Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Disc
csendes tag
Hi
nekem is ez a tipusu kartyam van es eleg sok bajom volt vele eddig.. pl azt mondtak siman huzhato a ramja 400 rol 460 aztan egy f*szt. fagyott is rendesen. nekem 28.32 es driverrel instabil az egesz kartya. 27.xx et meg nem probaltam de majd kiprobalom mert most nekem 3DMark 2001 SE TB 950 256mb ram es ez a leadtek kartya csak 3600 pontot ert el.. Ez nagyon tre emberek mit lehet tenni? -
guest
veterán
Köszi igazad volt!! Most már rendben a kimenő kép!
-
guest
veterán
Ugyanilyen kártyám van és a Tv-out képe fekete-fehér! Nem tudom mi lehet a gáz. A régi GF2 Mx400 tv-out képe teljesen okés volt.
Ez meg pepita..:(( Légyszi segítsetek!!! -
guest
veterán
Kb. egy hónapja vettem gépet. Videokari egy Leadtek A170 T lett, amivel semmi gondom nem volt eddig. A gyári 27.50-es driverrel gyönyörűen ment. 3dMark 2001 SE-ben default módban kellemes 5150 pont körül csinált. A gondok akkor kezdődtek amikor felraktam a szintén gyári Leadtek 28.32-es drivert. a teljesítmény drasztikusan csökkent, 3600 pontra a már említett teszten! Eltávolítottam, Detonator Destroyer + uninstall. Régi driver vissza, a teljesítmény továbbra is maradt alacsony. Most már 2 napja mindent kipróbáltam a Windows újrainstalláláson kívül. Mi lehet a gond? Aki ért hozzá az légyszi segítsen nekem. KÖSZI!!
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Dell P2422H 24 col Full HD IPS LED használt monitor 2év garancia,ingyen garanciafutár MONITORCENTER
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest