Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Fanatecben, Simagic cuccban nem lehet frekvencia alapon állítgatni?
Az lenne az igazi, én is úgy vettem le a kerekvetoket meg road effekteket, így nem vasaltam ki mindent az ffb ben, igy atom jól jelez minden rezdülést... -
Lac-coo
őstag
válasz
bence1885 #1679 üzenetére
Ok, de a magas demper alapból rögtön ki is szűri a gyors oldaleroket !
Mozanál nulla damperrel használom, es nem oszcillal. Valahogy megoldottak , hogy ha a kezem a kormányon van nem akar begerjedni....
Es igy a legaprobb megcsuszast is, ws a legaprobb huplikat azonnal , es keményen jelzi.Alapvetően a csillapitasokat, szűrőket nagyon alacsonyan kell tartani. Ha ez nem megy , mert nem működik jól a kormany akkor az sakk-matt, sose lesz jó.
-
Lac-coo
őstag
válasz
6absbulldog #1612 üzenetére
Boddolas az halott ügy, már AC evoban se lesz, iszonyat sok a lopott tartalom.... Csak hivatalos modern csapatok dolgozatban.....nyilván saját tartalommal.
-
Lac-coo
őstag
válasz
6absbulldog #1609 üzenetére
A szuper dolog az, hogy az ABS nem effekt mint sok szimulatorban, hanem egesz egszuren ez jon ki a fek, felfuggesztes , abs frekvencia ,uthibak egyutesebol az ffb-ben. Zseni !
-
Lac-coo
őstag
Akkor jöjjön az RF3 !
-
Lac-coo
őstag
Nekem jó bonus pályaként mint Monza pl..... Nem kell komplett sorozat...
-
Lac-coo
őstag
Plusz pályák lesznek később ? Nem wec , csak olyan bonusz..pályából sose elég ...
-
Lac-coo
őstag
amit szinte hetente olvasok, hogy sokan ki vannak akadva, hogy egy EA verzióhoz dlc ket adnak pénzért.... Mondjuk sok játék szeretne ilyen állapotban lenni mint ez az EA ....
Az tény, hogy elég butának tűnik átűlni máshová, bár az mindig ilyen ,aki amit megszokik az a legjobb.... -
Lac-coo
őstag
IR el az a bajom, hogy elkoltottem ra kb mar 300 000 Ft ot, es a menut se tudom bekapcsolni jelenkeb. Max ha megint a penztarcamba nyulok.... Eleg volt...
-
Lac-coo
őstag
Amúgy IR-ben tényleg ilyen brutál rosszak az autók, humik, mittudom én mik ?
-
Lac-coo
őstag
-
-
Lac-coo
őstag
Fordal tudtam menni tegnap egy 30 perces versenyt, az remek volt....Orrmotir, remekül érezni is atulajdonsagait.... Ha nagyon erőlteti ah ember a fektav végén eltolja az orrat, tapadas is jó, lassú tempónál megszunt a sikossag.
-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #1548 üzenetére
Leegyszerusitve valóban most kicsit "jobban tapad ", de egyrészt nagyobb tempót is bír, másrészt ha időt akarsz nyerni kénytelen leszel eltolni instabilabb irányba a setupot.... Úgy meg megint lesz benne kihívás....
ACC nal szerintem nagyobb kihívás, és élvezetes, részletesség van benne.... -
Lac-coo
őstag
Sźerintem a fulke vibraciot siman ki lehet settingsben is kapcsolni....
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Off : nincs véletlenül valakinek egy Alza napok kupponkodja ? Blikk, kiskegyed vagy e-mailben található, akinek van .. köszönöm!!!!
-
Lac-coo
őstag
Mikor jönnek az újabb tartalmak?
-
Lac-coo
őstag
válasz
FlegMajom #1513 üzenetére
Melyik LMU vagy ACE ?
Semmit nem számít a véleményem, de szerintem egyik sem fog fényévekkel gyorsulni már.... nem hiszek a misztikus optimalizacioban, soha nem láttam még egy játékot sem 2-3 -szorosan gyorsulni.. Pedig annyi kellene.. Olyan lesz mint ACC: évekkel majd utolérik a hadwerek. -
Lac-coo
őstag
szerintem a játékban nem tudod annyira elállítani, hogy ilyen anomáliák legyenek, hacsak nem turkálsz a config fileokban...
szinte biztosra veszem, hogy a kormány appjában kell keresgélni ....
próbálj simagic forumokban beállításokat kérni, másnál hogy van ..... -
Lac-coo
őstag
Mikor nem kel leffektel emegoldani valamit.
számolja a gumi teljes felületét, igen, folyamatosan számolja épp hol ér útra, számolja a kopást, brutál részletes a felfüggesztés+FFB... ez a vége.... Nem kell kamu rántás az ffb-re és azt csúfolni flatspotnak, hanem megvan igazi szimulációból :
[LMU Faltspot Physics] .És ugye ugyanígy minden történés a pályán valódi, ( nagyjából, nyilván nem végtelen a számítási kapacitás) nem jönnek anomáliak, fura, vagy vicces viselkedések bizonyos helyzetekben, nem igen kellenek kamu effektek uthibákhoz, ABS-hez , stb .... ...
És a flatspot valódi hotspot is, és valódi fizikai kopás: ha épp ott fékezel sokkal könnyebben blokkol .... És így kapcsóldik minden mindnehez, pillantról pillanatra.. .Ez szimulátor. IR gondolom szintén ....
-
Lac-coo
őstag
most egy pár napja Win frissités után megakad néha verseny alatt és kilép .....
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Nem szerettem sose az M4-et ,de itt nagy élvezet vezetni. Igaz , kicsit mókolnom kellett az FFB beállításokban ,mert olyan kemény az eleje, kiszedi a kezemből a kormányt az ABS ...
-
Lac-coo
őstag
[link] Meg egy real driver videó.....
-
Lac-coo
őstag
Most, hogy több időt szenteltem a jatekra, tényle extra alacsony tempónál tényleg néha furan uszik az autó... SPA celegyenes elotti kanyar pl....
-
Lac-coo
őstag
[De könnyen el lehet bukni egy dobogót...
]
Bence: Értem!
-
Lac-coo
őstag
Ezekre a futamokra hogy a rákbe lehet regisztrálni? Rákakkttintok ,de nem történik semmi .....
-
Lac-coo
őstag
Az ilyen extra lassú tempónál forgast semmi nen állítja meg, meg egy ultrakonnyu formula is korbeforog.. Nem halad előre kellőképpen az autó, hogy barmitiis érjen a kormányzás....
De egy videót tehetnél fel. Hideg gumikon mondjuk boxbol kijovet takony az egész, ott tényleg forog mint a körhinta... -
Lac-coo
őstag
Előtte sehogy, jósolni még nem tud sajnos a moza... De közben vagy elkünnyül, vagy ha egy bizonyos rotáción túl megy akkor ellen akar magától nagy erővel kormányozni ....
De majd megfigyelem pontosan, nem igen emlékszem, nem figyelem, ez magától működik, nem figyel oda az ember... -
-
Lac-coo
őstag
amúgy rontok el valamit, vagy a játék szivat. Regisztrálok online versenyre ferrarival, erre lerak bmw-vel... két kört nem mentem még azzal a vassal
-
Lac-coo
őstag
szélárnyék témához: itt pl még a dupla szélárnyék se ér semmit.... [link]
-
Lac-coo
őstag
Emberek ez sokkal jobb már nem lesz ! Régi motor, amit lehet kihoztak belőle tisztesseggel, fizikában abszolút top.
Visszább kell venni kicsit ha nem fut jól, kikapcsolni a brkavato afterburnert meg ilyeneket, és élvezni. Akinek a csicsa kell ott az acc vagy ams2.... Ez van !El kell fogadni, hogy ez ilyen. Én örülök, higy egyáltalán ezt össze tudták hozni !!!!
-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #1380 üzenetére
Normális fizika van ez a lenyeg... vannak csicsa szarok is ... csúnyának ez se csúnya...ilyen 4-5 K felvonuláson meg annyira jól egyik sem fut közepes gépen....
De tény , hogy ebből a szempontból nem modern. Igaz megjelenésekor ACC nem sok usernel futott normálisan, olyan szar volt. -
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Imádom ahogy kűzd az ABS az huplikkal...poros részen nem is tud csodát tenni, nincs meg a féktáv .....
(PH-n soha nem lesz videóbeszúrás ...?
)
-
Lac-coo
őstag
HUD-ot lehett valahogy állítgatni ...?
-
Lac-coo
őstag
Slik gumival nem feletetlen szoktak max tempot menni.... kb sehol. Elmelegszik, csuszkal
... Főleg a lágyabb keverékek. Ott nem az autó teljesítménye a felső határ..... vigyázni kell rá. -
Lac-coo
őstag
A wec overlayt hogy lehet bekapcsolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest