Keresés

Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz anjani182 #4967 üzenetére

Válaszoltam priviben is, de akkor ide is bemásolom:

Félreértés ne essék, nem mondtam azt, hogy a 32U2000 rossz TV, és azt is aláírom, hogy a Samu S szériájánál egy klasszissal jobb (a S széria a Samunál TN paneles, ami olcsó, de nem olyan hú de jó, a Sony csak PVA/MVA paneleket használ a 32''-nál nagyobb TV-ibe, ha jól tudom. A PVA/MVA egy osztályal feljebb van technológia szinten, mint a TN).

Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy a Sony a felső kategóriában van erősen ott inkább, de a vételár vagy 10%-a legalább a ''Sony'' logónak szól. Szivesen vennék én is egy X3000-es Sony-t, de annyi pénzt véteknek tartanék kiadni rá.
    Ár / értékben szerintem nincs a csúcson a Sony, a Samsung, de főleg az LG lelépi e téren, persze megvannak azoknak a saját hibáik, ez nyilvánvaló.

Viszont ha tetszik a TV-d képe, és elégedett vagy vele, akkor ne zavarjon az én véleményem. A legfontosabb, hogy te elégedett vagy, és persze az sem baj, ha valaki leírja a saját tapasztalatait és véleményét, ami alapján más is mérlegelhet, hogy melyik TV-t választja esetleg. Ez a fórumozás lényege. ;)

A konkrét kérdésre: én mondjuk személy szerint ennyiért nem Sony-t vettem volna, ettől függetlenül ennyiért én sem tartom rossz vételnek. Ha valaki esküszik a Sony-kra, mert eddig csak jó tapasztalatai voltak vele, akkor nyilván nem fog számára ismeretlen márkákat próbálgatni (nekem is van ilyen barátom, aki kicsit ingatta a fejét arra, hogy LG TV-t vettem :) ).

[Szerkesztve]

Aktív témák