Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát az nem jó ha fagyogat ilyen beállításokra.
Nekem a 6900XT nem csinált ilyeneket, pedig az maxon pörgött végig játékok alatt.
OCCT programmal azért rá néznék, hogy nincs-e a kártyának baja, mert ha ott errort ír, akkor legalább tudod, hogy a kártya a hibás, és nem a driver. -
válasz
Lac-coo
üzenetére
Én úgy tudom nincs.
Emiatt szerettem a Fanatecet, mert ott a Fanalab automatikusan beolvasta a kocsi beállítását, és mindegyiknél külön lehetett állítani az erősséget is. Bármikor autót váltottam játékban, automatikusan töltötte is be, szóval az jól működött.Simagicnél sajnos nincs ilyen. Bár lehet Simhubbal lehetne okoskodni ezzel nem tudom.
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Játékon belül ha nem engedi, akkor nem tudom hogy lehetne kormányra rá tenni.
Mindegy indulás előtt úgy is tudom, hogy melyik autóval megyek, aztán egyszer le tálcázok, és leveszem vagy erősebbre állítom driverben az erőt.Pedig a játék már az 1.0-án túl van, azt hittem ezeket a szélvédős dolgokat addigra megcsinálják. Majd bekérdezek discordon mi a helyzet ezzel.

-
-
Az szép idő akkor.

Nem versenyezni akartam, csak megnézni azonos körülmények közt a difit.
Hát igen, a trail az kell, meg elengedhetetlen memórizálni a féktávokat. Lehet az a pedál megérett a cserére már. Meg neked szíjas a bázisod is, szóval egy komplett szettet lehetne venned hosszútávra.
-
Jó kör kezdésnek, csak kérdés mennyire tankoltad meg az autót, illetve ez is alap setup?
Állítsd be úgy ahogy én mentem.
20 perces verseny délelőtt 10:30-as rajt, 25 fok, és saturated pálya.
38 literrel végig mentem. Verseny alatt kíváncsi vagyok mit mész.Időmérős beállítást majd nézek én is holnap, de ilyen 36 vége lesz érzésre, kevés tankkal.
Egyedi setuppal gyorsabb lennék, de direkt az alapot erőltetem, pedig egy alacsonyabb szárny állás sokat segítene a hosszú egyenesben.
-
Mostani Daily versenyen Fuji van, aztán megnéztem mi online a futam alatt megfutott legjobb idő, ami 1:36.696 volt, míg max erősségen az AI ment 1:36.975-öt. Elég közel van a kettő egymáshoz.
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Pár esport setupban is be vannak ezek az értékek kapcsolva.
Nyilván autó válogatja, de én nem szoktam kikapcsolni, és ezzel együtt futottam már több top10-es időt.
ACC-ben pl. a Lexusal Nordon végig megyek TC off-al, de az megint más játék.
Tusi: én telefonon próbáltam nézni, és állandóan le akarta töltetni velem az alkalmazást.
Gépen lehet megtudom nyitni.Lacy: egy jó setuppal könnyebb irányítani a GT3-as Ferrarit.
Nyilván ha fix setupos a verseny az megint más.
GTE Ferrari meg könnyen vezethető, de egy dög unalom az autó hangja, egyáltalán nem élvezetes, de csak azzal az autóval tudtam nyerni jó pár pályán, szóval muszáj volt azzal mennem.
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Nem tudom megnézni a videót, mert nem használok TikTokot
De gondolom itt a kanyar tetején elindult az autó.
Hyper is ki tud menni ott szépen.Amúgy megszokás kérdése, mert ha az ember kellő időt energiát bele fektet a játékban, akkor kiismeri rendesen a játék fizikáját, és nem fog hibázni.
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Más játékokban nem éreztem ilyen vibrálást. Lehet hogy ilyen a valóságban, és tud ennyire zavaró lenni, nem tudom.
Tegnap egy iRacinges csávót láttam aki 9 éve játszik vele, aztán kipróbálta az LMU-t, és bosszantónak találta, hogy nem érzi mikor megy el a kocsi hátulja, és ha bekövetkezik, akkor nem tudja megfogni.
Ezt én is éreztem, szóval amit Lacy85 írt ezzel kapcsolatban az igaz. -
Az az elfékezéstől van általában, ha a kormány úgy ráz az egyenesben mintha macskakövön mennél.
Én nem használok ABS-t, sem semmilyen segítséget.
Sajnos itt meg kell komolyan tanulni fékezni, ehhez elengedhetetlen egy jó LC-s fék. Hideg gumikon meg máshogy kell fékezni, mert könnyen gajra lehet vágni őket.
De tény, hogy ez az elfékezés egy kicsit túl van tolva ebben a játékban, ami az effektet érinti, hogy keményen ráz. -
Emiatt a Dampert nem kell 100%-ra tenni, 15-20% bőven elég.
Minden úthibát leszimulál a bázis, így persze ha nagy erővel játszik valaki, akkor csapkodni fog jobbra-balra egy idő után. Simucube is ilyen, szóval nem bázis hiba ez.
Tedd 1nm-re, és elengedett kormánnyal mehetsz végig az egyenesben.
-
15-20%-al gyorsabb, sim játékokban meg jobban teljesít az Nvidia, tehát ott nagyobb a százalék.
Annó én is gondolkodtam, hogy 9070XT vagy 5070Ti, de sokkal jobban teljesített az utóbbi.
Nálam 5120x1440-es felbontáshoz tökéletes a 16gb vram.Ha neked nagyobb ugrás kell, akkor 5090 de az meg egy vagyon.
Kis OC-val az 5070Ti szinte hozza az 5080-as teljesítményt. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Simagic alap alkalmazását használtam a Simprot.
Ott beállítottam minden egyes autót. Kicsit időigényes, de egyszer kell megcsinálni. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Manuálisan csináltam leírás nélkül.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Autóként állítgatni kell. Sőt, én egyesével mentettem le a profilokat minden autóhoz, hogy meggyezzen rendesen, mert alapból ezekhez nem volt.
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
1 óra alatt nekem megvolt az összes kocsi.
Simhubnál vannak profilok simagichez, csak ahhoz nekem kellene maglink, mert anélkül nem megy, csak én azt nem vettem meg annó.
Tökéletesen amúgy a simpro-ban nem lehet megcsinálni, mert nincsenek benne tizedes százalék állítások.
Nem tudom te milyen bázis kormány kombót használsz, hátha discordon lenne ilyen profilok ami neked kellene. -
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Én néztem pár profit, hogy vezetnek liga futamokon, hát, azért 1-2 kanyart úgy vettek be, hogy a valósághoz köze nincs, mert élőben lehetetlen úgy vezetni ahogy ők vezetnek.
F1 24-el játszottam utoljára, de éreztem, hogy se nem sim, se nem árkád, hanem a kettő között van valahol.
25-t nem vettem meg, de ahogy hallom jövőre ki se jön új, hanem a frissítést lehet külön megvenni, szóval az is kimarad. -
Azt el tudom mondani, hogy az AI erőssége bizonyos pályákon eltér.
Van 1-2 pálya ahol maxon is gyenge, viszont van olyan is, ahol 100 alá kell állítani kb. 95-97-re, mert 105-ön képesek 1-2 seccel is gyorsabban menni a Top1 időhöz képest.
Úgyhogy egyáltalán nem tökéletes az AI, és sosem lesz az. -
-
-
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Nem rossz.
Daniel Moradot néztem tegnap, ő full grafikán nyomja, de úgy se olyan csili vili, de nem is ez a lényeg, hanem az ami karambol ott lement, hasonló volt mint LMU-ban.
Félvezető körön már valaki tolatva ment
iRacingről majd akkor alkotok egy hosszabb véleményt, amikor játszottam vele vagy 100 órát, de az nem most lesz.
-
Köszi nektek!
-
Lehet egyszer beruházok az iRacing-be, csak ott a havi előfizetés nem tetszik, meg az, hogy ha nem fizetsz elő, akkor offline se használhatod a tartalmat.
Ami jobban érdekel, az a GT3, LMP2, Hyper, mint LMU-ba, ez nem tudom hány autót takar, nyilván az összes GT3 nem kellene, de pályából jöhetne minél több.
Ha 200k-ból meg lehet úszni, az még hagyján.
5k-ig lehet el tudnék jutni, meg nyilván jó lenne egy 24 órás versenyen is menni, ahol épp Verstappen is menne, az azért nagy élményt adna.
-
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Na most megnéztem az utolsó 3 daily versenyem. Hát az első 5 ember az mindig tisztán vezetett, de ami hátul történt, na az kabaré.
Végignéztem egy csávót, valami Olivera volt a neve, 4 embert iktatott ki, és vagy 15-ig számoltam az ütközések számát.
Divebomb volt tőle párszor, de hogy ilyen hülye módon vezessen valaki...
Vége happy end volt, mert utolsó körben kicsúszott.
B0 volt az SR neki, és az ilyennél azt vezetném be, hogy aki alapból B0-al áll rajthoz, és ütközik, és már nem tud abból levonni a rendszer, akkor tiltsák el egy hétre.Gusztustalan ahogy vezetnek hátul. A lényeg, hogy aki B0-1-el áll Split1-ben rajthoz, azzal vigyázni kell. Szerencsére akikkel én elől rajtoltam mind Gold, meg Platinum 3 volt.
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Féktáv előtt be mozdulhat 1x, max 2x védekezni, de féktávon nem válthat irányt.
Ez a tiszta versenyzés.
GT3 autókkal tudnál rankot növelni, hogy kikerülj ebből a csoportból. Split 1-nél igaz én mindig az elejére kvalizom magam, így elkerülöm a bajt ami mögöttem kialakul.
Ha hátulról indulsz, akkor nagyon észnél kell lenni. -
válasz
pRoject22
üzenetére
GT3 autókkal menj, sajnos aki hülye, az az LMP2-vel úgy fog védekezni, hogy karambol lesz a vége. Előbbinél nem találkoztam ilyen védekező játékossal.
Sok reportot kapnak, idő kell, míg ezeket feldolgozzák, vagy pedig vedd fel videóra, és mehet fel Discordra névvel ellátva mit csinált. Biztos, hogy nem hagyják annyiban. -
Működik igen. Én régen egy idióta miatt vissza kaptam az SR rankomat, mert futam végén viccesnek találta, hogy belém jön...
Gyakorló szerveren is lehet őket reportolni, ennek külön oldala van az LMU-nak, és le kell írni mikor történt, és a Replay-ben az időt megadni, meg a driver nevét, és azt, hogy mit csinált. (Szándékosan neked ment, stb).
Én már nem egyet jelentettem, és nagyon is odafigyelnek a készítők, hogy az ilyen barmok ne rontsák a levegőt.
Discordon olvastam az adminoktól, hogy nem egy kapott már Perma Bant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest