- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
FunkyBoy
tag
válasz
Balinov #1306 üzenetére
Szia Balinov!
Hát tegnap este játszottam a dologgal kicsit. A jelenség:
Megcsinálom az új profilt magamnak és rögzítem a listába. Ha a DivxV1 vagy V2-es codek-et választom (tudod aza régi kétcsúszkás) akkor továbbra is hiába változtatok az alapbeállításokon, nem tartja meg, csak valami ''keyframe:8 bitrate:3000...stb'' alapértékkel működik. Ha viszont a divx 5.x.x-es codec-et választom (ami sajnos csak 15 napos) annak a beállításait viszont tudom állítani és meg is tartja azokat. Néhány kisérletezés után egészen jó felvételt tudtam készíteni real-time-ban hanggal együtt. (jó kis karinak tűnik, csak ki kell ismerni)
Ha nagyobb felbontást választok a digizéshez akkor viszont valami vízszintes mikrocsíkozást produkál a felvételen ha mozgó objektumok vannak a filmben. (ezt jó lenne kiküszöbőlni)
üdv.b.
u.i.: ma kipróbálom a progit is amit linkeltél
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest