- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
Disc
csendes tag
Hi
nekem is ez a tipusu kartyam van es eleg sok bajom volt vele eddig.. pl azt mondtak siman huzhato a ramja 400 rol 460 aztan egy f*szt. fagyott is rendesen. nekem 28.32 es driverrel instabil az egesz kartya. 27.xx et meg nem probaltam de majd kiprobalom mert most nekem 3DMark 2001 SE TB 950 256mb ram es ez a leadtek kartya csak 3600 pontot ert el.. Ez nagyon tre emberek mit lehet tenni? -
guest
veterán
Köszi igazad volt!! Most már rendben a kimenő kép!
-
guest
veterán
Ugyanilyen kártyám van és a Tv-out képe fekete-fehér! Nem tudom mi lehet a gáz. A régi GF2 Mx400 tv-out képe teljesen okés volt.
Ez meg pepita..:(( Légyszi segítsetek!!! -
guest
veterán
Kb. egy hónapja vettem gépet. Videokari egy Leadtek A170 T lett, amivel semmi gondom nem volt eddig. A gyári 27.50-es driverrel gyönyörűen ment. 3dMark 2001 SE-ben default módban kellemes 5150 pont körül csinált. A gondok akkor kezdődtek amikor felraktam a szintén gyári Leadtek 28.32-es drivert. a teljesítmény drasztikusan csökkent, 3600 pontra a már említett teszten! Eltávolítottam, Detonator Destroyer + uninstall. Régi driver vissza, a teljesítmény továbbra is maradt alacsony. Most már 2 napja mindent kipróbáltam a Windows újrainstalláláson kívül. Mi lehet a gond? Aki ért hozzá az légyszi segítsen nekem. KÖSZI!!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- Eladó 1 db WQHD AOC monitor - Monitor 34" AOC U34V5C/BK
- MSI MAG401QR 40" 3440 x 1440 155 Hz 1 ms Ultrawide IPS Gaming Monitor
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Dell S3225QS Monitor 120 Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest