- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Disc
csendes tag
Hi
nekem is ez a tipusu kartyam van es eleg sok bajom volt vele eddig.. pl azt mondtak siman huzhato a ramja 400 rol 460 aztan egy f*szt. fagyott is rendesen. nekem 28.32 es driverrel instabil az egesz kartya. 27.xx et meg nem probaltam de majd kiprobalom mert most nekem 3DMark 2001 SE TB 950 256mb ram es ez a leadtek kartya csak 3600 pontot ert el.. Ez nagyon tre emberek mit lehet tenni? -
guest
veterán
Köszi igazad volt!! Most már rendben a kimenő kép!
-
guest
veterán
Ugyanilyen kártyám van és a Tv-out képe fekete-fehér! Nem tudom mi lehet a gáz. A régi GF2 Mx400 tv-out képe teljesen okés volt.
Ez meg pepita..:(( Légyszi segítsetek!!! -
guest
veterán
Kb. egy hónapja vettem gépet. Videokari egy Leadtek A170 T lett, amivel semmi gondom nem volt eddig. A gyári 27.50-es driverrel gyönyörűen ment. 3dMark 2001 SE-ben default módban kellemes 5150 pont körül csinált. A gondok akkor kezdődtek amikor felraktam a szintén gyári Leadtek 28.32-es drivert. a teljesítmény drasztikusan csökkent, 3600 pontra a már említett teszten! Eltávolítottam, Detonator Destroyer + uninstall. Régi driver vissza, a teljesítmény továbbra is maradt alacsony. Most már 2 napja mindent kipróbáltam a Windows újrainstalláláson kívül. Mi lehet a gond? Aki ért hozzá az légyszi segítsen nekem. KÖSZI!!
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen házat vegyek?
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Linux kezdőknek
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged