Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadasilva
csendes tag
Volt egy pár másodperces hangcsúszás a "spektrum" tv adón, mely szintén vízszintes színes csíkozott volt, azután minden drivert, szoftvert lecseréltem a legfrissebre, a spektrumról speciel
eltűnt a csíkozódás, és a hang is jó lett. Kb 3 adó van, ami csíkos maradt, ott nem észleltem
hanghibát. Próbáltam minden finomhangolást és hókusz-pókuszt,de nem megy.Végül is nem akarok szőrszálhasogató lenni, ha ez normális, hogy kb 3 adó nézhetetlen marad.
Ebben sincs tapasztalatom, mert a kábel tv antennája ezelőtt egy XP-s gépen ment Pinaccle PCTV Pro-val, és ott nem hozott hibát.
Ez a kártya is tetszene, 3 napja vásároltam és még csak most barátkozom vele.
Még a videókameráról nem vittem be anyagot(analóg), de azért remélem azzal nem kell napokig éjszakáznom...
Üdv.
nadasilva
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő