-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadasilva
csendes tag
Volt egy pár másodperces hangcsúszás a "spektrum" tv adón, mely szintén vízszintes színes csíkozott volt, azután minden drivert, szoftvert lecseréltem a legfrissebre, a spektrumról speciel
eltűnt a csíkozódás, és a hang is jó lett. Kb 3 adó van, ami csíkos maradt, ott nem észleltem
hanghibát. Próbáltam minden finomhangolást és hókusz-pókuszt,de nem megy.Végül is nem akarok szőrszálhasogató lenni, ha ez normális, hogy kb 3 adó nézhetetlen marad.
Ebben sincs tapasztalatom, mert a kábel tv antennája ezelőtt egy XP-s gépen ment Pinaccle PCTV Pro-val, és ott nem hozott hibát.
Ez a kártya is tetszene, 3 napja vásároltam és még csak most barátkozom vele.
Még a videókameráról nem vittem be anyagot(analóg), de azért remélem azzal nem kell napokig éjszakáznom...
Üdv.
nadasilva
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest