régebbi szabvány.
Szerinted merjem még megpróbálni másik gépben? Nem teheti tönkre a másik gépben a PCI-foglalatot/alaplapot a hibás kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igazából a lábkiosztás megtalálható neten, de a mérés módjára nincs ötletem.