- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Autós kamerák
- ASUS notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Acer notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
válasz
anjani182 #4967 üzenetére
Válaszoltam priviben is, de akkor ide is bemásolom:
Félreértés ne essék, nem mondtam azt, hogy a 32U2000 rossz TV, és azt is aláírom, hogy a Samu S szériájánál egy klasszissal jobb (a S széria a Samunál TN paneles, ami olcsó, de nem olyan hú de jó, a Sony csak PVA/MVA paneleket használ a 32''-nál nagyobb TV-ibe, ha jól tudom. A PVA/MVA egy osztályal feljebb van technológia szinten, mint a TN).
Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy a Sony a felső kategóriában van erősen ott inkább, de a vételár vagy 10%-a legalább a ''Sony'' logónak szól. Szivesen vennék én is egy X3000-es Sony-t, de annyi pénzt véteknek tartanék kiadni rá.
Ár / értékben szerintem nincs a csúcson a Sony, a Samsung, de főleg az LG lelépi e téren, persze megvannak azoknak a saját hibáik, ez nyilvánvaló.
Viszont ha tetszik a TV-d képe, és elégedett vagy vele, akkor ne zavarjon az én véleményem. A legfontosabb, hogy te elégedett vagy, és persze az sem baj, ha valaki leírja a saját tapasztalatait és véleményét, ami alapján más is mérlegelhet, hogy melyik TV-t választja esetleg. Ez a fórumozás lényege. ;)
A konkrét kérdésre: én mondjuk személy szerint ennyiért nem Sony-t vettem volna, ettől függetlenül ennyiért én sem tartom rossz vételnek. Ha valaki esküszik a Sony-kra, mert eddig csak jó tapasztalatai voltak vele, akkor nyilván nem fog számára ismeretlen márkákat próbálgatni (nekem is van ilyen barátom, aki kicsit ingatta a fejét arra, hogy LG TV-t vettem).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest