- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
anjani182
őstag
És most ezzel mit akarsz mondani?
Engem nem érdekelnek a technikai paraméterek, bementem a boltba, és a szemem megmondja, hogy melyik a legjobb! Hiába volt kontrasztosabb a Samsung, de rosszabb képe volt!
180k-t szántam rá, nem volt sok típus, 32S86, meg vmi LG meg Panasonic, a Sony-nak volt a legjobb képe ezek közül. Lehet, hogy az R82 jobb, de az nem volt....
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Üdv!
Ezt a ''Panasonicot néztem'' dolgot, ezt hogy érted? Neten nézted, vagy elmentél valahova és összehasonlítottad a képét más TV-kel?
Én a múlt héten vettem egy Sony KDL-32U2000 tévét, mellétetettem egy Samsung 32S81-et, határozottan a Sony-nak volt jobb képe, a Samsung ugyan kicsit kontrasztosabb volt, de a képe csúnyább, szerintem! Egyébként nekem tökéletes az 1200:1-hez kontrasztarány, bármilyen körülmények között megállja a helyét, ha besüt a nap akkor is!
Szerintem érdemes megnézni, kipróbálni vásárlás előtt.
Jani -
anjani182
őstag
Üdv!
Mi a véleményetek a Samsung 32S62 TV-ről? Euronicsban most 140k, 0% THM! Megér ennyit? Normál használatra kellene, semmi extra igény nincs.
Kérlek segítsetek, akinek van vele tapasztalata!
Köszi, Jani -
anjani182
őstag
No' helyben vagyunk...
Épp ezt akartam kérdezni!
A történet a következő:
Haveromnak van egy Samsung 37S71 LCD TV-je, nekem pedig egy Samsung HD-860 HDMI-s lejátszóm.
Ma elvittem hozzá és azt tapasztaltam, hogy a legtöbb DVD filmnél alul-felül ott a fekete csík. Ezt nem lehet sehogy kijátszani? És miért van ez?
Üdv, Jani
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest